субота, 15. јануар 2022.

Dušica Vidaković - Najmoćnija Žena u RS


Piše: Slobodan Vasković


Na naslovnoj fotografiji je Najmoćnija Žena u RS Dušica Vidaković.


Na funkciji je načelnika Sektora za administrativne poslove i tekuće održavanje u Helikopterskom servisu Vlade RS, plus portparol i kuma je narkopilota Bobana Kusturića, direktora Helikopterskog servisa RS.



Kusturić je, kako sam to već nekoliko puta objavio, prevozi, helikopterima Vlade RS, narkotike za Kavački Klan.


Uz to, prevozi i profesionalne ubice, kao što je to učinio kada je izvukao iz Beograda, helikopterom Vlade RS, Milivoja Lovrenovića Čarugu, nakon što je  likvidirao Strahinju Stojanovića na Novom Beogradu, 13.09.2020. godine.


Ubistvo je naručio Bojan Cvijetić, uhapšen u akciji “Transporter”, 16.11.2021. godine, a izvlačenje Čaruge nakon likvidacije organoziovali su Ljuban Ećim, jedan od Kumova Kavačkog klana, Narko”General” Siniša Kostrešević i Kusturić.


Sve ovo Vidakovićeva odlično zna, tako da je, samom tom činjenicom, stekla ogroman “autoritet” unutar NarkoRežima.


Uz to, u odličnim je, da ne kažem vrlo bliskim i izrazito prijateljskim odnosima sa Miloradom Dodikom, što joj omogućava da riješi brojne poslovne kriminalne akrobacije koje joj predlažu raznorazni “biznismeni”.


Čak i Kusturić ide “preko Kume” prema Dodiku kada treba završiti kriminalne tendere u, na primjer, Fondu zdravstva gdje je direktor njegov brat Dejan Kusturić.



To što će obojica, nakon otvaranja Skaj aplikacija, završiti u zatvoru zbog brojnih zlodjela koja su počinili i beskrupulozne pljačke građana tokom nabavke medicinske opreme za vrijeme pandemije, nije poenta ovog teksta, već šta će biti s Najmoćnijom Ženom u RS - da li će i ona, kao ugovarač brojnih nelegalnih poslova, koje je “sredila” kod Dodika, u zatvor ili će uspjeti da se sačuva, bude izvrstan svjedok saradnik i uživa ogromno bogatsvo koje je stekla sređujući teške malverzacije.


Osim Dodika, kojeg baš voli, Vadokovićeva, takođe, baš voli BMW.


Tako je 2020. i dio 2021. godine vozila BMW limuzinu, koju imate priliku vidjeti na fotografiji.

Ako se bolje zagledate, primijetićete dvije osobe u automobilu: To su Kuma Vidaković i Kum Kusturić.

Tada su dogovorili nekoiliko kriminalnih poslova  koje je Fond zdravstva trebao dodijeli jednoj od kriminalnih firmi Slavka Bojića koji je trenutno u pritvoru zbog prevara sa Branislavom Zeljkovićem, direktorom Instituta za javno zdravstvo.


Shodno navedenom, Bojić će iz pritvora u pritvor - čim istražioci počnu da “češljaju” Fond zdravstva, Dejan Kusturić, Bojić, Vlado Babić i brojni drugi će iza rešetaka.


Vidakovićevoj je dojadila limuzina pa je sebi tokom 2021. kupila novog BMW-a X6, čija je cijena sitnica - tek nešto preko 100.000 evra.


Međutim, Kuma je, kada se sve sabere, pravi Kum! 


Za kraj ove tople priče o Najmoćnijoj ženi u RS da vas podsjetim na poznatu fotografiju Milorda Dodika sa nepoznatom plavušom na aerodormu u Moskvi?!


Bilo je to još 2016. godine, a od tada do danas niko još nije otkrio o kome je riječ, iako su pominjane razne djevojke iz Beograda, Banjaluke, čak Paraćina…


Gospođa sa šeširom je iz Banjaluke, zaposlena u institucijama RS, na visokoj poziciji… (nastaviće se)