четвртак, 13. март 2014.

Audio zapis-Krstan Simić, visoki funkcioner SNSD: Vučić će završiti kao Milošević

piše: Slobodan Vasković
Strah visokih funkcionera SNSD-a od Aleksandra Vučića poprimio je oblike teške frustracije i polako, ali sigurno, prelazi u potpunu mržnju. 

Otišli su tako daleko da na svakom mjestu, pa čak i u institucijama, otvoreno napadaju Vučića i ono što on radi, primarno borbu protiv kriminala.

Tako je Krstan Simić, delegat SNSD-a u Domu naroda parlamentarne skupštine BiH, na sjednici tog tijela, održanoj 12.03.o.g., izjavio da će Vučić završiti poput Slobodana Miloševića.
„U Srbiji imate upravo ono što vi želite ponuditi narodu, jednu demagogiju koja će završiti kao što je završila i Miloševićeva, da vam to odmah kažem“, rekao je Simić, obraćajući se Ognjenu Tadiću, delegatu SDS u Domu naroda BiH.

Nema dileme da Simić udara direktno na Vučića, da ga smatra diktatorom i da „procjenjuje“ da će biti skinut nekom revolucijom. Ili, još gore; Simić prognozira da će Vučić da skonča kao Milošević. Morbidno.

Ovako eksplicitni stavovi mržnje, usmjereni iz SNSD-a ka Vučiću, posledica su straha od istraga koje se u Srbiji vode i u kojima su, do sada, u brojnim teškim krivičnim djelima nađeni tragovi koji vode ka vrhu RS.

Jasno je i da je priča Milorada Dodika o odličnim odnosima sa Vučićem najobičnija laž. Upravo je suprotno, jer Simić nije iznio svoj lični stav, nego stav SNSD-a. 

Poslušajte audio zapis: