субота, 2. јун 2018.

Uznemirujući sadržaj: Značajno izrasla brada na licu Ubijenog Davida Dragičevića potvrđuje da je danima držan u zatočeništvu (foto)



piše: Slobodan Vasković

Objavljujem novu fotografiju tijela Ubijenog Davida Dragičevića.

Naglašavam da je fotografija vrlo Uznemirujući sadržaj.

Fotografiju objavljujem uz dozvolu Davora Dragičevića, oca Ubijenog Davida Dragičevića.

Fotografija je snimljena tokom obdukcije koju je uradio patolog Željko Karan, saučesnik u prikrivanju Ubistva Davida Dragičevića.

Dužina izrasle brade na licu Ubijenog Davida svjedoči da je danima držan u zatočeništvu, gdje je monstruozno mučen i na kraju likvidiran.

Uznemirujući sadržaj: Fotografija sa obdukcije tijela Davida Dragičevića (25.03.)
David Dragičević je 17.03. otišao od kuće sa bradom koja se jedva nazirala. 

Fotografija svjedoči i o teškim povredama koje su nanesene Davidu, tokom mučenja, u predjelu glave.

Takođe je uočljivo da je koža Ubijenog Davida Dragičevića netaknuta, odnosno da na njoj boravak tijela u vodi nije ostavio nikakve tragove. To, praktično, znači da je tijelo Davida Dragičevića provelo u vodi između pet do deset časova.

Postoji još nekoliko fotografija snimljenih tokom obdukcije koje nesporno potvrđuju da je tijelo Davida Dragičevića provelo u vodi svega nekoliko časova. 

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.



“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Ubijenog Davida Dragičevića pronađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03.

Željko Karan, patolog, naveo je u Potvrdi o smrti da je Vrijeme Smrti Davida Dragičevića 18.03.2018. godine u četiri časa ujutro.

Karan je falsifikovao vrijeme smrti za potrebe Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih saučesnika, kako bi im omogućio da zataškaju likvidaciju Davida Dragičevića.



“Ne postoji nijedan obducent na planeti koji može tako precizno utvrditi tačno vrijeme smrti”, reklo mi je nekoliko vrhunskih stručnjaka iz ove oblasti, čija imena ne navodim iz razumljivih razloga.

Još su kazali da je bilo mnogo logičnije da Karan, kao Vrijeme Smrti, navede datum kada je tijelo nađeno, a ne kada je David nestao, odnosno kada je otet.

“Jedino logično je bilo da u Potvrdi o smrti navede 24.03., uz opis - tijelo je nađeno”, rekli su moji sagovornici.



Falsifikovanjem vremena smrti Karan je počinio teško krivično djelo, samo jedno u čitavom nizu zločina koje je uradio tokom obdukcije tijela Davida Dragičevića, posebno nakon nje.

Karan je ucijenjen od dijela Vrha MUP-a RS ne samo zbog krivičnih djela koja je ranije počinio, već i iz drugih razloga koji bi pokazali o kakvom Nečovjeku je riječ. O tome detaljnije uskoro.



Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su, osim Karana, Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, načelnik Uprave za organizovani kriminal Darko Ilić, Glavni okružni tužilac Želimir Lepir, postupajući tužilac Dalibor Vrećo, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za terorizam, Darko Ćulum, direktor Policije, najmanje dva člana porodice Rađen, nekolicina pripadnika MUP RS, od kojih neki imaju poziciju inspektora i drugi…

Navedeni pripadnici MUP RS su, ujedno, i članovi NarkoKlana koji hara Banjalukom, a koji je pod zaštitom dijela Vrha te institucije, koji predvodi Lukač. (nastaviće se)