уторак, 26. јун 2018.

Davor Dragičević: U Tužilaštvu mi je potvrđeno da je nestao dokazni materijal/komad odjeće - to je donji veš mog Ubijenog sina Davida (foto/Uznemirujući sadržaj)

piše: Slobodan Vasković

U Tužilaštvu mi je potvrđeno da je nestao komad odjeće mog ubijenog sina Davida Dragičevića. To je dokazni materijal, a riječ je o donjem vešu (gaće), rekao je Davor Dragičević za ovaj blog.



Na taj način potvrđene su informacije o nestalom komadu odjeće koje sam objavio krajem maja, a Davor Dragičević ih dodatno potvrdio 13.06., da bi 25.06. precizirao da je riječ o donjem vešu ubijenog Davida.

Slika prije obdukcije, koju objavljujem uz odobrenje Davora Dragičevića, potvrđuje da se na tijelu Ubijenog Davida nalazio navedeni komad odjeće, kada je ono pronađeno u kanalizaciji Crkvena, 24.03; Dan Nakon što je David likvidiran, a nestao je/otet, 18.03. Sve vrijeme između 18.03 i 23.03 je mučen, a likvidiran je, kako je Davor Dragičević nekoliko puta naglasio, 23.03. između 22 i 23 časa. 

Upozoravam da je fotografija Uznemirujući sadržaj.

Uznemirujući sadržaj: Tijelo Ubijenog Davida prije obdukcije (foto, 25.03.)
“Komad odjeće, koji je nestao veoma je bitan za istragu oko ubistva Davida Dragičevića, jer se na njemu, nesporno, nalaze tragovi da je likvidiran”, saopštili su mi ranije izvori.

Prema njihovim riječima, taj komad odjeće na sebi je imao tragove nastale kao posledica mučenja i premlaćivanja Davida Dragičevića.

Sve te tragove mogao je utvrditi i Željko Karan, tokom obdukcije, ali on to nije učinio o čemu ću detaljno izvijestiti narednih dana. Štaviše, svjesno je propustio da učini brojne obdukcione zahvate, što je za cilj imalo samo jedno - zataškavanje Ubistva Davida Dragičevića. 

Komad odjeće -  dokazni materijal je nestao iako je bio pod nadzorom policije, a njegova krađa, takođe je, sastavni dio pokušaja zataškavanja zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića.

"Koga briga za taj komad odjeće", bio je ciničan komentar jednog viskopozicioniranog policijskog funkcionera, ali se, uprkos takvoj bahatosti, digla velika prašina u redovima MUP RS. Na prašini je i ostalo.

U Tužilaštvu i dalje čine sve, pod presijom dijela vrha MUP RS, da zataškaju zločin teškog Ubistva Davida Dragičevića i njegovu smrt proglase ili zadesom ili samoubistvom: Biće to novi zločin bez presedana, ukoliko se dogodi; Biće to novi dokaz da Tužilaštvo mora da sluša Lukača, koji im je još 29.03. Naredio da Ubistvo Davida Dragičevića proglase samoubistvom!


David Dragičević se nije plašio.

Da se plašio ne bi krenuo sam iza Metalske škole, gdje su ga mamili, namamili i čekali.

Pretukli i oteli. Gepekovali i odvezli policijskim automobilom sa ugašenim svjetlima.

Njegov telefon prestao je raditi u 02 časa i 40 minuta, 18.03..  
   
U narednim danima, nakon 18.03., David je mučen, na kraju i likvidiran. 

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir i Dalibor Vrećo, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… 

I dalje se čini sve da se Likvidacija Davida Dragičevića zataška. Sredstva se ne biraju.