недеља, 21. октобар 2018.

Savanovićeve prijetnje Vaskoviću; Vujadine, da li si ti sugerisao Rađenu da je David navodno opljačkao njegovu kuću (skrinšotovi viber prepiske Rađen-Savanović)

piše: Slobodan Vasković

Brzo se oglasio Vujadin Savanović, vlasnik Apartmana "Vesto", nakon mog teksta o tome da je tajno snimao razgovore koje je vodio sa Sinišom Kostreševićem, sa Davorom Dragičevićem i sa mnom.Oglasio se na mom FB profilu prijetnjama i uvredama. Ništa čudno od bitange poput njega. Jedino je čudno da ovaj put nije pokušao da prijeti mojoj ženi, kao što je to bilo 30.04. ove godine, kada je njen broj telefona stavio na grupu od preko sto hiljada ljudi.

O tome ko je reketaš Vujadine, narednih dana. A to si ti i imaš običaj da uzimaš pare tako što preuzimaš krivicu tajkuna na sebe, pa im onda iznuđuješ novac.


Sjećaš se? Ako se ne sjećaš, ja ću te podsjetiti narednih dana. Tako si došao i do hostela.

Još nešto - Ja se tvojih prijetnji ne plašim.

A sada ti odgovori da li si Ti sugerisao Đorđu Rađenu, viber porukama, da je Ubijeni David Dragičević opljačkao njegovu kuću?

Po porukama se čini da jesi.

Kako brzo "povezuješ" stvari! A i kile marihuane ti prolaze kroz apartmane, a ti "ne znaš"!

Evo i poruka, pa nastavi da prijetiš. Dok ih neko ne istraži, posebno vrijeme kada su upućene. Ako si nevin, što se toliko nerviraš?! Zašto si odbio poligraf?


Prepiska Savanović-Rađen

Sada poruka Đorđa Rađena Bojanu Karanoviću iz koje se vidi da je nakon tvojih "otkrića", on "otkrivao" Karanoviću da je David Dragičević "narkoman" i "klošar". Da ne zaključuješ "prebrzo" ili po zadatku?! Sad idi pitaj Rađena da li je te tvoje poruke možda falsifikovao?! Ne bih rekao da jeste.
Prepiska Rađen-Karanović