субота, 22. јануар 2022.

Sektaški Prirodni Papak Košarac krade struju sa ulične rasvjete


Piše: Slobodan Vasković


Sektaški Prirodni Papak Staša Košarac, Ministar za trgovinu u Savjetu ministara BiH, krade struju sa ulične rasvjete.


Taj jadni, mali, izduvani klošarčić, pored svih pljački koje je počinio i čini, ostao je ono što je bio i prije nego je kriminalom postao multimilioner - sitni lopov i šibicarski pomoćnik.


Potpuni Idiot, pri tom Beskorisni, Košarac je došao u posjed objekta u Istočnom Sarajevu, Kninska 6, koji mu je “sredio” zabadava Kavčanin Ljubiša Ćosić, dok je bio načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo.


Niko nikad nije čuo da je bila javna prodaja, koliko je objekat plaćen, sve je papanska misterija. Jer, ovdje je riječ o papcima koji su se dokopali institucija i pretvorili ih u vlastite štale, koje je njihovo prirodno stanište.



Prirodni papak Košarac objekat koristi kao skladišni prostor: primarno za njegov toksični “brend” - "Moja Rakija”; Ako želite rakiju od dunje, radnici Prirodnog P vam je začas naprave. Isto tako i šljivu, jabukovač, krušku, a dunje, šljiva, jabuka i krušaka nigdje.


Mora da koriste ekstrmno male, gotovo nevidljive, kao što je i sam pomoćni šibicar. 


Objekad je osiguran video nadzorom, tu je i zaštitarska agencija.


Nikada niko nije došao u nadzor, kontrolu, inspekciju u taj objekat iako se u njemu puni i pakuje alkohol, rakije koje zaželite i ostali otrovi.


Kninska ima uličnu rasvjetu: Prirodni papak je pragmatičan - nakačio se na ulicnu rasvjetu, te je krug objekta osvijetlio sa dva reflektora.


Osvjetljenje se kod Papka pali automatski kada se upali i ulična rasvjeta, što znači da krade struju.


Dok građanima isključuju struju za dug od 20-50 KM, za nelegalnu potrošnju ih krivično gone, Prirodnog papka niko ne dira, jer on je Sektaš koji krade, što je sasvim prirodno. Još uvijek je osvijetljen. Ali uskoro će da mu se smrkne, na nekoliko decenija. (nastaviće se)