петак, 11. фебруар 2022.

Pisamce NarkoDileru Mektiću


Piše: Slobodan Vasković


Mektiću, strah od brzog hapšenja ti je gotovo pojeo i onu jednu vijugu koju imaš po sredini mozga. I koja je nedovoljna da se smatraš normalnim bićem.


Za početak, moja sestra Svjetlana je umrla 11.09.2014. u svojoj 49. godini.


Moj sestrić Ognjen Elaković, koga pominješ, preminuo je 05.07.2009. godine u svojoj 22. godini. Od spazma cijelog tijela.


Moj drugi sestrić Stefan Elaković je, hvala Bogu, živ i zdrav i nije narkoman. 


Ti, Cvijetić, Osmica i Kavčani ga niste uspjeli otrovati. Dečko je sportista. 


Ti nisi zaposlio mog pokojnog sestrića, ali je istina da je radio u Službi za poslove sa strancima BiH. Valjda je i on imao pravo da radi kao i drugi. Sad više ne radi, već trinaest godina; Nažalost, preminuo je iznenada u svojoj 22 godini.


Vjerujem da si zadovoljan što je preminuo, kao i Nenad Nešić, Aco Makedonac i ostala narkobagra, koja vrijeđa moje Pokojnike. Činite zajedno istinski NarkoHor Smeća. Možete vrijeđati i dalje Mrtve, ne možete im ništa. Kao ni meni.  


Kad smo već kod Službe za poslove sa strancima BiH, u nju si zaposlio svog zeta Želimira Gatarića, koji je po zanimanju veterinarski tehničar. Što to ne kažeš? Kao i da si zaposlio Predraga Stojanovića, koji je zbog falsifikovane diplome dobio otkaz u Službi za poslove sa strancima. 


Zaposlio si i suprugu iranskog državljanina Rabarija, koji je radio u hotelu “Terme” na Ilidži, a zauzvrat si imao besplatne tretmane. I mnoge mnoge druge. 


Vidiš koliko je bitan moj Pokojni Sestrić Ognjen. 


Nije tačno da si zaposlio suprugu mog pokojnog sestrića. Ona je dobila posao u Službi za poslove sa strancima BiH, nakon što je moj sestrić preminuo, da bi mogla da izdržava njihovo dijete. Nije tačno ni da sam tražio da zaposliš mog drugog sestrića.


Tačno je da sam te nabio nogom i to porukama u kojima sam te Polomio kada si tražio od mene da objavim neku od tvojih idiotskih priča, što sam odbio.


Ima tome dobrih šest godina. Toliko sam te masakrirao u tom razgovoru da si me molio da prestanem, a ti si meni prvi počeo slati poruke. Naravno, nisam prestao dok od tebe nisam napravio bezobličnu kašu.


To što je moj sestrić, već trinaest godina pokojni, svega dvije godine radio u instituciji na čijem si bio čelu, (čak i u situaciji da si ga ti zaposlio, a nisi), ni na koji način ti ne daje za pravo da narkoticima truješ sestriće, sinove, kćeri i djecu građana BiH. I da smatraš da ću ja da ćutim oko toga. A to si činio. Trovao djecu i mlade narkoticima. I za to bio izvrsno plaćen.Od Bojana Cvijetića, svog savjetnika, iako je cijela situacija bila obrnuta. Ti si bio “savjetnik” njemu, a on je bio ministar bezbjednosti. 


Za to si dobio pola miliona KM od Cvijetića. Taj novac su prije tvog inaugurisanja na poziciju ministra prikupili narkodileri koje je Cvijetić kontrolisao. Toliko si plaćen da prepustiš Ministarstvo bezbjednosti BiH njemu, a ti da izvršavaš poslove koje ti naredi - bilo sa Osmicom, sa Druškićem ili one reketaške sa Igorom Jovanovićem, koji je bio kod Cvijetića u kabinetu, u kojem si ti bio savjetnik.


Dobio si od Cvijetića, za poslušnost paščeta, dva stana, pa sada dahćeš kao stara džukela od straha kada će te odvesti iza rešetaka. I pokušavaš osmisliti neku idiotsku priču kako su te “prevarili”. Sa tim stanovima.


A odvešće te. Zbog Skaj aplikcije na kojoj nema šta nisi pričao, kako sa Osmicom, tako i sa šefom Cvijetićem. I sa brojnim drugim. I trgovine narkoticima u kojoj si učestvovao.


Koliko mi je poznato - Cvijetić te maksimalno složio u Tužilaštvu BiH. I to je jedan od razloga što je premješten u kućni pritvor.


Uz sve to, Cvijetić ti je kupio tri bijesna automobila. Posljednji automobil koji ti je kupio, vratio si dan nakon njegovog hapšenja, izbezumljen od straha. 


Dobro je što si izišao u javnost na način na koji si uvijek izlazio - kao zadnja fukara. I to uvijek po zadatku. Osmice!


Osmica te ima u šaci i sada te natjerao da se konačno oglasiš; Prenesi javnosti za šta te ima, da ja ne objavljujem.


Šta si dosad čekao sa oglašavanjem? Mislio si da neće doći po tebe. Hoće, ma šta ti govorio.


O tome ko je zaista Debil, sudiće javnost i to vrlo vrlo brzo. 


Još detalj: Sjediš sa profesionalnim ubicom Milivojem Lovrenovićem Čarugom u jednom kafeu u Gradišci 21. septembra 2020. godine, iako si tada odlično znao da je tvoj prijatelj Čaruga likvidirao Strahinju Stojanovića u Beogradu, 13.09.2020. godine.


Šta ste slavili? Osam dana Stojanovićeve likvidacije?!


Odlično ti znaš da je likvidaciju Stojanovića naručio Cvijetić, tvoj šef!


Objasni na presu koja je bila tvoja uloga u tome, kad već držiš pres?!


Znao si da je Čaruga ubio i Senada Kobilića, 23.07. 2018. godine u naselju Liskovac, opština Gradiška, hicima iz snajpera.


I njega je likvidirao tvoj prijatelj Čaruga, a ti si bio tada savjetnik ministra bezbjednosti Cvijetića. Zašto nisi riješio tu likvidaciju?!


Nije ti dao Cvijetić?! Ili si se složio sa Čarugom da je Kobilić zaista pretjerao kada je poslao svoje ljude da isprebijaju Lovrenovića i da zbog toga mora biti kažnjen likvidacijom. Od tih batina, Čaruga ima ožiljak na licu. 


Tebi tek slijede ožiljici - na leđima, od ležanja na tvrdom ćelijskom krevetu; I na šakama, od prečvrstog držanja zatvorskih rešetki.


Neću ti više pisati, tvitaj šta hoćeš, izjavljuj šta hoćeš, drži pres konfenercije svaki dan, jer ti ih nije ostalo mnogo koje ćeš provesti na slobodi, ali ću o tebi pisati na ovom blogu detaljno, argumentovano i često, dok te ne odvedu u pritvor. Nakon toga ću pisato o tebi dok si u pritvoru, pa o tebi dok ti se bude sudilo, kao i o visini presude kojom ćeš biti kažnjen.  


I za kraj - Ne zaboravi povući koju crtu prije sutrašnjeg presa. Ne bi li nekako preostali dio one jedne crte po sredini mozga “razigrao”.