петак, 1. јун 2018.

Istraga Ubistva Davida Dragičevića: Đorđe Rađen nije prošao poligraf; Lukač, preko svojih savjetnika, ogavno vrijeđa Ubijenog Davida



piše: Slobodan Vasković

Đorđe Rađen nije prošao poligraf, potvrđeno mi je iz pravosudnih i policijskih krugova.

Osim Rađena, poligraf nije prošao još jedan član njegove porodice čije ime još uvijek ne navodim iz razumljivih razloga.

Đorđe Rađen
Rađen je suvlasnik kuće na Laušu čija lažna pljačka je režirana, a za nju je Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, pokušao optužiti Davida Dragičevića, na pres konferenciji održanoj 26.03. ove godine.



Rađen je, u prepisci sa Bojanom Karanovićem, inspektorom, lažno optužio Davida Dragičevića da je “klošar i narkoman” koji je opljačkao njegovu kuću.

Prepiska Rađena i Karanovića
Rađen i drugi član njegove porodice su direktni saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića.

Želimir Lepir
Bitno je naglasiti da, uprkos činjenici da nisu prošli poligraf, Rađeni nisu pritvoreni; Za to imaju zahvaliti Želimiru Lepiru, Glavnom okružnom tužiocu i Daliboru Vreći, postupajućem tužiocu. Obojica su saučesnici u prikrivanju zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića.

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, direktno je naredio Lepiru da ne smije zločin počinjen nad Davidom okarakterisati kao Teško ubistvo, već je tražio od njega da ka kvalifikuje kao samoubistvo.

Dragan Lukač
Isti taj Lukač, takođe, je u nekoliko navrata lažno optužio Ubijenog Davida Dragičevića da je opljačkao Rađenovu kuću. Vrhunac njegovog laganja bio je u Narodnoj skupštini RS, 10.05.2018. godine, kada je izrekao neistinu da su kamere sa NLB banke (zgrada “Ekvator) snimile Davida Dragičevića kako ide prema tom naselju.

“Nakon boravka na Trgu Krajine, viđen je u kafeu 988, pa, potom, ponovo u Gospodskoj ulici, da su ga snimile kamere sa Komercijalne banke, NLB banke (zgrada “Ekvator”, 02 časa i 38 minuta)”, slagao je Lukač parlamentu.

Istu laž ponovio je Ilić pred Anketnim odborom Narodne skupštine RS.

Obojicu ih je demantovao Siniša Kostrešević, načelnik UKP MUP RS, (koji je preuzeo istragu u ovom slučaju 19.05. od Uprave koju vodi Ilić), a koji je, pred Anketnim odborom kazao da je posljednji momenat kada se Davidovo lice nesporno i jasno vidi na nadzornim kamerama, vrijeme kada su ga snimile one sa "Optike Rej" u zanatskom centru (naslonjen na Trg Krajine).

Siniša Kostrešević
Na taj način demantovao je Lukača i Ilića koji su tvrdili da je David snimljen kamerama sa NLB banke (zgrada “Ekvator”) kako odlazi prema Laušu.

Koliko je Lukač ogrezao u ovom zočinu svjedoče i užasne, morbidne uvrede na račun Surovo Umorenog Davida i njegovog oca Davora koji se bori za Istinu - da se saznaju Naručioci Ubistva, Ubice i njihovi nalogodavci i da se privedu Pravdi.

Lukačevi najbliži saradnici, poput njegovog savjetnika - prljavog, malog, zlog, plitkoumnog - ljigavca i beskičmenjaka Predraga Ćeranića, po ministrovom naređenju, optužuju Davora Dragičevića da ima ulogu rušioca vlasti.

U tekstu “Ekipa koja je srušila Gruevskog ima važnu ulogu u manipulisanju smrću Davida Dragićevića”, Ćeranić po Lukačevom naređenju morbidno vrijeđa mrtvog Davida Dragičevića nazivajući ga pionom. 



“Što se tiče pokojnog Davida Dragičevića, on nam svako veče sa skupova na Trgu Krajine kroz svoju pjesmu ‘Klinac u getu’, poručuje: ‘Јa sam samo pijun u ovoj priči’”, direktno se i na najprljaviji način vrijeđa Surovo Ubijeni David u ogavnom uratku Lukačevog sluge. Te uvrede su kontinuitet Lukača i njegovih psihotičnih poslušnika.

O kakvim, odgovorno to tvrdim, monstrumima se radi, svjedoči i to što im smeta nazivanje ubijenog Davida Djetetom!!!

Uz to Policijska Hunta, koja je, sve je jasnije, preuzela najveći dio vlasti u RS, najavljuje kontramiting/miting podrške Draganu Lukaču?!!!!

Upravo ta činjenica ukazuje da je Policijska hunta, pod Lukačevom komandom, izmakla svakoj kontroli i da suvereno drži značajan dio vlasti, kontrolišući visoke funkcionere brojnih institucija kompromitujućim materijalima, video i audio snimcima, koje imaju o njima i članovima njihovih porodica. 

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

Davor Dragičević
“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.


Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Lukač, Ilić, Lepir, Vrećo, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za terorizam, Darko Ćulum, direktor Policije, Željko Karan, patolog, najmanje dva člana porodice Rađen i drugi…