субота, 16. децембар 2017.

MUP RS štiti Nasilnika Čolovića koji nastavlja da prijeti svojoj žrtvi T.F., unakaženoj od batina

piše: Slobodan Vasković

Brane Čolović
Brane Čolović, brat Mirka Čolovića, predsjednika OO SNSD Sokolac, još nije priveden, a neće ni biti, jer se nalazi pod direktnom zaštitom funkcionera iz vrha MUP RS.

Čolović, koji je 10.12. ove godine batinama unakazio T.F. iz Rogatice nastavlja da prijeti i svojoj žrtvi, ali i njenoj porodici.

Prema provjerenim saznanjima, Čolović šalje prijeteće poruke ne samo svojoj žrtvi, već i članovima njene porodice; Čak ih i lično poziva.

Ultimativno zahtijeva da T.F. odustane od tužbe za teško nasilništvo koje je nad njom izvršeno.

Djevojka je preplašena, boji se za svoju bezbjedbost, a policija neće da je zaštiti; Štite Nasilnika Čolovića. 

T.F. je pod posebnim pritiskom, jer jedina u porodici radi i ta činjenica se koristi za ucjenjivanje. 

Djevojku iz Rogatice nema ko da zaštiti i prepuštena je sama sebi, a cijeli ovaj slučaj pokazuje da je MUP RS u potpunosti stranačka milicija SNSD-a.

Pojedini pripadnici MUP-a toliko su se osilili da već duže vrijeme ne prezaju ni od najmorbidnijih javnih prijetnji osobama koje su targetirane kao “protivnici Režima”, tako da ponašanje u slučaju T.F. nije nikakvo iznenađenje.

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, najveći je krivac za ovakvo djelovanje policije, jer nije ovladao MUP-om, već u toj instituciji postoji nekoliko frakcija koje se žestoko bore jedna protiv druge. 

Lukač, koji ni sam ne preza od prijetnji “nepodobnima”, javno pred svjedocima, (o čemu imam potvrde osoba koje su slušale njegove prijeteće izjave) stvarni je zaštitnik Nasilnika iz Režima. 

Interesantno je da je tom prilikom Dželatsku spremnost na obračun sa "Nepodobnima" demonstrirala i Mirna MIljanović, načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a RS; Umjesto da instituciji prijavi da je Lukač prijetio, narečena je iskoristila svoj položaj da zataška sve.  (Pitanja u vezi sa tim prijetnjama postavio sam g. Miljanović još 15. juna ove godine, ali nikakvog odgovora. Strpljiv sam).

Dragan Lukač
Nema nikakve dileme da Lukač štiti nasilnike, jer da je drugačije, osobe poput Čolovića našle bi se poodavno iza rešetaka. I Brane i Mirko Čolović, protiv kojih se vode istrage, ali se nikako ne privode kraju.

Uz to, Lukač stoji iza policijskih službenika što javno prijete, potkrepljujući to pokazivanjem oružja.

To nije nikakav gaf, već otvoreni pritisak i jasna prijetnja. 

Danijelu Novaković su ubili pritiscima i prijetnjama i niko nije odgovarao.

Sledeća žrtva mogla bi podleći teškim batinama, nakon čega slijede javna strijeljanja.