четвртак, 3. фебруар 2022.

Paljanski Kavčani: Danilović ima direktne veze prema Zviceru; Otvoreno prezire Narko”Generala” Kostreševiću i ponižava Ćosića, Nešića i Makedonca

Kavčani Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva i brutalni Milutin Danilović


Piše: Slobodan Vasković


1.

Kavačka grupa sa Pala, koju pedvodi Milutin Mića Danilović, veliki narkodiler i profesionalni ubica, ubjedljivo je najopasnija u Bosni i Hercegovini. 


2.

Osim ove grupe, na Palama ima još jedna linija Kavčana koja je direktno naslonjena na Narko”Generala” Sinišu Kostreševića i vođu Kavačkog Klana u Republici Srpskoj Dejana Ilića Tigra i u toj grupi je, između ostalih, i Boško Jugović, načelnik Pala i njegovi najbliži saradnici, kao i Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva.


NarkoĆosić i NarkoJugović

3.

Čosić se ulizuje Daniloviću i poziva ga na sve svoje kokainske žurke, o čemu je osvanuo i video koji emitujem, a preuzeo sam ga sa You Tube.


Na videu, kao i na fotografijama skinutim sa njega, vide se čvrsto zagrljeni Ćosić i Danilović (sa bradom), a u jednom trenutku Danilović poljubi Ćosića u usta.Vrlo nezgodno po Čosića, jer poljubac tako opasnog Gangstera može imati mnogo značenja.


4.

Danilović prezire Kostreševića, smatra ga najobičnijim mišem i ne dozvoljava mu da ima bilo kakvu vrstu uticaja na njega.


Narko"General" Kostrešević

5.

Danilović je direktno vezan za vrh crnogorskih Kavčana i Narko”General” nema nikakav uticaj na njega.


Danilović ima snagu, koja mu dozvoljava da prezire Kostreševića i drži sve na sarajevsko-romanijskoj regiji u velikom strah; Crpi je iz direktnih veza sa Radojem Zvicerom i njegovim najbližim narkosaradnicima. 


6.

Da su veoma bliski svjedoči i činjenica da Danilović sa najbližim Zvicerovim saradnicima pravi dva velika stambeno-poslovna objekta između Budve i Bečića.


Radoje Zvicer

7.

Jedna zgrada je već završena, a druga je u izgradnji. Novac uložen u ove preskupe objekte je direktno od prodaje narkotika.


Sa njim u ovom poslu je i Peđa Spaić, sin poznatog kriminalca Rate Spaića, koji je likvidiran u Istočnom Sarajevu 2006. godine.

8.

Danilović posjeduje betonaru na Palama i svi, koji grade objekte na Jahorini, moraju da kupuju od njega beton; Na taj način on pere novac od narkotika, jer je njegov beton ubjedljivo najskuplji, ali i najprodavaniji.


Očito je da je Danilovićeva “vatrena moć” ubjeđivanja iznad svake ekonomske logike, ali perači narkonovca poput Nenada Nešića, Aleksandra Mičića-Ace Makedonca i drugi, veoma “rado” kupuju beton od njega.


Ćosić, Dodik i narkodiler Aleksandar Mičić

9.

Nešić se panično boji Danilovića, koji ga je nekoliko puta pretukao i čini sve što mu Kavčanin naredi. Naravno, Nešić plaća Daniloviću ogroman reket “za zaštitu”, a kada ga on pozove da dođe kod njega, odsijeku mu se noge od straha.


10.

Nešić, koji samo u javnosti glumi da je hrabar, najobičniji je miš kojeg Danilović maksimalno gazi. I Nešića je par puta poljubio u usta, a veliki narkoperač novca i narkodiler umalo nije pao u nesvijest od straha. 


Svako iz opozicije ko pravi bilo kakav dil sa Nešićem je direktni saradnik Kavčana.Posebno se to odnosi na one koji i dalje, zajedno sa Nešićem i Acom Makedoncem, bolesno vrijeđaju i Pokojnike. Listom ću ih uskoro navesti. Kao i one koje plaćaju da to čine za njih. 


11.

Danilović je, između ostalog, natjerao Nešića da ga uključi u NarkoProjekat “Obućina Bare” i zajedno sa njim je uložio novac u izgradnju stambeno-poslovnih objekata.


Naravno, Danilovićev je beton kojim se zida. Ništa manje sluganski odnos prema Daniloviću nema ni Aco-Makedonac, iako je bio na vezi sa Veljkom Belivukom i Narko”Generalom” Kostreševićem.12.

Danilović posjeduje i podrum pića pod imenom “Black&Vhite”. Čiji je promet ogroman.


Naravno, svi ugostitelji moraju kupovati piće u njegovom podrumu ili bivaju izloženi teškoj torturi.


Sa Danilovićem je vrlo blisko povezan i Danko Mitrić, vlasnik diskoteke “Black&Vhite” u Foči, o kojem sam nedavno pisao.


Danko Mitrić


Očito im je “Black&Vhite” narkofranšiza, ali će im se okrenuti naopako, jer im nakon bijelog, slijedi crno. Skaj sve "priča"! (nastaviće se)


(VIDEO)/Kavčanin Kostović, načelnik PU Foča, dilere koji mu ne plaćaju zaštitu progoni iz Foče; Prvo teške batine u izvedbi Braće Klanton, a zatim progon iz Grada; Dilera Mitrića od Kostovićevog bijesa zbog neplaćanja zaštite nije mogao da spasi ni Gordan Pavlović, vlasnik Foče, najbliži saradnik NarkoKuma Zorana Stevanovića

Danko Mitrić, zelenaš, narkodiler i perač narko novca


Piše: Slobodan Vasković


Velimir Kostović, načelnik Policijske uprave Foča, kriminalac je velikog kalibra. Ko mu od narkodilera ne plaća reket redovno, mora, nakon prebijanja, da napusti grad.
Kostović je pripadnik Kavačkog klana u RS, direktan saradnik Narko”Generala” Siniše Kostreševića, ali veoma brutalan ukoliko svi pripadnici tog Ganga ne plaćaju zaštitu za nesmetano trgovanje narkoticima i dilanje opijatima.


Udarna pesnica Kostovića nisu samo pokvareni policajci kojima se okružio, već Braća Klanton, Braća Džeger ili Braća Dalton, zavisi kako ko ih zove.


Riječ je o Stojanu, Mitru i Veljku Blagojeviću, koji su brutalno polomili Milana Jokanovića. U tom napadu su Jokanoviću polomljene kosti glave i lica, o čemu svjedoči i video klip koji sam nedavno objavio i u nastavku teksta ga ponovo emitujem..Jokanović je fizički satran zato što je radio u diskoteci ”Black&White” koju drže Danko Mitrić i Vedran Vladičić, obojica pripadnici Kavčana, veoma bliski Gordanu Pavloviću Gociju, vlasniku kriminalne firme “Pavgord”.


Mitrić je, takođe, direktno naslonjen i na Zorana Stevanovića, gradonačelnika Zvornika, koji je u samom vrhu Kavačkog klana u Republici Srpskoj.


Međutim, ni to mu nije pomoglo, jer Kostoviću nije plaćao njegov dio i, nakon teškog batinanja, Mitrić je morao napustiti Foču.


Pretukla su ga Braća Klanton, Kostovićeva Teška Batinaška Trojka, nakon čega je morao pobjeći iz Foče. Batinanje Mitrića desilo se 23.11.2019. godine. Prestravljeni od "Braće Klanton", spremnih na sve, iako dio istog Klana, i Mitrić i Vladičić su zbrisali iz Foče.


Dvadeset dana nakon tog Jokanovića, koji radi za Mitrića, Braća Klanton su zvjerski pretukli kako bi i Mitriću i Vladičiću dodatno poručili da se ne vraćaju u Foču, dok Mitrić ne plati dugove Kostoviću.Iako je Gordan Pavlović stvarni šef Kostoviću, bio je prisiljen da Mitrića skloni u Beograd, gdje je ovaj nastavio da radi za njega i Stevanovića - i narkotike i pranje novca kroz izgradnju stambeno-poslovnih objekata.


Mitrić je direktor nekih od firmi Pavlovića i Stevanovića preko kojih peru novac. Trenutno grade na Južnom bulevaru, o čemu sam već pisao.


Prije nego podsjetim na to da navedem da su Mitrić i Vladičić počeli kao zelenaši, posuđujući po par stotina maraka uz veliku kamatu.Zbog zelenašenja su privođeni 14.11.2008. godine, nakon što su R.A. prisilili da im na posuđenih 200 KM, vrate ukupno 600 KM. Preciznije, oteli su nesretnom R.A. tih 600 KM.


Danas su, nekada sitni zelenašii, multimilioneri, jer su Pavlović i Stevanović u njima prepoznali veliki zločinački potencijal.

Kavčani Pavlović i Stevanović


Fotografija Mitrića iz Marbelje najbolje to potvrđuje, kao i činjenicu šta mu je glavni posao - narkotici i njihovo pranje, pod budnim okom Pavlovića i Stevanovića.


Da podsjetim, 07.11. u 23 časa urušilo se gradilište u Beogradu, na Vračaru, u ulici Južni Bulevar, broj 94.Investitori su Zoran Stevanović, jedan od Kumova Zvorničkog NarkoKlana i Gordan Pavlović “Goci”, vlasnik kriminalne firme “Pavgord”.


Stanari okolnih zgrada, koji su se i ranije žalili na opasnost od urušavanja, hitno su tada napustili svoje domove, ali su se nakon izvjesnog vremena vratili u njih.


Javnosti se, putem Nova TV, obratio lažni investitor Danko Mitrić, koji je samo isturena ruka dvojice zlikovaca Stevanovića i Pavlovića. Mitrić je sve pokušao da minimizira, ali je građevinska inspekcija zatvorila gradilište. 


Mitrić se lažno predstavlja kao investitor, na tabli je ispisano ime, takođe, lažne firme koja je navodni investitor “Ferum GSM”, jer je ta firma preimenovana u “Lolash” d.o.o. 


Pisao sam o toj firmi, kao i ostalim fiktivnim firmama, gubitašima, Pavlovića i Stevanovića, 13.09.2021. godine.


LOLASH DOO BEOGRAD

Sjedište firme je u Bulevaru Vudroa Vilsona, Savski Venac. Vlasnik ove firme je najbliži član porodice Gordana Pavlovića, njegova kći, a do jula 2021. godine, vlasnik firme je bio najbliži član porodice Zorana Stevanovića, njegov sin. 


Direktor firme je Danko Mitrić.U 2020. godini firma je zabilježila neto gubitak od 11.574 evra! 


Pitanje glasi: Otkud firmi "Lolash" d.o.o. odjednom novac za izgradnju zgrade u širem centru Beograda, kada su prošlu godinu završili sa gubitkom? Taj novac je iz crnih poslova, prljave pare koje se peru kroz izgradnju stambenoposlovnih objekata.


Građevinsku dozvolu "sredio" je Zoran Stevanović, preko svojih zločinačkih veza. 

Bezbjednosni organi Srbije sprovode  detaljnu istragu o ovom projektu, jer je, praktično, nemoguće da firma koja je 2020. godinu završila sa gubitkom od 11.574 evra i sa manje od pet zaposlenih, gradi stambeno-poslovni objekat višemilionske vrijednosti.Na većini tašna mašna firmi, koje Stevanović i Pavlović posjeduju u Beogradu, upisane su parcele gradskog građevinskog zemljišta u čiji posjed su došli zahvaljujući podršci mafijaša iz Ganga Veljka Belivuka, sa kojim je Kavački klan iz RS imao vrlo tijesnu saradnju.  (nastaviće se)