субота, 19. фебруар 2022.

Kavčani iz RS: Poruka od Narko “Generala” i Kratka najava za 20.02.

Belivuk i "dečica": Kavčani Igor Dodik, Ljuban Ećim i Narko"General" Kostrešević

Piše: Slobodan Vasković


Narko”General” Siniša Kostrešević, direktor Policije RS, poslao mi je poruku preko svog prijatelja Igora Peulića, pripadnika MUP RS, Odjeljenje za borbu protiv terorizma PU Banjaluka. 


Blokirao sam to narkosmeće: Ako Narko”General” ima kakve poruke neka izađe u javnost i kaže šta ima reći, a ne da mi pogani FB stranicu svojom narkogamadi. Ili neka Narko”General” otvori svoju FB stranicu, pa se može na njoj oglašavati, a njegovi psihijatrijski slučajevi ga podržavati.


tvit Igora Peulića, pripadnika MUP RS


Poruku uopšte neću komentarisati. Hm, ipak da dodam da su narkopolicajci na izmaku snaga, u panici, histeriji, ludilu, strahu. Što se tiče Kaveza - spremni su za njih.


tvit Igora Peulića, pripadnika MUP RS


Peulić je veza između Narko”Generala” i ubice i zločinca Ljubana Ećima.I odličan prijatelj Vlade Crte Đajića.


Igor Peulić i Vlado Crta Đajić

Kao i Narko”General” uostalom.


Narko"General" Kostrešević (u sredini) i Vlado Crta Đajić

To je dovoljno za danas, Kartel se rašiva galopirajući; Pokušavaju se spasiti denuncirajući jedni druge. O tome idućih dana i nedelja. Nikad se više nije “pjevalo” u Regionu. Sve solisti!


Najava za sutra: Kumovski odnosi Narko”Generala” koji će uskoro ostati bez činova i Rade Diljevića, jednog od direktora “Prointera”. Vjerujte da je to prava poslastica, pa Vas pozivam na blog - Tačno u Podne.

Kavčanin Rade Diljević, kum Narko"Generala"

Biće tu i ekskluzivna informacija o tome šta Osman Mehmedagić Osmica najviše voli da primi kao dar od velikih narkodilera; Sem keša, naravno.


Osman mehmedagić Osmica, oči, uši i pružena ruka NarkoGrupa

Sutra ću objaviti i jednu vrlo ozbiljnu dilemu koja se tiče Igora Dodika i njegovih "znanja". U jednoj rečenici.

Kavčanin Igor Dodik

Do sutra ću razmotriti da li da, u okviru teksta, objavim i jednu triler priču “Minđuša na tepihu” ili da to sačuvam za kasnije.

Minđuša na tepihu

Za kraj najave za sutra - uopšte mi nije žao što Mladen Marić, Narkokrtica, koji je na čelu Uprave za organizovani i teški kriminalitet možda neće uspjeti da pročita tekst, iako će biti i njegovih nedjela u njemu. 

NarkoKrtica Mladen Marić

Obnevidio je od suza nakon što sam ga raskrinkao kao Veliku Krticu koja je sakrila, obrisala, veze Narko”Generala” i narkodilera i perača narko novca Aleksandra Mičića, Ace Makedonca, 


Sutra - Tačno u Podne!


Ima i za večeras - Vlado Crta Đajić u posebnom izdanju. Odmah iza "Dnevnika".

(ostanite sa mnom, nastaviće se sigurno dok ih sve ne pozatvaraju)