уторак, 4. октобар 2022.

Kratki Opis Zlikovaca: Milorad Dodik, zločinac i saradnik SOA, i njegov Pučistički štab što je naredio falsifikovanje izbora i otimanje pobjede Jeleni Trivić koja je novi predsjednik RS


Piše: Slobodan Vasković


Pravi je trenutak da, ukratko, sublimiram ko su zvijeri, sa Miloradom Dodikom na čelu, koje su monstruozno sprovele krađu izbora u namjeri da istrijebe Srbe iz BiH.


1.

Milorad Dodik, dugogodišnji saradnik SOA Hrvatske; Njegov oficir za vezu sa Sigurnosno obavještajnom službom (SOA) Hrvatske je Zvonimir Kresojević, vlasnik firme “BEPRO” iz Laktaša.


Kresojević ima dva vrlo bitna rođaka - jedan je zaposlen u SOA, a drugi je pripadnik Ubilačkog Kavačkog Klana Veljka Belivuka.



Dodik I Belivuk su za Hrvatsku odrađivali prljave poslove na teritoriji Srbije. Te aktivnosti su podrazumijevale prikupljanje informacija o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, te članovima njihovih porodica, a sve po nalogu SOA. Preko Kresojevića su dostavljane SOA.


Dodik je politički zaštitnik Kavačkog Klana u RS, a, uz to, što je opštepoznato, najveći kriminalac u Regionu.


2.

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, jedan od kumova Kavačkog Klana u RS; Vlasnik NarkoFirme “Prointer” preko koje reketira brojna javna preduzeća.



Njegova uloga u likvidaciji Slaviše Krunića treba detaljno da se istraži.



Posjedovao je Skaj aplikaciju, a direktan je učesnik u ogromnom švercu cigareta preko Crne Gore.


3.

Siniša Kostrešević, navodni direktor Policije, je Narko”General” Kavačkog klana u RS; Intimus je Milivoja Lovrenovića Čaruge, profesionalnog ubice sa kojim i sada komunicira.




Kostrešević je zaštitnik narkotovara koji se prevoze preko RS, ali i velikih narkodilera i perača narkonovca kao što su Nenad Nešić, Aleksandar Mičić, te njegov kum Rade Diljević, koji je siva eminencija “Prointera”.


4.

Zoran Stevanović Gladni, gradonačelnik Zvornika, jedan od šest Kumova kavačkog klana u RS, zločinac koji je Zvornik pretvorio u Grad Droge.



Gladni, zajedno sa Dodikom&Dodikom i Gordanom Pavlovićem, velikim narkodilerom, pokušava da otme firmu “Alumina”, kako bi svaki od njih dobio po cca 180 miliona KM nakon te zločinačke akcije.


5.

Obren Petrović, gradonačelnik Doboja, kriminalac koji je odgovoran za niz ubistava, drugih zločina, teških kriminalnih radnji.



Petrović je, zajedno sa Dodikom i Zoranom Tegeltijom, zaštitnik Dašana Reljića, velikog NarkoDilera kod kojeg je nedavno pronađeno 73 kilograma kokaina, ali nije uhapšen.


Zašto se to desilo, objasniću detaljno u narednih nekoliko dana.


6. 

Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva, pripadnik Kavačkog klana u RS, saradnik narkodilera Milutina Danilovića, Nenada Nešića, Aleksandra Mičića.



I sam je oformio narkogrupu koja dila narkotike po Istočnom Sarajevu.


7.

Slobodan Javor, gradonačelnik Prijedora, samo je sluga Milorada Dodika; Bijednik bez kičme, karaktera; Ljudska olupina.



8.

Siniša Mijatović, Kum Kavačkog Klana u RS (osim navedenih to su još Dejan Ilić Tigar i zločinac Ljuban Ećim); Blizak saradnik Slaviše Kokeze, kriminalca koji je Srbiju oštetio za cca 620 miliona evra.


Mijatović je bio suvlasnik “Prointera” donedavno, a onda je svoj vlasnički udio u toj firmi prikrio preko Dejana Ilića Tigra.

9.

Dejan Ilić Tigar, stvarni šef Kavačkog klana u RS, učestvovao je u pripremi nekoliko likvidacija koje je izvršio Belivukov monstruozni Gang, ogranak Kavačkog klana u Beogradu.




Tigar je, kao i Stevanović, imao komunikaciju sa Radojem Zvicerom.


Preko Tigra, komunikaciju sa Belivukom imao je Kostrešević.



Ećim je bio na direktnoj vezi sa Belivukom i saradnik je SOA i OSA BiH. (nastaviće se)