петак, 3. фебруар 2023.

Nešić i dio njegovog NarkoTima sa Pala (foto): Nešićevom NarkoTimu pripada i “Vojnik" Vuković koji je, 03.08.2022., uhapšen sa 27 kilograma marihuane

prvi red: NarkoNešić i Kubatlija (desno)
posljednji red: narkodiler Glavaš i Vuković (drugi lijevo od Glavaša, stoji u vratima) 


Piše: Slobodan Vasković


Nenad Nešić, narkodiler, veliki perač narkonovca i ministar bezbjednosti BiH nije uspio da sakrije ili izbriše sve fotografije sa pripadnicima svoje narko mreže od kojih su većina članovi njegove narko stranke DNS .


Na naslovnoj  fotografiji je Nenad Nešić, a pored njega Marko Kubatlija (desno) narkodiler sa Pala zbog kojeg se Vlada RS (u proteklom sazivu) ponižavala do mjere beskonačnosti kako bi mu našla odgovarajuću poziciju. I nije uspjela u tome - gdje god su ga postavili, Kubatlija nije znao ništa da radi, sem prodaje narkotika.


Međutim, Kubatlija nije toliko bitan za ovvu priču koliko Marko Vuković, pripadnik OS BiH, koji je 03.08.2022. godine uhapšen, zajedno sa još jednim licem, na području Foče nakon što je preuzeo 27 kilograma marihuane.

Vuković je na fotografiji u posljednjem redu na fitografiji, prvi s desna, a blizu njega je Aleksandar Glavaš, takođe narkodiler, koji je drugi s desne Vukovićeve strane.


Da podsjetim, 03.08.2022. godine Nešićev “Vojnik” Vuković uhapšen je prillikom preuzimanja 27 kilograma marihuane od lica Saše T.


Saša T. je prebacio narkoitike iz Crne Gore u BiH, a Vuković je poslan da ih preuzme. 


Budući da je član DNS-a lako je pretpostaviti ko ga je poslao. Vuković je bio u uniformi Oružanih snaga BiH kada je uhapšen.

Iz MUP RS su tada rekli da će nastaviti istragu kako bi uhapsili krupnije "ribe" od Vukovića, ali bila je to još samo jedna šarena laža, jer se najkrupnija "riba" smjestila u Savjet ministara BiH. Sve je ostalo na Vukoviću.


Očito je da pripadnicima SIPA uopšte nije bilo bitno, kada su provjeravali Nešića, to što je član njegove stranke i njegov narkovojnik Vuković, a još manje im je bitno bilo što ministar bezbjednosti BiH treba da postane (i postao je) Nenad Nešić, narkodiler i veliki perač narkonovca.