понедељак, 24. октобар 2022.

Dodikovom Batleru Kristijanu Šmitu

Piše: Slobodan Vasković


1.

Gospodine Šmit, šta je ostalo od vašeg sada već po zlu čuvenog “unapređenja izbornog procesa i integriteta izbora!? I, nakon održanih izbora, maliciozne, nipodaštavajuće rečenice, spram svih naroda koji žive u Republici Srpskoj, da je “bilo manjih izbornih nepravilnosti”?


Ništa. Osim da ste se etiketirali za cijeli život kao osoba koja je javno, snažno podržala Organizovani zločinačku grupu Milorada Dodika što je imala namjeru da izvrši državni udar/Izborni Puč i ostane na vlasti, kako bi uništila do kraja Srpski narod.


2.

Vi ste dio te mašinerije i džaba posjećujete Hram Svetog Save ili bilo koji drugi Hram, jer ste htjeli da spalite, podrškom Dodiku, cijeli jedan Narod. 


3.

Poodavno sam konstatovao da ste vi visoki predstavnik protiv BiH, a ne za BiH i da je vaše djelovanje razarajuće po državu, a vaši ciljevi anticivilizacijski i, moram to otvoreno reći, kriminalni.


4.

Kriminalni, jer ste aktivni učesnik Izbornog Puča Organizovane zločinačke grupe Milorada Dodika.


5.

Što se tiče “manjih izbornih nepravilnosti” bilo bi jako dobro da se izjasnite o pronalasku falsifikovanih listića, ubačenih u vreće, na kojima je zaokruženi ime vašeg prijatelja, štićenika, poslovnog saradnika Dodika.


6.

Listići su pronađeni u Šekovićima i Bratuncu, a tek će biti pronađeni i na drugim biračkim mjestima. Sektaši su ih koristilii na cijeloj teritoriji RS.


7.

Objavio sam još 12.10. ove godine da je zločinački Režim Milorada Dodika, čiji ste pridruženi član, štampao falsifikovane listiće. Jedanaest dana kasnije to se pokazalo tačnim.


8.

Sad još nekoliko informacija za vas, iako ih vi znate, kao i Dodik i njegove sluge, među kojima ste i vi, Gospodine Šmit (vi ste njegov sluga višeg ranga, gotovo da ste batler, jer ste mu na tacni htjeli isporučiti “pobjedu” do koje je došao monstruoznom krađom izbora)


9.

Nakon što su pronađeni falsifikovani listići, mogu objaviti da su to oni lošijeg kvaliteta.


10.

Šta to znači, Batleru Šmit?


To znači da listići nisu štampani samo u Banjaluci, iako je tom gradu odšatman najveći dio, već u još nekoliko štamparija širom Republike Srpske.


11.

Ima I bolje urađenih faslifikata od ovih pronađnih; Momci i djevojke koji danonoćno rade u Centru za prebrojavanje moraće upotrijebiti, kad su neki od galsifikovanih listića u pitanju, i druge metode da bi ih otkrili.


Koliko ih je odštampano? Desetine hiljada. Zavisi koliko će biti otkriveno.


12.

Tu bi trebala da se umiješa SIPA, aako im to naloži Milanko Kajganić, Glavni tužilac Tužilaštva BiH koji je, kao Dodikov i čovjek Milana Potkovanog Tegeltije, jednog od huškača na nasilje, ne domisli, po naredbi vašeg i njegovog šefa, da Tužilaštvi BiH “Nije nadležno”!


13.

Znate koja je razlika između Vas i Kajganića - on je raskrinkan za godinu dana, a vi za samo jedno veče. 


Pustimo sad Kajganića da se peče na laganoj vatri.


13.

Odlično Vam je bilo poznato i da je, tokom izbornog procesa, vaš štićenik, poslovni partner Dodik, kojeg vi zastupate kao i svaki Batler, iskoristio sve moguće, poznate, izborne prevare da bi pokrao izbore na kojima je teško poražen od Jelene Trivić.


14.

U velikom ste problemu Mister Šmit - izbori nisu poikradeni samo na liniji za predsjednika RS, već na svim nivoima. 


15.

Sekta nema ni blizu glasova koliko im je pripisano. Ni na jednom nivou. Gadan čvor koji treba razmrsiti, a vi biste najrađe da se sve to zaboravi. I vaša uloga u teškom zločinu koja nije niti mala niti bezazlena.


16.

Naravno da očekujem da se pojavite na Mitingu Falsifikatora i da govorite - kako su bile “manje izborne nepravilnosti”. Kako ste vi i Dodik “zaštitnici” RS, iako ste. Njeni uništitelji. 


17.

Vaš “autoritet” će nakon tog čina porasti, bar kod pripadnika Sekte. Ionako nemate kud, kao ni Dodik.