среда, 12. јануар 2022.

Opljačkani građani kopaju po kontejnerima, a SNSD novcem otetim od tih istih građana organizuje koncerte

 

Piše: Slobodan Vasković


1. 

Banjaluka je za Milorada Dodika postala noćna mora. On je svjestan da prema sadašnjem stanju stvari Crvenoj Sekti u najvećem gradu Republike Srpske prijeti pravi potop.

 

2.

Postavljanje Vlade Crte Đajića na čelo Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka se pokazalo kao katastrofalan potez. Crta je iz te stranke otjerao svakog pristojnog člana.


3. 

Već sada je više nego jasno da je za Crvenu Sektu bila puno bolja opcija da je na čelu Gradskog odbora Banjaluka ostao Igor Radojičić. 


4.

Da budem jasan, Radojičić nije ništa manji bandit od Crte, ali je u javnosti vješto „prodavao“ utisak savremenog, učtivog, umjerenog političara.


5.

Za razliku od elokventnog Radojičića, Crta nije sposoban da sastavi tri rečenice. Svjedoci smo da su pojedini Crtini javni nastupi postali sprdnja regionalnog karaktera.

 

6.

Kako bi pokušali da privuku nove članove, Dodik i Crta su počeli da na sedmičnom nivou organizuju žurke, na koje dovode estradne zvijezde. 


7.

Ti skupi nastupi su, naravno, plaćeni novcem otetim od građana, prevashodno kroz namještene tendere.


8.

U proteklih petnaestak dana Crvena Sekta je organizovala niz masno plaćenih žurki, na kojima su Sektaše zabavljali pjevači Miroslav Ilić, Saša Matić, Rada Manojlović i Boban Rajović.



Dobar dio primitivne atmosfere na koncertima prikazao sam emitujući video-klipove pod naslovom: (VIDEO+Foto)/Sektaške Žurke/Baš PreTeško Stimulisani Crta; Dodik i Crtin portparol i ostale Sektaške bahanalije dok narod jedva preživljava

 

9.

Bolje upućeni tvrde da je Crta pomenute žurke djelimično organizovao i za svoju „dušu“. 



On je svjestan da postoji vrlo izvjesna mogućnost da će biti uhapšen. 

10.

Dodik je stavio Crti do znanja da je izgubio kontrolu nad tužilaštvima nakon smjene Milana Potkovanog Tegeltije.

Još mu je naglasio da ga neće moći zaštititi od hapšenja u vezi kriminalnih nabavki za vrijeme pandemije Covid 19. (nastaviće se)