субота, 13. октобар 2018.

Pitanja za Sinišu Kostreševića No3; Pisamce Bajiću, Ubici u Pokušaju

piše: Slobodan Vasković



Nužno je Javno postaviti nekoliko pitanja Siniši Kostreševiću, načelniku UKP-a, koji vodi istragu o Naručenom Ubistvu Davida Dragičevića; Potrebno je to učiniti, jer Kostrešević ima dokaze ko je Naručio Ubistvo Davida; Da je Darko Ilić naredio Likvidaciju i organizovao prikrivanje; Ko je predvodio Egzekutore i organizovao otmicu, premlaćivanje i mučenje Davida Dragičevića.

-G. Kostreševiću, da li ćete uhapsiti, za početak, Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal, jer imate sve dokaze o tome da je on lično naredio Ubistvo Davida Dragičevića i aktivno učestvovao u zataškavanju Likvidacije?

-G. Kostreševiću da li ćete uhapsiti Ilića danas, sutra, prekosutra ili nikako, zavisno od toga šta Vam se naredi?

-G. Kostreševiću, da li čekate političku odluku da uhapsite Darka Ilića, iako imate sve dokaze o zločinima koje je počinio i čini i dalje?

-G. Kostreševiću, da li, možda, ne hapsite Ilića zato što tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo i Zorica Baroš NEĆE da izdaju Naredbu o njegovom privođenju i to po nalogu Miodraga Bajića i Milana Tegeltije?

-G. Kostreševiću, zašto ne iskoristite zakonsku mogućnost privođenja Ilića na 24 časa, a potom njegovog odvođenja u Tužilaštvo, gdje bi ste zatražili od Lepira, Vreće i Baroš da izdaju Naredbu za hapšenje i Upute zahtjev Sudu za određivanje pritvora Iliću?

-G. Kostreševiću, zašto to ne učinite i pokažete JAVNO da li Lepir, Vrećo, Bajić, Tegeltija… nastavljaju da opstruišu istragu i štite zločince?

Molim Vas da na ova pitanja odgovorite Javno, u skladu sa krilaticom Miodraga Bajića “kako bi se izbjegle bilo kakve manipulacija informacija”!

P.S. Pisamce Bajiću, Ubici u Pokušaju



Uskoro ću te JAVNO pitati o određenom CD-u, čije je trajanje 12 minuta! JAVNO ću to učiniti “kako bi se izbjegle bilo kakve manipulacija informacija”!


I molim te da opet Pozdraviš Milorada Dodika koji ti je naredio da JAVNO pozoveš na moju LIKVIDACIJU. I, kad si već Kurir Jovica, ponovi mu da ćete tek svi da se iznenadite. U pravom trenutku, jer Iznenađenje ne bi bilo to što jeste, kada bi se znalo njegovo tačno vrijeme!