среда, 23. фебруар 2022.

(VIDEO) Crvena Sekta ucjenjuje Draška Stanivukovića novim kompromitujućim snimcima; Gdje je nestalo Stanivukovićevo „Porodično drvo“? Zašto Stanivuković više ne spominje Batu i Seku?

 

Piše: Slobodan Vasković


1. 

U protekloj godini Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, desetak puta je najavio postavljanje „Porodičnog drveta“ porodice Dodik. Ta ideja podrazumijeva da se u centru Banjaluke postavi drvo, na čijim granama će biti okačeni nazivi svih firmi sa kojima se povezuju članovi porodice Dodik.

 

2.

Moram priznati da se radi o dobroj ideji. Doduše, teško je povjerovati da je bilmez poput Stanivukovića mogao smisliti takvu ideju. Za pretpostaviti je da je ona pala na pamet Bojanu Kresojeviću, možda i jedinom Stanivukovićevom saradniku sa IQ preko 60.


3.

Iako je prošlo skoro godinu dana od kada je Stanivuković prvi put najavio postavljanje „Porodičnog drveta“, svjedoci smo da od toga nema ništa. Nakon izlaska u javnost kompromitujućeg snimka, na kojem se pored Ivana Begića može prepoznati i Stanivuković, Formalni Gradonačelnik je prestao da spominje kako „Porodično drvo“, tako i same članove porodice Dodik.

 

4.

Treba podsjetiti javnost da je u svojim manipulativnim govorima Stanivuković nekoliko puta najavio i oduzimanje građevinske dozvole „Bati i Seki“ (Igor i Gorica Dodik), izdatu za ogromni stambeni objekat koji porodica Dodik gradi u centru Banjaluke. Stanivuković je u međuvremenu zaboravio kako na Batu i Seku, tako i na oduzimanje građevinske dozvole.


5.

Više izvora iz Crvene Sekte mi je potvrdilo da razlog Stanivukovićevog odustajanja od pomenutih obećanja leži u činjenici da Crvena Sekta posjeduje još kompromitujućih video snimaka, na kojima se jasno vidi i Stanivuković.

 

6.

Podjećam da je Gorica Dodik nekoliko sedmica prije puštanja u javnost prvog snimka putem društvenih mreža najavila objavljivanje istog. Kasnije je snimak i objavljen, i to dva dana prije dana izbora za gradonačelnika Prijedora.


7.

Stanivuković je svojim plitkim spinovima o navodnim vezama sa pjevačicama i starletama pokušao da ublaži nastalu štetu, ali je u očima javnosti zbog toga samo naišao na podsmijeh.

 

8.

Svjestan kakve materijale Crvena Sekta posjeduje o njemu, uplašeni Stanivuković u posljednje vrijeme ne smije čak ni da izgovori ime Milorada Dodika. Tako je on prije nekoliko dana, pravdajući se za poraz na izborima za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci, izjavio „nekada smo čuli da će neki ljudi da se svete“. On je tu, naravno, mislio na Milorada Dodika, koji je u izbornoj noći 2020. godine prijetio građanima Banjaluke zbog poraza Igora Radojičića. Stanivuković očigledno više nema hrabrosti ni da spomene Dodikovo ime.


 

9. 

Da Crvena Sekta posjeduje više kompromitujućih video snimaka o Stanivukoviću nespretno je priznao Vlado Crta Đajić. On je prije nekoliko dana, gostujući na jednoj režimskoj televiziji, izjavio da Stanivuković ima nekih sumnjivih filmova, snimanja i ostalo


Jasno je da je Crta govorio u množini. Napominjem da su mi moji izvori iz Crvene Sekte potvrdili da će ostali video snimci koji kompromituju Stanivukovića biti pušteni u toku predstojeće kampanje za opšte izbore. (nastaviće se)