субота, 1. март 2014.

SNSD otkrio: Vasković je prorok i čarobnjak

Proriče: Slobodan Vasković


Na zvaničnoj stranici Saveza nezavisnih socijaldemokrata – www.snsd.org u uratku Stefana Karganovića (i drugih autora) “Rušenje Republike Srpske- Teorija i tehnologija prevrata” (SNSD edicija, knjiga 12), na stranici broj 14., objavljena su imena državnih neprijatelja. Sve to možete naći na linku: http://www.snsd.org/images/dokumenti/Publikacije/rusenje_republike_srpske.pdf
(Primjećujem da se tokom noći broj neprijatelja smanjio, jer je sa liste skinut frontal.rs.)

Naravno, na toj listi je i moja malenkost.
Neizbrisiv sam.

Zapanjio bih se da je drugačije, jer Vođe projekta “Otkrivanje neprijatelja RS”, do sada, ni u jednom svom urnebesnom uratku (a bilo ih je ihaha), koji precizno otkriva njihovu dijagnozu (čiju šifru ne navodim iz humanih razloga), nisu propustili navesti me kao rušilački faktor.

Vord zaista trpi sve, pa i tumaranja najmračnijim podrumima podsvijesti, u kojima se poodavno izgubio Milan Ljepojević, nekadašnji nosač kišobrana Milorada Dodika, a danas jedan od ideologa nakazne politike SNSD-a, čija je okosnica targetiranje nepodobnih za odstrel.

“Rad” Milana Ljepojevića pratim poodavno, a njegov bestseller svakako je knjiga “Oslobađajuća presuda za Dodika”, objavljena 2008. godine. Knjiga je štampana u štampariji “Trioprint” Rajka Vasića, koji je za taj Ljepojevićev teški izliv mozga napisao Uvodnu riječ.

Ljepojević već na 19. strani knjige “Oslobađajuća presuda za Dodika”, demonstrira svu raskoš sopstvenog intelekta i obrazovanja.
“Poznato je kako je osuđen Vito Korleone: ne zbog ubistava koja mu se nisu mogla dokazati, a koja je evidentno počinio, već zbog utaje poreza”, navodi Ljepojević.

Fascinantno, jer je Ljepojević otkrio da je pravna država, u ovom slučaju SAD, presudila književni lik (Vito Korleone) za utaju poreza, kad već nije mogla da mu dokaže ubistvo.


Vito Korleone je glavni junak knjiga Marija Puza o mafiji i noseći lik u filmovima “Kum”. Što Ljepojeviću nije ni najmanje smetalo da ga strpa u zatvor.

Ako je Ljepojeviću pošlo za rukom da presudi glavni lik Puzovih knjiga i filmova Fransisa Forda Kopole, onda ja nemam nikakve šanse da izmaknem ruci pravde “pravne države” koju zastupa Ljepojević.

Dok nisu došli po mene “Zaštitnici ustavnog poretka RS” da me odvedu/muče/likvidiraju, užurbano čitam Recenziju himne novovjeraca-“Rušenje Republike Srpske- Teorija i tehnologija prevrata”.

Napisao ju je Milan Ljepojević, pod genijalnim naslovom “SKIDANJE MASKI”. (Uvijek je, Milanče, tako svjež i neponovljiv.)

“Iščitavajući i analizirajući knjigu ‘Rušenje Srpske’ dugo sam razmišljao da li kao recenzent bilo šta u samom ‘uvodnom obraćanju’ treba da napišem ili ne”, odapinje briljantni Ljepojević.

Pretrnuh na ovom mjestu, uažasavajući se mogućnosti da on ne napiše recenziju, ali prostom vizuelizacijom PDF-a shvatam da nije učinio taj zločin i ostavio čitaoce bez dubina sopstvenih misli čijim hodnicima besciljno tumara u nadi da će naći fenjer.

Ljepojević odmah na početku poentira, što i ne čudi, jer navija za “Igokeu”.

“Moj zaključak je da je ovdje sve jasno i, kao što kaže Džon Lokland, ovdje se ne radi ni o kakvoj ‘teoriji zavjere’, već o činjenicama zavjere”, direktno u glavu udara bivši nosač kišobrana, a danas perjanica nove SNSD-ove političke misli.

Nastavak recenzije je pravi psiho-triler, u kojem se Ljepojević bori sa samim sobom, ISTINOM koju saopštava Svijetu i uništenom crijevnom florom, koja ga muči već godinama.

“Možda je pravo pitanje i suština cijelog problema u stanju u kojem sam se i sam našao prije izvjesnog vremena. Naime, nakon što sam otkrio, na bazi jasnih analiza, argumenata i činjenica, da vodeće zapadne svjetske sile, predvođene SAD, krše međunarodno pravo, povelje i konvencije Ujedinjenih nacija, međunarodne ugovore, Dejtonski mirovni sporazum, Ustav BiH i Republike Srpske, glasno sam to i rekao”, otkriva nam Ljepojević razloge zbog kojih je pukla Fukušima.

Jer, kad je on rekao GLASNO ISTINU, teorija haosa (efekat leptir) se materijalizovala i Fukušima je otišla do vraga. Nakon cunamija izazvanog Ljepojevićevom spoznajom, do koje je došao, a da krilima nije ni mahnuo.

“Nakon toga osjećao sam se pomalo neugodno. Pitao sam se, zašto”, nastavlja Ljepojević da nas fascinira svojim melanholičnim genijem.

A nakon bonace njegovih misli, uslijedio je vulkan iz Ljepojevićevih vijuga, koji je izbacio lavu i vreli pepeo, kroz riječi koje se dotiču svakog kapilara svakog SNSD-ovog rodoljuba.
“Analizirajući uzroke ‘nemira’, zaključio sam da je razlog mog ‘lošeg’ stanja, ISTINA koju sam javno saopštio, istina argummentovana čvrstim i očiglednim dokazima”, sasuo je Ljepojević kamen, mramor, uništenu crijevnu floru i željezo svima u lice.
Dodikov Zmaj pokazao je kako se pali Svijet i bacaju na koljena Moćni.

Urbi et Orbi et Sva sela oko Banjaluke!

Habemus Mislioca. Crkni Vito Korleone u prljavim američkim zatvorima za junake književnih djela i filmova!

Vođen Ljepojevićevim mislima koje tumaraju, odtumarao sam do strane 37, gdje u fusnoti, Karganović, cerebralnom nindža metodom, direktnom posledicom cerebralne afekcije, razotkriva Slobodana Vaskovića kao “piona Filipa Rikera”!

“Strani faktor tome sinhronizovano sadejstvuje često infantilnim potezima kao što je izjava zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD, Filipa
Rikera, da će američki zvaničnici ubuduće ‘bojkotovati’ predsednika Republike Srpske prilikom poseta Banjaluci, Vijesti.ba, 6. decembar 2012. Interesantno je da je Riker tom prilikom takođe izjavio da će, umesto sa predsednikom Republike Srpske, predstavnici SAD ubuduće kontaktirati sa predsednikom Narodne skupštine RS Igorom Radojičićem, iako po položaju Radojičić nema ingerencije u sferi izvršne vlasti. Simptomatično je da istu temu preuzima Rikerov lokalni propagandni pion Slobodan Vasković, najavljujući u svom blogu da je ‘Radojičić Dodikov prirodni naslednik’ (http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2012/04/radojicic-umjesto-dodika-uspravljanje.html). Jedna od tehnika koje se primenjuju da bi se postigla ‘promena režima’ je izazivanje razdora i uzajamnog nepoverenja u redovima targetiranog rukovodstva”, raskrinkava me/razobličava/otkriva (prehladiću se)/razotkriva/demistifikuje/skida do gola (ohohoho)/uništava... Kargo SNSD.
 
Kratko ću Kargo Stefana analizirati.

Riker je dao izjavu 06.12.2012., a ja, kako navodi Kargo, “istu temu preuzeo” i napisao tekst “Radojičić umjesto Dodika: Uspravljanje SNSD-a na zadnje noge” 14.04.2012., odnosno osam mjeseci prije nego što je američki diplomata rekao to što je rekao.

Provalili ste me. Priznajem, ja sam Gandalf. Osam mjeseci ranije sam znao šta će Riker nametnuti/pokušati/učiniti i napisao sam pomenuti tekst kako bih se nametnuo kao vodeći strateg američke spoljne politike. Što i jesam.

Kad sam već provaljen, evo još jednog proročanstva, koje se direktno tiče SNSD-a.
“Kada izbori prođu, ostaće vas toliko da će vam i krošnja šljive biti prevelika, jer će se vaši sljedbenici razbježati diljem Zemnog Šara”.