четвртак, 28. јун 2018.

Tužilac Dalibor Vrećo je prljavi monstruozni bot “Milica Vukmir”?!


Veoma je mnogo činjenica koje potkrepljuju ovu tvrdnju; Najvažnija od sih je da je Vrećo, kako mi je to potvrđeno iz Okružnog tužilaštva od dva potpuno nezavisna izvora, odbio izdati nalog da se istraži ko stoji iza FB profila “Milica Vukmir”.

Veliko je pitanje da li je David utopljen u vodi ili je ubijen na sasvim drugi način, a fingiranjem utpoljenja, lažnim dokazima o njemu, koje su, primarno, iznijleli patolog Karan i dio Vrha MUP-a RS, pokušao se prikriti stvarni način ubistva Davida Dragičevića. 

piše: Slobodan Vasković

Tužilac Dalibor Vrećo mogao bi biti prljavi monstruozni bot “Milica Vukmir” koji mjesecima najogavnije vrijeđa porodicu Dragičević, roditelje ubijenog Davida, ali i samu žrtvu Ubistva.



Veoma je mnogo činjenica koje potkrepljuju ovu tvrdnju; Najvažnija od sih je da je Vrećo, kako mi je to potvrđeno iz Okružnog tužilaštva od dva potpuno nezavisna izvora, odbio izdati nalog da se istraži ko stoji iza FB profila “Milica Vukmir”.

“Vrećino odbijanje uslijedilo je nakon što su se na profilu tog blasfemičnog bota pojavile informacije koje je u tom trenutku znalo samo nekoliko osoba koji su učestvovali u istrazi; I koje je bot ‘Milica Vukmir’ širio po mrežama”, rekli su mi izvori, dodajući da o svemu postoji dokumentacija.

Upravo te informacije, koje je posjedovalo samo par osoba iz istrage, a Vrećo je jedna od njih, iskorištene su, teško zlouptrijebljene, da bi se pokušala obmanuti javnost, difamirati grupa “Pravda za Davida” i, uz to, teško izvrijeđali roditelji ubijenog Davida Dragičevića, kao i sam David Dragičević, žrtva zločina Teškog Ubistva.

Puštanjem tih informacija opstruisana je i istraga, ali Vrećo je odbio dati naredbu da se istraži ko je bot “Milica Vukmir”. Logično, jer je on jedna od osoba koja je posjedovala te informacije, tako da je sasvim moguće da se upravo upravo Vrećo krije iza lažnog FB profila “Milica Vukmir”, sa kojeg se odapinju najotrovnije i najbolesnije optužbe na račun Ubijenog Davida Dragičevića. Ukoliko to nije on, Vrećo zasigurno zna ko jeste, što dođe na isto, jer ga štiti, s anjim sarađuje i daje mu najpovjerljivije informacije!!!

lažni profil prljavog bota
Nije to jedini bot za kojeg Vrećo nije htio izdati naredbu da se istraži ko se krije iza lažnog profila, ali o ostalima kad dođe vrijeme za to. 

“U tužilaštvu, Želimir Lepir, uz asistenciju dijela vrha MUP-a RS, sada pokušavaju “sklopiti priču” kojom bi dokazali da je smrt Davida Dragičevića ‘zades’, ali nikako im to ne polazi za rukom, jer je svaka prepuna rupa", tvrde moji sagovornici iz te institucije i upozoravaju da su, uprkos tome, Lepir i Vrećo spremni na nacrnji scenario.

David Dragičević nesporno je likvidiran. Kako se to ne bi dokazalo, učinjeno je mnogo podmetanja, manipulacija, izneseno niz nesitina, najmonstruoznijih, iz vrha institucija, ali i  ukraden jedan od ključnih dokaza ubistva - komad odjeće/donji veš.

Naglašavam da je fotografija, koju objavljujm, Uznemirujući sadržaj i da činim uz odobrenje Davoda Dragičevića.



Uznemirujući sadržaj: Tijelo Ubijenog Davida prije obdukcije (foto, 25.03.)

Veliko je pitanje da li je David utopljen u vodi ili je ubijen na sasvim drugi način, a fingiranjem utpoljenja, lažnim dokazima o njemu, koje je, primarno, iznijeli patolog Karan i dio Vrha MUP-a RS, pokušao se prikriti stvarni način ubistva Davida Dragičevića. 

Glavni okružni tužilac Želimir Lepir i Vrećo, pod snažnim pritiskom Lukača, Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal, direktora Policije Darka Ćuluma i Nedeljka Lubure pokušavaju iznaći način da dokažu nemoguće - kako David nije ubijen, već je njegova smrt zades.




David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.
Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.




Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)