четвртак, 17. фебруар 2022.

Narko”Generalu” Kostreševiću: Napisao si prijeteće pismo, poslao ga preko posrednika Čarugi; Čaruga je prešao u Novu Gradišku, gdje mu je sin koji mu je i otvorio FB profil sa kojeg mi je poslao prijetnje; Nisi me uplašio, niti možeš sa sto Čaruga, ali si locirao Čarugu, Sina mu, a ti, Marić, Ćulum… ste poodavno locirani; Ponizio si Tužilaštvo BiH, Sipu i MUP RS - vratiće ti


Piše: Slobodan Vasković


Narko”Generale”, Kavačkom Kartelu u RS najbolje bi bilo da su te ostavili na poziciji kaplara. Jer si nesposoban, a funkcija koju obavljaš te više ne štiti.


Napravio si grdnu, veliku, neoprostivu grešku sa Milivojem Lovrenovićem Čarugom i pismom koje mi je uputio, ostavljajući ga kao komentar ispod teksta “Tužilaštvo BiH mora vratiti NarkoDilera Cvijetića u pritvor, jer pokušava opstruisati istragu preko Mladena Marića i Nenada Joldžića, visokih funkcionera MUP RS; Cvijetić priznao da je plaćao Mektića i Osmicu za informacije koje su mu davali”, ne bi li me uplašio. I zaštitio, primarno, svoju krticu Marića, narkoreketaša Joldžića, narkodilera “Mehtića” i narkodilera Osmicu.


Najmanje si očekivao da ću komentar  objaviti kao Čarugino pismo, što je od tvojih podlih i prljavih namjera napravilo pomije.


Nisam se uplašio, objavio sam pismo tvog prijatelja profesionalnog ubice, kojeg si, preko posrednika, ubijedio da ga mora poslati ne bih li se ja prepao, uzmaknuo, a ti opstao na poziciji direktora Policije i “Narko”Generala”. I spasio Kartel.


Sve ciljeve si promašio, postigao si kontraefekat.


Da pojasnim javnosti šta si radio do trenutka kada je Čaruga poslao pismo.


Ubjeđivao si ga šest dana zaredom da to mora učiniti, lažno mu obećavajući da će, najdalje, tri mjeseca nakon toga “sve biti u redu i kao ranije”.


Slagao si ga; Ništa već sada nije isto, a tek za tri mjeseca neće biti; Posebno ne dobro ni za tebe ni za Čarugu, ni za ostale pripadnike Narko”Kartela”.


Prije nego pojasnim sve oko pisma koje Čaruga jeste poslao, ali ga nije on napisao, jer to ne zna, da naglasim da ti već dobre dvije godine pokušavaš naći moje izvore, vodiš privatne istrage protiv mene koristeći resurse MUP RS i epilog je da nisi našao nikog i ništa. A ja znam kada se, iz sve snage, udaraš po glavi od bijesa zbog toga.


Pismo si napisao ti i još nekoliko tvojih saradnika iz narkognijezda u Vrhu MUP RS koje si formirao.


Da bi se “prikrio” napravio si par sitnijih "grešaka", ali si se otkrio elaborirajući da Skaj aplikacija nije dokaz sama po sebi.


Danima ste pisali i napravite takvu grešku - pa vi ste nepismeniji od Čaruge. Papci i levati koji su zauzeli izntitucije, opoganili ih i ubjeđenja su da su nedodirljivi. Uskoro ćeš shvatiti koliko su ti pogrešne procjene.


Idemo dalje: Locirao si Čarugu - nalazi se na području oko Gradiške. Nisi to trebao učiniti svom kriminalnom prijatelju. Potvrdio si da si u komunikaciji sa njim i da ima još osoba koje znaju za tu komunikaciju. I ko su kuriri.


Kako znam? Evo sada nekoliko malih iznenađenja za tebe do kojih sam došao tokom noći, radeći naporno. 


Nakon što si sa narkosaradnicima napisao pismo i proslijedio ga Čarugi, čime si dodatno potvrdio komunikaciju sa njim, Čaruga je prešao u Novu Gradišku u Hrvatskoj gdje mu je sin Dušan, koji se krije u tom gradiću.


Dušan je otvorio FB profil nekoliko časova prije nego je Čaruga prepisao to što si ti napisao.


Locirao si, osim Čaruge, i Dušana Lovrenovića kojeg si ranije obavijestio da pobjegne. 


Čaruga je, pismom koje si mu poslao za objavljivanje, a on, vjerujući ti “da će uskoro biti bolje” pristao da ga, zajedno sa Sinom, ukuca kao komentar, ponizio Tužilaštvo BiH, Posebno odjeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Republičkog tužilaštva; Sipu koja je na kolektivnom godišnjem odmoru, jer je vodi notorni kriminalac Darko Ćulum, MUP RS, onaj dio koji želi da pohapsi kriminalce, jer je javno demonstrirao da ga niko ne traži.


Sada će ga svi morati tražiti - pa ne može sebi niko dozvoliti da im se Čaruga smije u lice. Neće oni koji vode navedene institucije tražiti Čarugu zbog mene, već zbog sebe.


Sve navedeno nema baš nikakve veze sa prijetnjama meni; Samo ti pojašnjavam širu sliku tvog idiotskog poteza.


Ako ti smatraš da će navedene institucije i dalje moći sebi dozvoljavati da im se Čaruga, zajedno sa tobom smije u lice, onda si zaista potpuno odlijepio.


Kao i Darko Ćulum, koji potpuno pogrešno smatra da je on toliko jak da može od Sipe napraviti humanitarnu organizaciju za pomoć najtežim zločincima, jer mu je to naredio Milorad Dodik.


Ćulum je slina, to svi znamo poodavno, a ti si vrlo vrlo glup kada si se odlučio da Čarugu usmjeriš na mene.


Nisi me ti iznenadio: ti si mali prljavi igrač, nisi za velikog terena; Našao si se nekako na njemu, pa sad igraš kako znaš u ovom dodatnom vremenu koje ti je obezbijedio narkokrtica Mladen Marić. A Igraš vrlo loše. 


Iznenadio me Čaruga što je povjerovao u tvoje laži. Mora da je u teškoj psihičkoj situaciji.


Opasan je kao zmija, uvijek radi sam, ubija kao na traci, a pristao je da ga crv poput tebe navuče na kobne greške po njega. Obrukao se u Podzemlju.


Otići će u zatvor prezren, što je u tim najgorim krugovima najaopasnija moguća kvalifikacija.


Što se tebe tiče, piši i dalje, zajedno sa psihičkim bolesnicima, trovačima djece, kojima si okružen. Sljedeće pismo neka pošalje Jovan Jošilo. Samo predlažem, ti “promisli”, pa možda angažuješ kao “komentatora” Daria Jekića, takođe, ubicu. Lako ti je to srediti preko one nesretnice Sanje Vulić.


Što se mene tiče, od tebe ću u narednom periodu “razviti” jufke za baklavu. Baklavu neću nikom ponuditi, jer ne želim izazvati masovno trovanje, ali ću te, toksičnu baklavu, za koju sam jufke ručno “razvio”, u tepsiji smjestiti iza rešetaka. 


Da, ja ću te smjestiti, dobro si pročitao. (nastaviće se)