четвртак, 20. октобар 2022.

Dodikovi pravosudni pajaci opasnih namjera i djela sastavni su dio organizovanog zločinačkog akta Izbornog Puča koji je Mafijaš pokušao da izvrši


Piše: Slobodan Vasković


1.

Nerad pravosuđa, njihovo sluganstvo prema Miloradu Dodiku i njegovim beskrupuloznim Sektašima, bilo je snažan vjetar u jedra Pučistima koji su izbornom prevarom htjeli da opstanu na vlasti, iako ih Narod neće.



2.

Nije tu samo riječ o Glavnom tužiocu Tužilaštva BiH Milanku Kajganiću, koji je tužiocima zabranio rad na predmetima protiv korumpiranih političara i njihovih najbližih teško kriminalizovanih i narkosaradnika, već nizu čelnih funkcionera Okružnih javnih tužilaštava, među kojima prednjače Sektašica Željka radović (OJT Doboj), Zoran Bulatović (OJT Banjaluka), Olga Pantić (OJT Bijeljina) i Anica Vukadin (OJT Istočno Sarajevo).



3.

Svi navedeni dio su korumpirane zločinačke organizacije Milorada Dodika i njegovih Petokolonaša i Pučista.


4.

Primjer dvojice batinaša i Doboja, koji su na opštim izborima 02.10.2022., uzeli “glasanje” u svoje ruke, najbolje to potvrđuje.



5.

Dario Jović, zaposlen u Gradskoj upravi Doboj, zajedno sa Srđanom Makrićem, takođe, zaposlenim u Gradskoj upravi Doboj su na biračkom mjestu “Gimnazija” onemogućili fizički posmatrače PDP-a da rade svoj posao i omogućili izbornu krađu u korist Dodika.


6.

Na tom biračkom mjestu, Jeleni Trivić je umanjen rezultat za 246 glasova u odnosu na Milorada Dodika.



7.

Trivićeva je na tom biračkom mjestu osvojila 166 glasova, a upisano joj je svega 60.


Dodik je osvojio 356 glasova, a upisano mu je 496. Tako je stvorena vještačka razlika od 246 glasova, pa je Dodik umjesto razlikom od 190 glasova pobijedio sa čak 436 glasova razlike, što je zaista rijetko viđen bezobrazluk.


Na tom Biračkom mjestu, Gimnazija, uredovali su pomenuti Batinaši koje još niko nije pohapsio, iako postoji video zapis o tom nasilnom aktu.


8.

Naravno da nisu pohapšeni, jer to ne dozvoljava pokvarena i podla Željka Radović, Glavni tužilac OJT Doboj, i jedan od najkorumpiranijih kadrova Milana Tegeltije.


9.

Da stvar bude još gora po Radovićevu i pravosuđe u cjelini svjedoči i podatak da je Dario Jović optužen za učešće u brutalnoj izbornoj krađi na lokalnim izborima u Doboju, koji su održani 15.11.2020. godine. Naravno, da bi se on kaznio potrebne su decenije, bar tako radi Radovićeva, a u tim decenijama predmet zastari.



10.

Nije to od Radovićeve ništa čudno, kao ni od drugih navedenih tužilaca, jer su oni radili i rade u korist kriminalaca, a protiv naroda.



11.

Tu treba dodati i Miodraga Bajića, koji je pokušao zavarati javnost spektakularnim hapšenjima Branislava Zeljkovića, protiv kojeg je podignuta optužnica, pisana godinu dana, vraćena na doradu, te Milana Novitovića, kome je Sud skinuo sve zabrane nakon privođenja.


12.

Iako su i Zeljković i Novitović teški kriminalci koji su opljačkali desetine miliona KM, Bajićev cilj nije bio da budu zatvoreni, već ih je, po dogovoru sa Dodikom hapsio i istraživao kako bi US Nenada Stveandića, takođe kriminalca, spustio što niže u biračkom tijelu, što im je i pošlo za rukom. Pisao sma o tome još tokom kampanje.


13.

Za sve to vrijeme članovi VSTS BiH se ponašaju kao da djeluju na teritoriji Grenlanda, a ne BiH i ne samo da ne kažnjavaju navedene, već ih, po pravilu, unapređuju.


14.

Dodik je izgubio izbore, njegovi pravosudni pajaci i sluge opasnih namjera i djela mu ne mogu pomoći ni kada bi htjeli, ali je zaista kranje vrijeme da se sva ta bagra udalji iz pravosuđa. Ne učini li se to, bez obzira na Dodikov definitivni pad, napretka neće biti. (nastaviće se)