уторак, 24. децембар 2019.

Kriminalizovani parlament-Deponija falsifikata: Kramp u glavu; Zaključci o falsifikatu; Psihopate na zadatku; Trninić odlazi



piše: Slobodan Vasković

1.
Koliko samo laži su izrekli korisni idioti Režima, raspravljajući u parlamentu o maksimalno redigovanom, defakto falsifikovanom, dokumentu “Program reformi BiH”, koji je u originalu ANP i znači aktivaciju MAP-a i put BiH u NATO.

2.
I ne samo ti beskičmenjaci, već i njihovi šefovi koji su na taj način kriminalizovali Narodnu skupštinu i zauvijek je uništili kao instituciju. 

Uništena je i svaka druga institucija, jer su oni koji su njihovi nosioci pristali da na dnevnom redu bude falsifikat i pokušali ga predstaviti kao original. Bezuspješno. Ali su zato vrlo uspješno uništili sve institucije. Zadali im konačni udarac. 

Očekivan kraj, jer decenija i po autokratske, kleptokratske, šizofrene i lažive vladavine jednog Lica samo je, kao konačni produkt, mogla imati slom svih institucija.

3.
Pokušali su sakriti brojne dijelove originalnog dokumenta; Posebno onaj ključni u tački 1.1., iz koje je izbačen cio pasus (o zaključcima NATO iz Talina) iz materijala dostavljenog narodnim poslanicima i koji jasno svjedoči da je “Program reformi BiH” tek drugačije nazvan ANP i da BiH ide u NATO. 



4.
Nikakve režimske laži to ne mogu sakriti, kamoli spriječiti, još manje zaključci o dokumentu koji je falsifikovan.

5.
Zaista, nikada niko nije u skorijoj istoriji do te mjere unakazio parlament kao što je to učinio Milorad Dodik.

6.
On je i priznao da nedostaje dio dokumenata-tabele, u nepotpisanom papiru o kojem je “raspravljala” skupština, ali je opet “zaboravio” pomenuti da fali još šest stranica u "Dokumentu" koji je dostavio. I nikom ništa, jer beskičmenjaštvo je ideologija Režima, koja, kombinovana sa nasiljem, daje novu snagu Egzodusu; Nakon onog što je viđeno na Deponiji falsifikovanih dokumenata, kriminalizovanoj skupštini, odlazak će dobiti na zamahu.

7.
Ako se ovom doda fizički napad na poslanika Draška Stanivukovića koji je izvršio Dragan Lukač, nema nikakve dileme da autokratska nenarodna vlast ulazi u novu fazu - javne nasilne obračune sa neistomišljenicima.



8.
Lukačeva poruka, izražena kroz udaranje Stanivukovića je jasna - svi, koji nisu na liniji Režima, završiće kao Stanivuković, a možda i gore od toga. Sa akcentom na najgore!

9.
Naravno, niko i ne pomišlja iz Režima da smijeni Lukača, nasilnog, neinteligentnog retarda, spremnog i na najgore zlo. Ne smiju, jer bi mogli završiti pod njegovim nogama ili sa krampom u glavi. Zaštitnik ubica i kriminalaca, njihov Šef Lukač ne libi se djelovati u skladu sa pravilima narko-kartela i sličnih zločinačkih organizacija.

10.
Kramp je tako postao zaštitni znak neinteligentne, surove i brutalne vladajuće nomenklature.

11.
Kramp u glavu stanovnika!

12.
Niko nije ni očekivao da Lukač bude smijenjen, ali se mogu očekivati njegovi još žešći nasrtaji na stanovništvo, posebno na nepodobne. 



13.
Režimske psihopate, zadužene za mučenje, od sreće trljaju ruke - tek su pravi “poslovi” pred njima.

14.
Ništa čudno od Režima koji vode Vođe što su potpuno poludili, a prati Rulja koja je željna krvi i koja i drži Lukača, individuu životinjskog načina djelovanja.

15.
Ukoliko opozicija i nakon svega ostane u skupštinskim klupama, onda je to mazohizam, koji se ničim ne može objasniti. Opozicija koja je izložena fizičkoj torturi u kriminalizovanom parlamentu, pred kamerama, svojim ostankom dala bi legitimitet progonu i udaranju i onim koji to čine.

Dodatak: Trninića razrješavaju dužnosti ministra u Vladi RS 
Vlada RS trebalo bi danas da razriješi Neđu Trninića sa pozicije ministra saobraćaja i veza. Ako ga ne razriješi danas, biće sutra.



Trninić odlazi sa te funkcije, jer je lojalan Marku Paviću, lideru DNS-a, a na njegovo mjesto bi trebalo da bude imenovan Đorđe Popović, poslanik DNS-a u Narodnoj skupštini RS, koji se priključio grupi Darka Banjaca, takođe poslanika DNS-a.

Smjena Trninića nastavak je preuzimanja DNS-a od Banjčeve grupe i minimiziranje Pavića, koji je ostao u manjini u Predsjedištvu stranke, Glavnom odboru, kao i Klubu poslanika.

Trninić neće praviti nikakve probleme oko smjene, jer bi ga Dragan Lukač mogao išamarati na sjednici Vlade RS. Ako su kamere isključene i nogama zgaziti.