понедељак, 15. јануар 2018.

Prljavi Kućni Ljubimci; Rezervoar treba otključati i drugi detalji

piše: Slobodan Vasković

1.
Trenutno nisam u Banjaluci. Pa mi ne možete otkinuti nijedan dio automobila, kao prije dva dana. 

Valjda umišljate da mi kidate dijelove tijela.

2.
Moći ćete sutra veče nastaviti sa “napadima na automobil”, ali imajte u vidu - rezervoar na koji kidišete je zaključan. Treba to otključati, pa žica unutra, povezana sa već nečim… Znate vi to bolje od mene.

3.
Nisam ni u Siriji, a ni u Raki. Premda bi to voljeli. Posebno ovu drugu odrednicu.

4.
Nisam hapšen zbog reketa, kao ugledni član “Srbske časti” iz RS, niti sam hapšen zbog trgovine ženama, prostitucije…, kao ugledni član “Srbske časti” iz RS!

5.
Nisam u vezi sa narko dilerima iz Sanskom Mosta, međunarodnom krimorganizacijom, nabildanih Nasilnika, kao ugledni član “Srbske časti”, koji sjedi u prvom redu sale Narodne skupštine.

6.
Nisam nikada sjedio (kao gost) u prvom redu sale Narodne skupštine. Za to treba imati “Srbske časti” - biti hapšen zbog reketiranja (više puta), baviti se prostitucijom, imati za prijatelje Nabildane Narko Mafijaše i Nasilnike…

7. 
Nisam iznenađen da je Milorad Dodik pripustio na mene svog prljavog Kućnog Ljubimca, kojeg od počinjenih zločina 92. godine, nad civilima u Banjaluci i Kotor Varoši, SOS likvidacija…, ne može oprati ni deset doživotnih robija.

8.
Nisam naredio, organizovao, vozio ubice..., učestvovao na bilo koji način u brutalnoj egzekuciji Miodraga Šušnice, kao što to jesu Oni koji sjede za Skupštinskim stolom i Oni koji kontrolišu bar četiri ministra u Vladi RS.

9.
Nisam naredio silovanja Hrvatica u Kotor Varoši 92, niti Pogrom Bošnjaka u tom mjestu. Kao što to jesu Oni koji sjede za Skupštinskim stolom i Oni koji kontrolišu bar četiri ministra u Vladi RS.

Među njima je i Dodikov prljavi Kućni Ljubimac.

10.
Nisam nikome prijetio ubistvom djece i unučadi, kao što to čini Zoran Stevanović, Dodikov stranački kolega i finansijer paravojnih formacija.

11.
Nisam naređivao sajber likvidacije, niti pravio lažne tviter naloge i sa njih slao blasfemične poruke, kao što to čini Luka Petrović, generalni sekretar SNSD-a.

12.
Nisam nikada napravio ničiji lažni profil, bilo tviter, bilo FB, bilo lažni blog, kao što to čine Dodikovi najbliži saradnici. Koji su čak pisali tekstove i potpisivali ih mojim imenom - Dan Duela 2014. godine.

13.
Prosto je nevjerovatno koliko ih iz Dodikovog okruženja želi biti Slobodan Vasković; Više čak i od samog Slobodana Vaskovića.

14.
Steroidi tu ne pomažu, udbaški crvi još manje, ubice iz parlamenta ponajmanje.

15.
Ovaj Blog će uskoro imati preko 29 miliona posjeta. 

Čast mi je. Hvala svima.

P.S.
Auto će sutra veče ponovo biti u dvorištu. Dijelovi za kidanje su vam na raspolaganju. I ne zaboravite - rezervoar treba otključati, pa redom…