субота, 22. март 2014.

Odbrana Životinjske farme: Prijetnje Režima nerođenom djetetu

piše: Slobodan Vasković

Nerođeno dijete Nikole Dronjka za “čuvare” ustavnog poretka RS, postalo je legitimna meta, jer na prinovi koja je na putu “dokazuju” kako je predsjednik NVO “Slobodna Republika” izvjesno “strani plaćenik”. Da nije, zar bi želio djecu, zar bi rađao djecu, zar bi???!!!

“Ti bi trebao da budeš zabrinut. Ti očekuješ prinovu”, izlajao je, poput bijesnog psa, Ćeranić u lice Dronjku.

Morbidno. Morbidno do mjere gađenja i povraćanja zbog činjenice dokle su sve spremne ići ništarije što se zaklanjaju iza Milorada Dodika, predstavljajući se njegovim bedemom.

Predrag Ćeranić, vječiti gubitnik, permanentni denuncijant, zidar bolesnih laži i opsjena, tvorac šizofrenih manipulacija, napao je dijete u utrobi, kako bi se dodvorio Šefu. Kakav gad.

Ćeranićev fašistički postupak je otvorena prijetnja Dronjku i njegovoj porodici i slika je užasa na koji su spremni vlastodršci kako bi sačuvali oteto.

Ljudski otpad, što Ćeranić jeste, nikada ništa nije sačuvao; jedino je u stanju pokazati i prikazati zlo kojem pripadaju on i slični, zlo koje promovišu i zlo koje štite.

Od Ćeranića je jedino jadniji Dodik, kada je sebi dozvolio da ga takve ljudske gnjide “brane”.

U tu grupaciju spada i ATV, koja je postala najprizemniji poligon za obračun sa neistomišljenicima Režima.

ATV to čini već dugo, predugo. Ubijeđeni su da su “sofisticirani”, da se njihov prljavi ručni rad ne vidi, iako i ptice na grani znaju, gdje “pjeva” Šefica te kuće. I za koliko.

Dronjak je i pozvan na ATV da bi se dala prilika uštvi Ćeraniću i njegovoj prvoj pratilji kriminalcu Stefanu Karganoviću da legalizuju listu za odstrel, objavljenu na web stranici SNSD-a; da je promovišu, da Ćeraniću i Karganoviću, beskrupuloznom dvojcu plaćeničkih fukara pruže priliku da uprljaju one koji se suprotstavljaju nenarodnom režimu, koji je spreman napasti i nerođenu djecu.    

Vajni voditelj Vedran Škoro nije intervenisao kada je Ćeranić nasrnuo na dijete u utrobi; nije ga prekinuo, nije ga udaljio iz studija, nije se izvinio gledaocima; nije učinio ama baš ništa što je trebalo učiniti. A i zašto bi, jer mu to i nije bio zadatak. Dapače, on je i doveo Ćeranića i Karganovića kako bi nasrnuli na Dronjka i potomstvo mu koje je na putu.

Šta rade Tužilaštvo i policija? Njihovo ćutanje na otvorene prijetnje nerođenoj djeci, trudnicama, podrška je tim užasnim morbidnim postupcima. Da li možda čekaju da neko uhvati za bajonet pa u utrobu nepodobnih, njihovih žena, djece, roditelja...? Da li ti „organi“ čekaju mrtvu glavu da bi se trgnuli iz poslušničke pozicije, da bi se pokušali uspraviti na zadnje noge, da bi reagovali?

Ko plaća te ljude - da li Režim ili Narod? Narod. A oni ćute i štite bagru, šefove Životinjske farme, Nakot što je razorio ovaj entitet. Ćeraniće, Karganoviće, Ljepojeviće i ostalo smeće koje pokušava izazvati krvorpoliće.

Što MUP RS ne saopšti gdje su one Dodikove gume za paljenje, gdje su kamioni koji su njima natovareni, gdje su vozači, gdje su huligani sa Molotovljevim koktelima, gdje su autobusi sa huliganima iz Federacije, gdje su strane pare plaćene za rušenje, gdje su rušioci? Ko su?

Nemaju šta saopštiti, ali ćute i puštaju gamad da priziva krvorpoliće, da ga priprema, da instruiše ubice, ukazujući im na mete. Najodgovorniji za prijetnje Dronjkovoj porodici su Radislav Jovičić i Želimir Lepir. Oni su krivci za ovakvo stanje, jer ne saopštavaju istinu.

Sakrivaju se iza „politike“. A politika im je napad na dijete u utrobi, ustaški simboli na javnom servisu, pljačka naroda, prijetnje, zastrašivanje, ucjene...

Takva je politika bila i kada je govorio Milan Vukelić, kada je djelovao Branislav Garić, kada je u raskrsnicu na zeleno svjetlo ušao Nikola Đurović... Svi su sada mrtvi. I niko nije odgovarao za ta ubistva.
Zato i jesu u pripremi nova!