среда, 20. јун 2018.

Tačka 23




piše: Slobodan Vasković

1.
Poslanici Narodne skupštine RS još uvijek ne raspravljaju o Izvještaju Anketnog odbora “vezanog za slučaj stradanja Davida Dragičevića”.

Najvažniji Zaključak Anketnog odbora glasi:
“Anketni odbor smatra da postoji osnov sumnje da je David Dragičević ubijen i očekuje da se po ovom pitanju što hitnije odredi Tužilaštvo Republike Srpske sa odgovarajućom tužilačkom odlukom”. 

2.
To je Tačka 23.

3.
Stepen inteligencije onih koji su odlučili da, trenutno, najbitnije pitanje u RS, bezbjednosno i svako drugo, stave pod Tačka 23 oslikava Tačka 23. 

4.
Nije njihov problem, Ličnih Nosača Ruku, tek nedostatak Odgovornosti, već nedostatak Savjesti, Beskrupuloznost, Malicioznost i potpuno odsustvo bilo kakvog stava! 

Taj problem je nerješiv kod mentalnog sklopa Sluge Pokornog; “Bicikliste” i sličnih Neljudi.

5.
Znati da je likvidirano Dijete; Gledati Patnju njegovih roditelja; Ne vidjeti da je cijeli Svijet obaviješten o tome da Dijete jeste likvidirano; Ne vidjeti da se nezadovoljstvo kao požar širi; Ne vidjeti ništa sem interesa Ubica u svojim redovima, znači potpuno nepoimanje pojma ljudskosti. 

6.  
Kreature bez svijesti i savjesti. Sa Tačke 23. Koju će oni u nastavku pokušati pretvoriti u Kotu 23 - Kotu odbrane Naručilaca Ubistva Davida Dragičevića, Ubica i njihovih Saučesnika.

7.
Neljudi koji su spremni braniti Ubistvo, pomjeriti se zbog ličnog interesa na Kotu 23, spremni su za novo Nasilje. 

8.
Dodik je svjestan toga; Dodik pokušava da pobjegne od toga, jer Dodik jeste sve, ali još uvijek nije Ubica; Ali Ubice jesu oko njega; I to beskrupulozne i dokazane i masovne!

Konstatovao sam navedeno još 18. oktobra 2017. godine. Nažalost, pokazalo se tačnim. 

9.
Napisao sam tada i “Dodik, koliko god je njihov Prvi Šinjel, u istoj mjeri je i njihovo Sredstvo”!

Likvidacija Davida Dragičevića i potpuno urušavanje institucija zbog tog zločina Teškog Ubistva mjesecima svjedoče navedenom. 

Takođe i Tačka 23., koja se pokušava pretvoriti u Kotu 23 - Kotu odbrane Naručilaca Ubistva Davida Dragičevića, Ubica i njihovih Saučesnika.

10.
Na Kamernoj sceni njegove značajno oslabljene Mašine za mljevenje Društva, Nacije, Izvora Nacije, tek slijede predstave; Sve veće i sve značajnije; Dodik više nije Jedini Glavni Glumac u njima; Uloga podjednako značajnih je već poprilično.

11.
O svemu je Dodik trebalo mnogo ranije dobro da razmisli; Još prije nego su Ubili skrivajući se iza institucija. Koristeći ih kao oruđe. U Likvidaciji.

Ubijajući Davida ubili su institucije.

12.
Tačka 23., koja se pokušava pretvoriti u Kotu 23 - Kotu odbrane Naručilaca Ubistva, Davida Dragičevića, Ubica i njihovih Saučesnika potvrđuje to bez ostatka.

13.
Tačka 23. će, kad tad, doći na dnevni red. Idući mjesec. 

Kupljeni dah će nestati. 

Dah kupljen za još jednu rundu prikrivanja Naručilaca Ubistva, Davida Dragičevića, Ubica i njihovih Saučesnika.

Nosači ruku bi trebali znati da nema te Mišije rupe u koju će se moći zavući. Ni na Tački 23. Ali ni na Koti 23.

14.
Nosači ruku bi trebali znati da će morati da se izjasne za i protiv Legalizacije Ubistva - Ubistva kao sredstva obračuna sa nepodobnima, proglašenim takvim od pripadnika vlasti!

15.
Ne zavaravajte se - Ništa oko Ubistva Davida Dragičevića neće ostati skriveno. Posebno ne Naručioci ubistva, Ubice, kao i brojni saučesnici, od kojih je dobar dio već javno raskrinkan.

16.
David Dragičević se nije plašio.

Da se plašio ne bi krenuo sam iza Metalske škole, gdje su ga mamili, namamili i čekali.

Pretukli i oteli. Gepekovali i odvezli policijskim automobilom sa ugašenim svjetlima.

Njegov telefon prestao je raditi u 02 časa i 40 minuta, 18.03..  
   
U narednim danima, nakon 18.03., David je mučen, na kraju i likvidiran. 

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir i Dalibor Vrećo, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… 


I dalje se čini sve da se Likvidacija Davida Dragičevića zataška. Sredstva se ne biraju. 

17.
Uprkos tome, otkriven je i volan i meta i lovačke veze, na koje nisam zaboravio i brojne druge stvari…

Moćne Tate i Moćne Mame su bez sna, jer Tačka 23 jeste i Tačka Istine i Pravde, uprkos svim kupovinama daha onih koji su stali na stranu Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih Saučesnika. Drama.

18.

Ostanite sa mnom. Nastaviće se…