петак, 12. октобар 2018.

Dodikov Tiranski režim, koji štiti Naručioce Ubistva i Ubice Davida Dragičevića, pokušava izazvati incidente kako bi Ubili ponovo - ovaj put Davora Dragičevića

Piše: Slobodan Vasković



Režim Milorada Dodika, koji štiti Naručioce Ubistva David Dragičevića, njegove Ubice, kao i Saučesnike, ponovo pokušava Ubiti - ovaj put Davora Dragičevića.

Zato su angažovali pravosudni dio Zločinačke organizacije, koju predvode Milan Tegeltija i Miodrag Bajić, i uputili poziv Davoru Dragičeviću da se 19.10. Javi na saslušanje povodom javnih prijetnji neonaciste Srđana Gajić Fake.

Ukoliko se Davor ne javi, prijete mu privođenjem ili kaznom od pet hiljada KM.

Oni neće da privedu Naručioce Ubistva, Ubice Davida Dragičevića i njihove Saučsenike, koji su im odlično poznati, već hoće da privedu oca Ubijenog Mladića. To su metode najcrnjih, najbrutalnijih i najrepresivnijih tiranskih Režima.

Poziv je upućen 05.10., tačno na dan održavanja Mirnog Protesta Građana koji traže Istinu o Naručioima Ubistva i Ubicama Davida, kao i njihovim saučesnicima. Svjesna provokacija. Namjerna, brutalna, sračunata sa namjerom da se izazove bilo kakva, pa i najmanje, fizička Davorova reakcija, koja bi im poslužila kao povod da ga likvidiraju. I sve one koji bi stali u njegovu odbranu.



Apsolutni je morbidni nonsens da se prijeti privođenjem Davoru, kojem je neonacista Faka prijetio likvidacijom snajperom. I to po narudžbi onih koji su Ubili Davida Dragičevića.

Naručioci Ubistva i Ubice ne odustaju od svojih pokušaja da prikriju Ubistvo. Neće ni odustati, ali bila bi kobna greška na njihove bolesne, morbidne provokacije odgovoriti nasiljem. To bi im bio povod da načine Masakr.

Na sve njihove provokacije, na sve neartikulisane pozive njihovih ubačenih hijena treba odgovoriti samo na način na koji je to Davor i do sada činio: Mir i Dostojanstvo; Tražimo Istinu o Naručiocima Ubistva i Ubicama Davida Dragičevića, kao i Pravdu - najteže kazne za sve njih i njihove Saučesnike.

Mirni, Gandijevski otpor je ono što izluđuje Režim, koji, nakon masovno pokradenih izbora u vakuumu do njihovog proglašenja blickrigom želi da se riješi, ako treba i Ubistvima, svih onih koji im, kako smatraju, predstavljaju smetnju: To se prije svih odnosi na Davora Dragičevića, grupu “Pravda za Davida” i sve one, koji zajedno sa njima, traže Istinu o Naručiocima Ubistava i Ubicama Davida Dragičevića.



Dodikov Ubilački Režim želi novim Likvidacijama spriječiti otkrivanje Istine o Ubistvu Davida, spriječiti primjenu Pravde na Naručiocima Ubistva i Ubicama; Isto tako žele utjerati strah u kosti Narodu, ali i spriječiti ponovno brojanje glasova i/ili nove izbore, jer oni ne mogu izdržati ni jedan odnavedneih procesa.

Otud sve ovo izazivanje incidenata, kriminalni pozivi Zločinačkih Tužilaštava, na čijem čelu su Zločinci, ogrezli u krvi građana i naroda.

Svaki oblik građanske neposlušnosti je dobrodošao, svaki protest je dobrodošao, svaki glas protiv Zla je dobrodošao, ali bilo kakav oblik primjene Nasilja sa antirežimske strane samo će Krvnicima poslužiti za nova Ubistva.