среда, 8. фебруар 2023.

NarkoAlbum NarkoDNS-a

Mafijaši Dodik i Nešić


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik, šef Crvene Sekte, izgurao je narkodilera, perača narkonovca Nenada Nešića za ministra bezbjednosti BiH.


2.

Nešić je šef narkomanufakture koju je vodio sa Aleksandrom Glavašem i Mladenom Lučićem.


narkodileri Glvaš i Nešić
3.

Članovi njegove narkoorganizacije su i Miloš Lučić, bivši ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH, koji je uhapšen i pod istragom, kao i Predrag Nešić, poslanik u srušenom parlamentu RS.


4.

U međuvremenu je došlo do podjele, pa su se Glavaš i Mladen Lučić okrenuli protiv Nešića zato što ga terete da je namjestio hapšenje Milošu Lučiću, što on i jeste učinio preko Dodika.


Miloš Lučić

5.

Nedavno sam objavio njegovu fotografiju sa presuđenim narkodilerom Srđanom Lazićem u tekstu: “Nenad Nešić, narkodiler, perač narkonovca i ministar bezbjednosti BiH, o svojim narkovojnicima: Oni su bezazleni i benigni!”


6.

Lazić je presuđen u novembru 2019. godine: Priznao je krivicu za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga, te je osuđen na novčanu kaznu. Nakon toga ga je Nešić imenovao za direktora Sportsko Rekreativnog centra Istočna Ilidža.


7.

Prije toga sam objavio forografiju Nešića i njegovog narkovojnika Marka Vukovića, kod kojeg je 03.08.2022. godine zaplijenjeno 27 kilograma marihuane, pa je tada i uhapšen.


Sve je u tekstu “Nešić i dio njegovog NarkoTima sa Pala (foto): Nešićevom NarkoTimu pripada i “Vojnik" Vuković koji je, 03.08.2022., uhapšen sa 27 kilograma marihuane”!


8.

Na istoj fotografiji na kojoj su Nešić i Vuković, prvi do Nešića sa njegove desne strane je Marko Kubatlija, takođe narkodiler DNS-a sa Pala.


9.

Kubatlija se fotografisao i sa Miloradom Dodikom, za svoj lični narkofotoalbum.

Marko Kubatlija i Dodik

10.

Pisao sam o Kubatliji, koga je Vlada RS potpuno nezakonito imenovala za pomoćnika direktora Područne jedinice Poreske uprave Istočno Sarajevo, ali sve je bilo uzalud, jer narečeni samo zna da dila.


Kubatlija je odbornik DNS-a u SO Pale.


11.

Sada slijedi nekoliko fotografija na kojima je Nešićev Kubatlija sa narkodilerima i to presuđenim, hapšenim, kao i sa pucačima. I naravno jednim od šefova Mladenom Lučićem.


12.

Na prvoj fotografiji je Kubatlija, zajedno sa Mladenom Lučićem, i Srđanom Lazićem, presuđenim narkodilerom.


Lazić, Lučić, Kubatlija

13.

Na sljedećoj fotografiji je Kubatlija opet sa Lučićem, Lazićem i Dušanom Grubačem, Lučićevim nekadašnjim vozačem, još uvijek narkovojnikom, koji je po njegovoj naredbi oskrnavio nadgrobne spomenike mojih pokojnih, 24/25.11. 2022. godine. Nije im to bilo prvi put.


Grubač, Kubatlija, narkodiler Lučić, Lazić

Kako se tekst razvija postaje sve interesantnije i interesantije.


14.

Na sljedećoj fotografiji iz NarkoAlbuma DNS-a su Kubatlija, Predrag Plakalović i Mladen Pandurević.

Kubatlija (stoji), Plakalović i Pandurević

15.

Plakalović je ranio Sašu Bilića u kafeu “Drugarska priča” na Jahorini, 04.10.2020. godine, ali je sve zataškao Branimir Šehovac, načelnik PU Istočno Sarajevo i član narkokartela, zadužen za njihovu zaštitu.

16.

Mladen Pandurević je narkodiler, pripadnik narkoubilačke grupe Milivoja Lovrenovića Čaruge, profesionalnog ubice.


Pandurević je na Skaju imao kodna imena “Roberts” i “Firminja”.


17.

Na posljednjoj fotografiji u ovom tekstu nalaze se Ajlin Ahmić i, naravno, Nešićev Kubatlija. 


Ahmić i Kubatlija

Ajlin Ahmić saradnik je Elvisa Keljmendija, narkobosa, ali i Admira Arnautovića Šmrka, takođe velikog sarajevskog narkodilera koji je u pritvoru. 


Keljmendi je bio u pritvoru, koji je zamijenio kućnim. (nastaviće se)