субота, 9. јун 2018.

Mišo Rađen, kao i njegov sin Đorđe, nije prošao poligraf; Pojedini pripadnici policije, po Lukačevom i Ilićevom naređenju, “unaprijeđeni” u botove koji na mrežama najgnusnije i najprljavije vrijeđaju Ubijenog Davida, njegovu majku Suzanu i oca Davora



piše: Slobodan Vasković

1.
Mišo Rađen, otac Đorđa Rađena, kao ni njegov sin, nije prošao poligraf.

Potvrđeno mi je to iz pravosudnih i policijskih krugova.

2.
Ranije, 01. juna ove godine, sam objavio da Đorđe Rađen nije prošao poligraf.

3.
Poligrafisanje je pokazalo, prema mojim izvorima, da Mišo i Đorđe Rađen znaju mnogo o likvidaciji Davida Dragičevića. 

Đorđe Rađen
4.
Moji izvori tvrde da Rađeni smatraju da će ih vrh Policijske Hunte, koju vodi Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, uspjeti zaštiti od procesuiranja zbog učešća u zločinu Teškog Ubistva.

5.
Mišo Rađen nekada je bio radnik “Elektrokrajine”, ali je iz te firme, prije nekoliko godina, otpušten zbog učešća u krađama struje.

6.
Rađeni su suvlasnici kuće na Laušu čija lažna pljačka je režirana, a za nju je Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, pokušao optužiti Davida Dragičevića, na pres konferenciji održanoj 26.03. ove godine.


Đorđe Rađen je, u prepisci sa Bojanom Karanovićem, inspektorom, lažno optužio Davida Dragičevića da je “klošar i narkoman” koji je opljačkao njegovu kuću.

7.
Davor Dragičević objavio je video na kojem se vidi kao policajci podmeću dokaze ispred kuće Rađena, 18.03. oko 9 časova ujutro.

Postavljanje dokaza
8.
Oba Rađena, i Mišo i Đorđe, direktni su saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića. uopšte ne treba isključiti mogućnost da je u "pljački" kuće Rađena učestvovao jedan od Rađena kao "pljačkaš".


Jedan od Rađena?!
9.
Dokazano je da David Dragičević nije opljačkao kuću Rađena, a predmeti koji, navodno, potiču iz te kuće su mu podmetnuti u džepove, nakon što je ubijen.

10.
Rađeni nisu pritvoreni, za šta krivicu snose Želimir Lepir, Glavni okružni tužilac i Dalibor Vrećo, postupajući tužilac. Obojica, i Lepir i Vrećo, su saučesnici u prikrivanju zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića.


Dalibor Vrećo
11.
Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, direktno je, krajem marta, nakon što je MUP RS Tužilaštvu predao “Izvještaj o smrti Davida Dragičevića”, naredio Lepiru da ne smije zločin počinjen nad Davidom okarakterisati kao Teško ubistvo, već je tražio od njega da ga kvalifikuje kao samoubistvo. 


Želimir Lepir
Ta naredba još uvijek je na snazi, što dokazuje činjenica da Tužilaštvo ni nakon više od sedamdeset dana od ubistva Davida nije dalo kvalifikaciju tog zločina. 

12.
Isti taj Lukač, takođe, je u nekoliko navrata lažno optužio Ubijenog Davida Dragičevića da je opljačkao Rađenovu kuću. 

13.
Koliko je Lukač ogrezao u ovom zočinu svjedoče i užasne, morbidne uvrede i laži na račun Surovo Umorenog Davida, njegove majke Suzane i oca Davora koji se bori za Istinu - da se saznaju Naručioci Ubistva, Ubice i njihovi nalogodavci i da se privedu Pravdi.


Dragan Lukač
14.
Osim njegovih podlih, pihtijastih savjetnika-beskičmenjaka i drugi Lukačevi, ali i Ilićevi, bliski saradnici djeluju na mrežama kao botovi, krijući se iza lažnih imena, i šire prljave i gnusne laži kako o Ubijenom Davidu, tako i o njegovom ocu Davoru Dragičeviću.

Na taj način, pojedini pripadnici policije, uvučeni su u odbranu teškog zločina. I to po naređenju iz dijela Vrha MUP-a RS, što je nezapamćeno.

15.
Posjedujem čvrste dokaze za ove tvrdnje, kojima ih mogu dokumentovati, ali ih još uvijek ne želim objaviti iz razumljivih razloga.


Darko Ilić
16.
I ova činjenica  dodatno potvđuje da je Policijska hunta, pod Lukačevom komandom, izmakla svakoj kontroli i da suvereno drži značajan dio vlasti, kontrolišući visoke funkcionere brojnih institucija kompromitujućim materijalima, video i audio snimcima, koje imaju o njima i članovima njihovih porodica. 
Darko Ćulum
17.
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.


Suzana i Davor
“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

18.
Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

19.
Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Lukač, Ilić, Lepir, Vrećo, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za terorizam, Darko Ćulum, direktor Policije, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi…


Željko Karan
20.
Ostanite sa mnom, nastaviće se…