уторак, 1. фебруар 2022.

"Pavgord" je firma Kavčana: Tužilaštvo BiH i MUP RS uhapsili su i četvoricu vozača kriminalne firme "Pavgord" Nemanju Pavlovića, Nedeljka Vukovića, Danka Krnojelca i Blagoja Krnojelca; Kostrešević prijave protiv Pavlovića da prevozi narkotike bacao u smeće

kavčani: Pavlović i Kum Stevanović

Tužilaštvo BiH i MUP RS uhapsili su i četvoricu vozača kriminalne firme "Pavgord" Nemanju Pavlovića, Nedeljka Vukovića, Danku krnojelca i Blagoja Krnojelca. Svi su iz Foče. Ukupno je uhapšeno 19 lica i saslušanja su u toku.

Narko"General" Kostrešević

Brojne prijave koje su proteklih godina stizale protiv ove firme i njenog vlasnika Pavlovića, Narko"General" Siniša Kostrešević je skrivao i bacao u smeće, što sam već ranije objavio.

Vozači su tada pritvoreni, a hapšeni su i 10.11.2021. godine (što sam tada i objavio), kada je kod njih pronađeno 50 paketa marihuane

Moji izvori tada su potvrdili da su Nedeljko Vuković, Danko Krnojelac i Nemanja Pavlović vozači firme "Pavgord", prijavljeni kao radnici te firme, dok je Blagoje Krnojelac vozio za "Pavgord" kao neprijavljen.

Nedeljko Vuković

Na profilu Nemanje Pavlovića piše da je zaposlen kao vozač u firmi "Pavgord" iz Foče.

Sada je nedvosmisleno jasno da je firma "Pavgord" jedna od firmi Kavačkog Kartela koji vlada Republikom Srpskom.

Gordan Pavlović, vlasnik te firme, izuzetno je blizak jednom od Kumova Klana Zoranu Stevanoviću, gradonačelnik Zvornika, a pokušavaju već deceniju oteti fabriku "Alumina" kako bi od nje napravili fabriku droge.

Ranije sam objavio da je uhapšen i Pavlovićev sestrić Milan Rašević, kao i još tri lica iz Foče. (nastaviće se)