петак, 4. фебруар 2022.

Zvicerov intimus NarkoDiler Mića Danilović izrasta u Paljanskog Belivuka; Prisiljava Kavčanina Ćosića, gradonačelnika Istočnog Sarajeva, da cucla cuclu; NarkoNešića prebija iz zabave; NarkoNešić i Dodikova Krtica Stanivuković ponovo u napadu na opoziciju


CuclaKavčanin Ćosić i Nailni Kavčanin Danilović, Zvicerov intimus (sa bradom)


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milutin Mića Danilović veliki NarkoDiler sa Pala, ukoliko ne bude uskoro uhapšen, postaće novi Veljko Belivuk. “Ritopek” će biti neki od brojnih apartmana na Jahorini.


Razlog je vrlo jednostavan - Danilović je već dostigao crvenu liniju  i samo je pitanje trenutka kada će početi javno ubijati.


2.

Osjećaj moći crpi iz činjenice da je na direektnoj vezi sa Radojem Zvicerom, čelnikom Kavačkog klana iz Crne Gore i njegovim najbližim saradnicima; Radi na Palama šta hoće; Prebacuje, bez ikakvih problema, desetine kilograma kokaina u EU; Preko Nenada Nešića pere milione evra narkonovca, a, pri tom, potpuno je zaštićen. 


Radoje Zvicer

3.

Nasilni NarkoDiler je, zahvaljujući direktnim vezama sa Zvicerom i njegovim najbližim saradnicima, veoma brzo izrastao u Velikog NarkoDilera, a kokain nabavlja direktno iz Crne Gore.


4.

On jeste Kavčanin, ali mnogo jači od svog perača novca Nenada Nešića, koji je i narkodiler ili, pak, Aleksandra Mičića, Ace Makedonca, perača narkopara Veljka Belivuka.


Narko Ćosić, NarkoDodik i NarkoAco Makedonac

5.

Kokain Danilović prebacuje preko mreže Kavčana u zemlje Evropske unije i za kratko vrijeme stekao je ogromno bogatstvo.


6.

Daniloviću je kokain glavni posao, ali je, prema višestruko potvrđenim informacijama, razvio velki mrežu u samoj Evropskoj uniji koja se bavi isključivo ilegalnom trgovinom marihuanom.


7.

Danilovićeva mreža pokriva cijelu EU: Marihuanu kupuje u Španiji, a potom je njegovi narkovozači, prebacuju na razne destinacije u zemljama EU. Sav taj novac on pere u Republici Srpskoj.8.

Njegov glavni perač prljavih para je Nenad Nešić, koji je i narkodiler, a kokain za prodaju kupuje i od Nasera Keljmendija, kao i njegovog sina Elvisa.


Elvis Keljmendi


Nešića je Danilović nekoliko puta teško pretukao, tako da ga se narkomiš izuzetno plaši; Posebno emitovanja eksplicitnog snimka  njegove supruge Maje, koji Danilović posjeduje.


9.

Prije nego nastavim o Životinji Daniloviću, da napomenem da su NarkoNešić i njegov intimus Draško Stanivuković ponovo krenuli da ruše opoziciju po naredbi Milorada Dodika.


Svako onaj ko bude iz opozicije sarađivao sa Nešićem direktno radi za Kavački klan i njegove brojne profesionalne ubice, što je jedan od poslova Danilovića. Svakog onaj iz opozicije, koji se bude o bilo čemu dogovarao sa Nešićem, sam se svrstava u Kavčanske redove i uopšte neću prezati da ih navedem imenom i prezimenom.


Dodikove krtice u opoziciji

10.

Što se tiče Stanivukovića, on se, posljednjih dana, sam potpuno raskrinkao kao Dodikova ucijenjena krtica u opozicionim redovima i krajnje je vrijeme da se i on eliminiše iz opozicionih redova: Već je postalo degutantno slušati i gledati tog političkog evnuha kako svojim plitkim manipulacijama pokušava od sebe ponovo napraviti žrtvu, iako je on spreman gaziti i gazi i preko grobova. Kao i njegov Narkopartner Nešić.


Njegovo izbacivanje opoziciji neće nanijeti nikakvu štetu, jer je Stanivukovićev rejting nuliran i nema ničiju podršku, sem NarkoDilera Nešića.


Ucijenjena zgasla "zvijezda" Režimskih medija

11.

O Stanivukoviću, zgasloj “zvijezdi” režimskih medija biće više riječi u narednim danima, kao i o njegovim bolesnim pokušajima da, zajedno sa Nešićem, narkodilerom, peračem narkonovca i teškim narkomanom,  pokuša urušiti opoziciju, za šta ni on, a ni njegov omiljeni Kavčanin, nemaju snage. Tim više što će Nešić, zbog svega onoga što je dešifrovano na njegovoj Skaj aplikaciji biti, do izbora, zatvoren.


Dio toga sam već objavio, a narednih nedelja ću objaviti i ostale SkajNarkoveze miša Nešića, koji je umislio da je neka Zvjerka pa preko poštara i narkomana Nikole Došle šalje prijetnje mojoj porodici u Istočnom Sarajevu.

Nešić i njegov "opaki" i "nervozni" poštar Došlo

12.

Dok NarkoNešić i UcijenjeniStanivuković smišljaju kako da preko poštara i narkića Došle napadnu članove moje porodice u Istočnom Sarajevu, da se vratim Daniloviću.


13.

NarkoNakaza Danilović posjeduje i bašte marihuane na teritoriji Han Pijeska. 


Marihuana uzgojena u tim baštama namijen ena je za prodaju u BiH, a jedan dio ide u Hrvatsku.


Donedavno je posjedovao i plantaže i laboratorije za proizvodnju marihuane u  Srbiji, ali nakon pada monstruozne koljačke grupe Belivuka, sve ih je uništio.


14.

Danilović je brutalan i nemilosrdan, a na udaru mu je i Aleksandar Lazarević, vlasnik hotela “Termag”.


Danilović, iskompleksiran do beskonačnosti, sopstvenu “bitnost” pokazuje tako što dođe u “Termag”, na bazen, i sve goste istjera sa bazena. 


Zatim on pliva i “zabavlja” se koliko hoće, a niko ne smije da uznemirava Nakazu.


bazen "Termaga"

Nakon toga, iz “šale”, lagano šamara i udara po glavi vlasnika “Termaga”, koji mu se, pritom, izvinjava “ako nešto nije bilo u redu”.


Cucla Kavčanin Ćosić

15.

Posebno uživa kada ponižava Ljubišu Ćosića, gradonačelnika Istočnog Sarajeva: Maskimalno “urađen”, Danilović tjera Ćosića da mu leži kao dijete u krilu i cucla dječiju cuclu. To što je i Ćosić Kavčanin ne predstavlja mu nikakav problem, jer Danilović ima, pored Dejana Ilića Tigra, najjače veze sa crnogorskim Kavačkim klanom, Radojem Zvicerom i njegovim najodanijim vojnicima. (nastaviće se)