четвртак, 27. јануар 2022.

Pohlepne Dilerke Smrti: Belivukov monstruozni NarkoKartel najviše novca zarađenog trgovinom opijatima oprao u Istočnom Sarajevu i na Jahorini preko Aleksandra Mičića; Glavna spona bio je Dejan Ilić Tigar, šef Kavačkog klana u RS

Piše: Slobodan Vasković


1.

Vijeće Kavačkih sudija u sastavu  Veselinka Ivanović, kao predsjednik Vijeća sudija Kavčana, te članovi tog dilerskog vijeća Zinaida Husić i Ranka Mršić, donijelo je 24.01.2021. godine, odluku da puste na slobodu Aleksandra Mičića, dvostrukog ubicu u pokušaju, jednog od najvećih perača narkonovca i NarkoDilera.


Veselinka Ivanović

Njih tri su "Trio smrti" zadužen za oslobađanje Ubica, Ubica u pokušaju, narkodilera, perača narkonovca i ostalih kriminalaca koji haraju Istočnim Sarajevom.


2.

U Rješenju koje mi je poslao predsjednik Kavačkog Okružnog Suda Senaid Ibrahimpašić zacrnjena su njihova imena, kako bi se pokušali prikriti od javnosti za zlodjelo koje su počinili, jer su nizom falsifikata i zaključaka koji nemaju nikakve veze sa pravom, ali imaju sa narkonovcem kojim su plaćene sve tri dilerke nepravde, pustili na slobodu Mičića, trovača djece i individue koja se, iz straha sama razotrkila kao teški kriminalac, budući da samo takvi mogu vrijeđati Mrtve.


3.

Nije bilo nikakve potrebe da Ivanovićeva, Husićeva i Mršićeva zacrnjuju sopstvena imena , jer su ona mnogo crnja od crne boje kojom su ih pokušali prikriti.


4.

Sama ta činjenica svjedoči o tome da su počinile teško kriminalno djelo, jer što bi se plašile vlastite presude, ukoliko je ispravna. Međutim, nije, one su uzele novac zarađen prodajom narkotika i smatraju da će se i ovaj put izvući. Očito nisu upoznate da će doći do lustracije u pravosuđu i da će kriminalci-sudije i tužioci biti zauvijek udaljeni iz pravosuđa, bez ikakve prilike da se vrate.

Zinaida Husić

5.

Mnogi od njih će biti procesuirani, a tri Dilerke Smrti i zaštitnice Ubica, Ubica u pokuđaju, perača narkonovca, narko dilera koji su ubice djece i mladih, izvjesno će se naći među njima.



6.

Pohlepa Dilerki Smrti koje su za napojnicu spremne osloboditi ubice i najtoksičniji šljam, što jeste Aco Makedonac, potpuno im je zacrnio bilo kakvu vezu sa realnošću u kojoj su sve tri podjednako Ubice u pokušaju kao i Mičić; Jer one ubijaju pravdu, samim tim i Makedončeve brojne žrtve.

Ranka Mršić

7.

Uprkos činjenici da je Mičić trenutno na slobodi, a pohlepne dilerke i dalje loše glume sudije, procesi satiranja Kavačkok Klana u Republici Srpskoj, ali i drugih Gangova, kao i njihovih zaštitnika, nezaustavljivi su.


Mičić će se ponovo naći iza rešetaka, ali ovaj put neće izaći na slobodu narednih četrdeset godina.

Aleksandar Mičić-Aco Makedonac

8.

Mičić je najveći perač narkonovca Veljka Belivuka, monstruoznog šefa Kavačkog Ganga u Beogradu. Ostatak Belivukovog novca, zarađenog prodajom opijata, jezivim ubistvima, reketom i pljačkama, oprali su Makednočev imenjak, o kome ću tek pisati, i Nenad Nešić, takođe narkodiler.


Mičića je na poziciju prvog perača narkonovca Belivukovog ubilačkog ganga postavio šef Kavčana u RS Dejan Ilić - Tigar.

Dejan Ilić Tigar

9.

Strukturu Kavačkog klana u RS detaljno sam opisao u tekstu "Ključni saradnik Radoje Zvicera u Republici Srpskoj je Dejan Ilić Tigar, Vođa Kavačkog klana u RS", a u samom vrhu, osim Ilića-Tigra su još Ljuban Ećim, zločinac i kriminalac (Beograd), Zoran Stevanović i Siniša Mijatović (Zvornik) i Siniša Kostrešević, Narko”General” i direktor Policije i Igor Dodik (Banjaluka).


10.

Dejan Ilić-Tigar je naredio Kostreševiću da štiti Makedonca, sa kojim je bio stalno na vezi putem “Skaj” aplikacije (dok nije pala), a potom na na aplikaciji “Signal”, što Mičić, nedorasli kokošar, koji se našao u velikim narkoparama, nije ni krio.


Siniša Kostrešević

Kostrešević je za direktnu zaštitu Mičića i njegovih prljavih poslova pranja narkonovca za Belivuka, zadužio Branimira Šehovca, načelnika PU istočno Sarajevo koji će, takođe, zbog brojnih zločina i kriminalnih poslova koje je počinio završiti u zatvoru.


Branimir Šehovac

11.

Upravo su Kostrešević i Šehovac organizovali plaćanje Dilerki iz Okružnog suda u istočnom Sarajevu - Veselinke Ivanović, Zinaide Husić i Ranke Mršić.


Šehovac ima nekoliko miliona evra razloga da učini sve da Mičić bude na slobodi, jer mu je Aco Makedonac kupio kuću na Hvaru. Bila je to nagrada za Šehovca koji je omogućio nesmetano pranje novca Veljka Belivuka.


12.

Putem Skaj aplikacije, Belivuk je nekoliko puta zvao direktno Mičića; Slao mu je i fotografije užasnih zločina počinjenih u kući u Ritopeku kraj Beograda, gdje su klali svoje protivnike, mučili ih kopajući im oči, odsijecajući dijelove tijela, prije nego bi im odsjekli glave. I samljeli u industrijskoj mašini za mljevenje mesa. 


Kavčani: Ljubiša Ćosić, Milorad Dodik i Aco Makedonac

13.

Ipak, glavna spona između Belivuka i Mičića bio je Dejan Ilić Tigar, šef Kavčana u RS, koji je imao direktne kontakte i sa Belivukom, ali i sa Radojem Zvicerom koji je u bjekstvu.


Tigar je suvlasnik Krovne firme Kavčana u RS “Prointera” i šef je i Igoru Dodiku i svim ostalim navedenim pripadnicima vrha Kavačkog Klana u RS. Ujedno, on je najopasniji i najubitačniji, dok je Mičić tek potrošna roba.

Radoje Zvicer i Dejan Ilić Tigar

14.

Mičić je zarađivao i dilanjem narkotika koje je kupovao od Aleksandra Nikolića; Nikolić je u pritvoru, zajedno sa Bojanom Cvijetićem, od kojeg je nabavljao opijate i sa kojim je zajedno prao ogromne količine novca trgovinom skupocjenim vozilima, što sam detaljno pojasnio u ranijim tekstovima.


Bojan Cvijetić

Na Cvijetićevom platnom spisku nalazio se i bivši ministar bezbjednosti Dragan Mektić.


Cvijetić je plaćao i  Osmana Mehmedagića Osmicu, direktor OSA BiH i njegovog  veoma bliskog saradnika Murisa Druškića, kao i Roberta Radonjića, pripadnik OSA BiH.


15.

Na Mičićevom platnom spisku nalazio se Vahidin Šahinpašić, glavni istražilac SIPA, koji je bio u izvrsnim odnosima sa Darkom Elezom, presuđenim na petnaest godina robije, uz uslov da sarađuje sa bezbjednosnim organima BiH i Srbije.


Vahidin Šahinpašić

16.

Mičić, koji je pokušao ubiti narkodilera Gorana Sikimu, u noći 01/02.01.2021. godine, ispalivši mu četiri hica u leđa, sada pokušava izmanipulisati javnost da je “u sukobu sa Elezom”, iako je radio za njega, jer je Elez bio direktna veza Belivuka i Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP Srbije, koja u protvoru čeka suđenje.


Radeći za Belivuka, Mičić je, istovremeno, radio i za Eleza.


Darko Elez

17.

Za kraj ovog dijela da naglasim da je najveći dio narkonovca od prodaje opijata koje je zaradila Belivukova monstruozna grupa opran u Istočnom Sarajevu i na Jahorini. (nastaviće se)