четвртак, 26. децембар 2019.

Nula, Lažovi, Glupaci Teškaši, Fukare i ostali intelektualno kastrirani beskičmenjaci



piše: Slobodan Vasković

1.
Grupa Beskrupuloznih Lažova, spremnih na svaku vrstu Nasilja koje javno i čine, u panici je, jadu, paranoji…, svjesni da su raskrinkani i da je lažni car go, ali i šifriran. Podugom šifrom.

2. 
Kompulzivno laganje je njihova hronična bolest, kao i patološka mržnja prema svakom ko uočava svu ljigavost, podlost i podmuklost nasilnih bastarda.

3. 
Iskompleksirani Glupaci Teškaši, poput Dragana Lukača, tuku javno, a kada se suoče sa sopstvenim nedjelima, skrivaju se kao zadnje kamenjarke iza uzurpiranih institucija, pretvorenih u oruđe masovnog uništenja sopstvenog naroda.

4.
Kada u nekoj od narednih epizoda nasilne Zvjerske Farme, intelektualno nedorasli Lukač ponovo javno fizički napadne nekog od nepodobnih i učini ga trajnim invalidom, izaći će hladnokrvno i slagati da je to učinio u samoodbrani.

Od Teško Iskompleksirane Teške Budaletine nije drugo ni očekivati, jer predugo mu se svaki zločin oprašta. A počinio ih je napretek.



5.
Njegovo bulažnjenje će podređeni mu Beskičmenjaci, intelektualno kastrirani, podržati bespogovorno, jer Fukare su u paničnom strahu da bi ih pad Iskompleksiranog Glupaka Teškaša zauvijek povukao sa sobom u rupu ništavila, iz koje su izgmizali zahvaljujući lažnom Caru, koji je, da bi autokratski vladao, insistirao da bude okružen ljudskim Nulama i sam postao Nula.

Nula koja se posebno plaši Glupaka Teškaša, kojeg je lično stvorio.

6.  
Džaba otete milijarde, avioni, helikopteri, uzurpirane institucije…, jer kada se Lažni goli Car pomnoži sa svim tim i sa Nulama oko sebe, rezultat je Nula. 

7.
Svetiće se svakom normalnom, jer su nenormalni; Šizofrena politika koju su vodili svalila ih je zauvijek u smrdljivo blato; Posegnuće sada za odmazdom, pravdajući nove laži i nasilje koje ne prestaje lažnim, izmišljenim, hibridnim ratovima, obojenim revolucijama i ostalim sranjima koja imaju u lobanjama umjesto sive mase.

8.
Falsifikatorska Bagra koja se usudila krivotvoren dokument staviti na dnevni red parlamenta i tako ga zauvijek kriminalizovati, javno učiniti izlišnim, nepotrebnim, spremna je na sve!!!



9.   
Unutrašnji Okupator, čijim snagama, sastavljenim od zločinaca svih fela, komanduje Osioni Iskompleksirani Glupak Teškaš, uspio je da entitet, njegov sistem, pretvori u zločinačku organizaciju; Orgijanje nasilnika, šljama, najprljavijeg i najgnusnijeg ljudskog otpada, koji stoji uz lažnog cara i Glupaka Teškaša je posledica njihove zastrašenosti od vremena koje dolazi i u kojem neće više moći da iskaljuju svoje brojne nedorečenosti nad slabijim.

10.
Zato će, iz straha od nadolazećeg, biti još suroviji, još žešće će lagati, pritiskati, prijetiti, mrcvariti, mučiti… progoniti, izgoniti!

11.
Beskrupuloznost ne može zamijeniti njihovu preplitkost, niti spoznaju da su primitivci i poltroni, Rulja kojom su okruženi, suštinski prekilavi da bi ih spasili.

12.
Njihov strah je njihova zatvorska ćelija; Što je strah veći, a raste, ćelija je sve manja, uža, klaustrofobičnija, anksioznija i nikakve groteskne parade ne mogu promijeniti to hronično patološko mentalno stanje samouhapšenog retardiranog Unutrašenjeg Okupatora; Ta robija je doživotna!