уторак, 4. октобар 2022.

Milorad Dodik, Igor Dodik, Siniša Kostrešević, Zoran Stevanović Gladni, Obren Petrović, Ljubiša Ćosić, Slobodan Javor, Siniša Mijatović su zločinci koji čine vrh Pučističkog izbornog štaba Sekte što je naredio falsifikovanje izbora i otimanje pobjede Jeleni Trivić koja je novi predsjednik RS


Piše: Slobodan Vasković


1.

Monstruozna pljačka glasova koju je naredio Milorad Dodik, a izvršili njemu potčinjeni sektaši nije samo potpuno uništavanje izbornog procesa u Republici Srpskoj, već i Puč koji je izvršila Mafija.


2.

To je nasilni pokušaj preuzimanja funkcije predsjednika RS u izbornoj trci u kojoj je Dodika ubjedljivo pobijedila Jelena Trivić.


3.

Važno je znati ko su glavni protagonisti Puča koji nije uspio, a ni neće.


4.

Na čelu Bande koja je pokušala izvršiti Puč je Milorad Dodik.


Zajedno sa njim, tu su njegov sin Igor Dodik i Siniša Kostrešević, direktor Policije RS.


5.

Svako je imao precizna zaduženja: Milorad Dodik je pozvao gradonačlenike Doboja, Zvornika, Prijedora, Istočnog Sarajeva da krenu u brutalnu pljačku glasova.



Pozvao je Obrena Petrovića, Zorana Stevanovića Gladnog, Slobodana Javora, Ljubišu Ćosića, a oni su Dodikovu naredbu spustili na niže nivoe.



6.

Nakon toga uslijedio je potpuni haos na biralištima na koja su nasilno upadali, istjerivali posmatrače opozicionih stranaka, ubacivali masovno listiće kako bi nadonadili prednost Trivićeve.


7.

Cijela akcija prljavih podlih Pučista počela je oko 23 časa 02.10., u trenutku kada je Jelena Trivić imala 17.000 glasova prednosti i kada su svi trendovi pokazivali da je Dodik ne može dostići, već da će se njena prednost uvećati.



8.

Siniša Kostrešević, direktor Policije, naredio je svim Policijskim upravama da uopšte ne reaguju niti pokušaju spriječiti krađu glasova, nasilje i rasturanje biračkih odbora.


Policija uopšte nije reagovala na brojne prijave.


9.

Igor Dodik je preko pripadnika Kavačkog NarkoKlana, čiji je jedan od vođa, koordinisao aktivnosti grupa za razbijanje biračkih odbora.


Jedan od njegovih glavnih saradnika u tom zločinačkom poslu bio je Siniša Mijatović (DEMOS) iz Zvornika, takođe, jedan od Kumova Kavačkog Klana u RS.



10.

Nakon 23 čaasa u sve opozicione stranke prestali su da stižu rezultati, jer su njihovi posmatrači onemogućeni na razne načine da reaguju - mahom nasiljem.


Krali su Dodikovi sektaši i do 23 časa na svim biračkim mjestima u RS, ali to nije bilo masovno u mjeri u kojoj se to desilo nakon što je on lično pozvao bandite Zorana Stevanovića, Obrena Petrovića, Slobodana Javora i ostale.


11.

Nakon izbora, izvršene masovne pljačke i Puča, Dodik pokušava na sve načine da sanira i umiri situaciju. Dodik je van sebe i spreman na sve. Potpuno bolesna osoba.


12.

Vrh Sekte zasjeda od juče kako bi iznašli načine da se održe na vlasti i spasu Dodikov rezultat, jer nemaju namjeru da odustanu od gigantske prevare koju su počinili i teških kriminalnih djela što su ih uradili.


13.

Najveći strah Dodiku uliva mogućnost Protesta Opozicije koji su više nego izvjesni, jer je svakom normalnom u Republici Srpskoj jasno da je Sekta pokrala izbore i to na svim nivoima, a ne samo za predsjednika RS.


14.

Ukoliko Opozicija na bilo koji način prihvati falsifikovane izborne rezultate, Pučistima dozvoli da nastave da vladaju, mogu zaključati stranke.


15.

Međutim, to je mnogo manja šteta od činjenice da će narod iz RS nastaviti da se još masovnije iseljava iz tog entiteta, suočeni sa Kriminalnom NarkoBagrom spremnom na svako zlo. (nastaviće se)