субота, 12. фебруар 2022.

Milorad Dodik i Grobari Hercegovine Sinišu Laketu, načelnika PU Trebinje, pripremaju za poziciju novog direktora Policije RS; Narko”General” Kostrešević je pušten “niz vodu”

Milorad Dodik i Grobari Hercegovine

Piše: Slobodan Vasković


Milorad Dodik pustio je “niz vodu” Narko”Generala” Sinišu Kotreševića i uveliko traži sebi lojalnu osobu koja će ga zamijeniti na poziciji direktora Policije RS, nakon što sadašnji bude uhapšen.


Dodik, iako fingira da štiti Kavačkog “NarkoGenerala”, potpuno je svjestan da mu vrijeme na slobodi neumitno ističe i zato je već krenuo da obavlja razgovore sa potencijalnim kandidatima.


Jedan od njih je i Siniša Laketa, načelnik PU Trebinje, koji pokriva narkodilere u Hercegovini.


Fotografija svjedoči o tome, kao i izvori bliski Grobarima Hercegovine koji su bili prisutni na tom sastanku na kojem je, između ostalog, dogovarano i da Laketa bude novi direktor Policije. Sastanak je održan krajem januara ili 01.02.o.g.

Dodik kontroliše Nezavisni skupštinski odbor koji predlaže direktora Policije Vladi RS, koja ga imenuje, pa smatraju da neće biti veliki problem da, nakon hapšenja Kostreševića, imenuje Laketu.  


Na slici su, (s desna na lijevo) Milorad Dodik, Siniša Laketa, načelnik PU Trebinje, Miodrag Šešlija direktor RiTE -Gacko, Branislav Okuka-Crni, Milimir Govedarica, Pravobranilac RS, Veljko Vukelić, Dodikov kum i pripadnik međunarodnih zločinačkih organizacija, sa akcentom na podzemlje Češke, i njegov vjerni sluga Srđan Milović, izvršni direktor RITE Gacko.


Toliko o "institucionalnom djelovanju! (nastaviće se)