петак, 28. март 2014.

Stanković prijetio Dronjku: Oca mi ne diraj ili će biti svašta, a Dodika i Čubrija jebi koliko hoćeš

piše: Slobodan Vasković

Pitanje trenutka je kada će članovi porodice tajkuna i kriminalca Budimira Stankovića uzeti zakon u svoje ruke i fizički se obračunati sa svima koji ukazuju na nedozvoljene i nezakonite poslove „glave“ te kuće.

Predrag Stanković, mlađi sin Budimira Stankovića, početkom marta ove godine prijetio je Nikoli Dronjku, čelniku NVO „Slobodna Republika“, da će se obračunati sa njim „ukoliko ne prestaneš da prozivaš moju porodicu“.

„Ne pominji više moju porodicu, može biti svašta. Neću se još dugo moći kontrolisati“, vikao je Stanković unoseći se Dronjku u lice u jednoj od zasebnih prostorija kafea „Lava“ u Banjaluci.

Kada je Dronjak ušao u tu prostoriju, za njim se zaputio Stanković, zatvorio vrata i nasrnuo na njega.
„Jebi Dodika i Čubrija koliko hoćeš, jebe mi se za njih, ali više ne diraj mog oca, jer on je uvaženi privrednik“, urlao je Stanković.

Dronjak nije ustuknuo pred Stankovićem.
„Ja ću nastaviti sa svojim aktivnostima, prozivaću odgovorne za kriminal, pa i tvog oca, a ti radi šta hoćeš“, rekao je Dronjak Stankoviću.

Dronjak je uspio da se izvuče iz zamke koja mu je postavljena, bez fizičkih posledica. Nije prijetnju prijavio policiji, što je velika greška.

Prije nego je nasrnuo na Dronjka, Stanković je bio u društvu Predraga Karanovića, inspektora MUP RS. Nakon incidenta, nastavio je druženje sa Karanovićem.

Dronjku je, u emisiji „Apostrof“ režimskog ATV-a, javno prijetio i Predrag Ćeranić, isluženi obavještajac.
Ti bi trebao da budeš zabrinut. Ti očekuješ prinovu”, izlajao je Ćeranić u lice Dronjku.
Dronjak je ovu prijetnju njegovom nerođenom djetetu i kompletnoj porodici prijavio Upravi krim policije MUP-a RS, 22. marta o.g.