уторак, 4. октобар 2022.

Podli, podmukli Dodik - malo mu je bilo što je pokrao izbore, Bolesni Falsifikator je htio još, krađom, da ponizi Trivićevu, koja je pobijedila na izborima za predsjednika RS; Dodik je ponizio jedino sebe i pokazao kakav je truli crv


Piše: Slobodan Vasković


Prilog BN TV iz sela Krajišnik kod Gradiške, u kojem je rođena majka Jelene Trivić, pokazuje dubinu toksičnog mulja u kojem se nalazi Milorad Dodik, zajedno sa šjamom kojim je okružen.


U tom selu, Trivićeva je, navodno, osvojila NULA glasova, iako je njen stvarni rezultat 137 glasova.


Svi glasovi su prebačeni, upisani, Zoranu Kaliniću. Dodik je na tom mjestu osvojio 141 glas, što je ravno porazu, jer je Gradiška Grad u kojem bi on trebalo da je dominantan.


Ne radi se ni o kakvoj grešci, umoru niti bilo čemu sličnom kod Stevana Gutića, predsjednika biračkog odbora.


Riječ je o svjesnoj namjeri da se na osnovu falsifikovane Nule ponizi Trivićeva pod egidom da nije “uspjela osvojiti ni glas au selu u kojem joj je majka rođena”. I da to bude psiho efekat na kojem će se "potvrđivati" falsifikovana "pobjeda" Monstruma.


Ništa nije slučajno; Sve ovo pokazuje u kolikoj mjeri je Mafija pustila korijen i koliko su zli, psihopate i bolesni.


Gutić je potvrdio i direktnu vezu sa Gradskom izbornom komisijom, ali nije on, kako tvrdi, htio da ispravi grešku, već je javio da je uradio svoj neljudski prljavi posao.


Njegova izjava je opisani obrazac na koji način je monstruzno pokradena Trivićeva, koja je pobijedila u trci za predsjednika RS.


Pazi da ti se ne desi ono što želiš, stara je narodna poslovica.


Dodik je želio prevarom da pobijedi; Tako je pokazao da je najobičnija ništarija, u svakom pogledu.


Ne postoji mjesto na njemu koje bi se moglo ubosti iglom da nije trulo, pokvareno, podmuklo, zlo i na svako slo spremno.


Narod je rekao svoje - za njih je Dodik završena priča, neće ga, izgubio je izbore, on više nije ni za jednokratnu upotrebu. (nastaviće se)