среда, 19. октобар 2022.

NarkoDiler Denis Stojnić se uvrijedio što sam ga okarakterisao kao “lijevu ruku Osmice”; Možda će mu se više dopasti Levat Osmice ili Tupa Steroidna Masa Osmice


Piše: Slobodan Vasković


1.

Narkodiler Denis Stojnić teško se uvrijedio (imam to napismeno) što sam ga okarakterisao kao “lijevu ruku Osmana Megmedagića Osmice”, direktora OSA BiH, šefa NarkoGanga i informanta brojnih NarkoKartela u BiH, posebno narkogrupe Bojana Cvijetića.


2.

Možda sam zaista pogriješio, trebalo je da ga preciznije lociran u Osmicinoj NarkoGrupi - Denis Stojnić je Levat Osmana Mehmedagića Osmice.


3.

Nadam se da će sada Stojnić biti manje uvrijeđen, a ako mu ne odgovara ni ova klasifikacija, onda ću biti prisiljen da opet mijenjam njegovu poziciju - u narkopapak Osmice ili, pak, narkolevat koji je još uz to i Osmanov kurir.


4.

Da ne bi bilo nikakve zabune, Denis Stojnić, kako sam to i objavio u niz navrata, jeste jedan od najbližih narkosaradnika NarkoBosa Osmice, a, osim za nabavku, dilanje droge, njen prevoz, plus prostitucija, služio je i kao kurir “Direktora” (kako od milja zove Osmicu), kada je to narečenom zatrebalo.



5.

OSA, odnosno Osmica je bio uvijek upoznat sa akcijama koje je trebala provesti SIPA, pa tako i onim koje se tiču Elvisa Keljmendija, koji je nedavno pušten iz pritvora nakon što je sve, kako se tvrdi, “otpjevao”.


6.

U situacijama kada Osmica nije bio u prilici obavijestiti Keljmendija da SIPA kreće u akciju protiv njega, slao bi Stojnića. Bilo je to prilično često, a sve je dokumentovano kako na kriptovanim aplikacijama, tako i na druge načine.


7.

Stojnić je trenutno u Njemačkoj gdje se krije od hapšenja; Ako je baš toliko nevin, kako tvrdi, ako nije ni “lijeva ruka”, a ni Levat Osmana Mehmedagića Osmice, neka se vrati u BiH. I nastavi svoj “pošteni” život.

8.

Bojim se da se to neće dogoditi, ali hoće da će Njemačka izručiti Stojnića BiH. Ili mu suditi u toj zemlji.


9.

Nadam se da je Stojnić sada manje nezadovoljan; Ako nije, nije problem - imam na lageru zaista pozamašnu kolekciju njegovih preciznih pozicija kod jednog od najvećih NarkoBosova Osmana Mehmedagića Osmice.   


10.

Među njima dajem prednost jednom - Tupa Steroidna Masa Osmice! (nastaviće se)