недеља, 13. фебруар 2022.

(VIDEO) Kako se izbori za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci bliže Crvena Sekta postaje sve nervoznija; Vlado Crta Đajić uputio građanima Banjaluke „nepristojnu ponudu“ u vidu milijarde KM

 

Piše: Slobodan Vasković

 

SNSD je u posljednja dva izborna ciklusa teško demoliran od strane građana Banjaluke. Prvi put na opštim izborima 2018. godine, a drugi put na lokalnim izborima 2020. godine.

 

U strahu od novog demoliranja, koje se očekuje 20.02.2022. godine, kada se održavaju izbori za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci, Crvena Sekta je osmislila novu prevaru.

 

Za portparola je izabran Vlado Crta Đajić, glavna maskota Crvene Sekte u Banjaluci. Teško stimulisani Crta je u video formi građanima Banjaluke ponudio nekakav nebulozni projekat „Naša nova Banjaluka“.

 


Vjerovali ili ne, Crta je građanima najvećeg grada ponudio nova radna mjesta, puteve, vodovode, rasvjetu, zdravu hranu, nove fasade...

 

Crta je očigledno zaboravio da je Crvena Sekta vladala Banjalukom 22 godine i da je jedini rezultat te vladavine pljačka građana tog grada.

 

Kako je Crtine nebuloze teško prepričati, predlažem čitaocima da pogledaju Crtin video. Predlažem da čitaoci obrate pažnju na muziku i titlovanog Crtu. Zanemarite kablove što mu vire ispod sakoa, mora da ih je usput negdje "mazn'o". (nastaviće se)