недеља, 23. октобар 2022.

Nemoć Gubitnika: Dragan Lukač i Siniša Kostrešević, po Dodikovom nalogu, preko policijskog službenika Nemanje Majdova prijete Narodu; Uzalud to čine, jer će biti uklonjeni civilizovanim metodama

Majdov

Piše: Slobodan Vasković


1.

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS i učesnik brojnih kriminalnih radnji i zločina i Narko”General” Siniša Kostrešević, po nalogu Milorada Dodika, prijete Narodu koji je na izborima 02.10. jasno kazao da Dodika više neće.


Zato je Dodik masovno pokrao izbore, u čemu su učestvovali i Lukač i Kostrešević.


2.

Naravno, Lukač i Kostrešević, iako lično teško suprotstavljeni, svjesni su da ih promjena vlasti vodi u zatvor (završiće obojica u njemu, svakako), pa preko sebi podređenih prijete Narodu nasiljem.


3.

U tu svrhu su iskoristili Nemanju Majdova, policijskog službenika, instruktora u bazi u Zalužanima.


Majdov je svjetski prvak u džudou, ali to ne mijenja na činjenici da je i dalje policijski službenik.


Majdov, očito, nije puno pametan; Dapače, jer ne bi sebi dozvolio da ga troše kao strunjaču. 


4.

Umislio je da je on CIK, pa je već prebrojao rezultate i proglasio Veleizdajnika Dodika za predsjednika RS.


I ne samo to; Zaprijetio je i Opoziciji i Narodu koji nije glasao za Dodika, već je časnik SOA morao falsifikovati izbore u nadi da će mu biti priznata “pobjeda”.


5.

Nakon što mu to nije pošlo za rukom, Dodik, koji, kako stvari stoje, ima nekoliko slomova dnevno, otvoreno prijeti, a prijete i Lukač i Kostrešević preko Majdova koji je, prije nego je postao svjetski prvak, često bacan na strunjaču i očito se od tih ipona, Waza-ari-a… nije još dovoljnom oporavio.


Sudeći prema izjavi, neće se oporaviti još zadugo.


6.

Majdov je za Srnu (22.10) ocijenio da "jedini koji žele i pokušavaju od pobjede Milorada Dodika da naprave "problem" jesu ovi nesrećnici što su izgubili, jer se treba opravdati stranim silama koje su učestovale u početnom pokušaju "sklanjanja" Republike Srpske”.


“Njima želim da poručim - dok je Milorada Dodika i nas neće moći! Narod zna koga je birao i koga je izabrao da vodi Republiku Srpsku, a to je Milorad Dodik koji uživa našu bezrezervnu podršku. Živjela Republika Srpska i živio predsjedniče Republike”, istakao je Majdov.


7.

Majdov nema pojma ni o čemu; Bilo bi dobro da se sam baci na strunjaču. Da ima, ponašao bi se kao svjetski prvak, dostojanstveno, a ne kao uličar zaposlen u MUP RS.


8.

Da pojasnim: Ovom projetećom izjavom Majdov je, ako je dao samoinicijtivno, teško prekršio Zakon o MUP RS, Glava V, stav 2,3,5,6 i 8; Član 59, stav1; Član 60.




Prema Zakonu, Majdov je morao da dobije dozvolu od Lukača i Kostreševića da se obrati medijima. Očito je i dobio, a namjera je otvorena prijetnja građanima. 

 

Izjava Majdova se može smatrati službenom izjavom, odnosno teškom prijetnjom, Lukača i Kostreševića!

9.

Majdov je, na urgenciju Lukača, svojevremeno, primljen u MUP RS kao neovlašteno lice; Potom su ga poslali na kurs za ovlaštenja, nakon čega je postao ovlašteno lice, što znači da je dobio i službeni pištolj.


On je ocijenio da "jedini koji žele i pokušavaju od pobjede Milorada Dodika da naprave "problem" jesu ovi nesrećnici što su izgubili, jer se treba opravdati stranim silama koje su učestovale u početnom pokušaju "sklanjanja" Republike Srpske”.


10.

Već sam naveo da je instruktor za pripadnike SAJ-a, Žandarmerije i policije, a pošto posjeduje oružje, i zbori u množini “dok je Milorada Dodika i nas neće moći! Narod zna koga je birao i koga je izabrao da vodi Republiku Srpsku, a to je Milorad Dodik koji uživa našu bezrezervnu podršku” i prijeti svima onima koji kritikuju tešku krađu glasova, očito je da to Majdov čini u ime MUP RS.


11.

Ko ste to "vi", plitkoumni Majdove, i zar ti zaista misliš, kao i oni koji te guraju “pod voz” da ćete moći svoje prijetne ostvariti i napraviti veće probleme?


To što ti je Dodik pomogao parama ukradenim od Naroda ne daje ti nikakvo pravo da prijetiš Narodu i bilo koga nazivaš stranim plaćenikom (posebno zato što tebe plaćaju zločinci i kriminalci), a to što si svjetski prvak u džudou možeš da objesiš mačku o rep, jer “vi” ćete zajedno sa Dodikom biti na civilizovan način uklonjeni sa vlasti koju želite oteti falsifikatima i krađom izbora.


12.

Do tada, po nalogu teških kriminalaca Dodika, Lukača i Kostreševića, nastavi da glumiš CIK, a nakon toga možeš biti i GIK i OIK; Pa i umisliti da si ministarstvo trgovine, sve zavisi koliko ti “mašta” dopušta.