понедељак, 19. март 2018.

Zdravko Krsmanović bez Probiotika: "Novo" Lice iz albuma starih Prašnjavih Lica

piše: S.V.

NDP je nastavio sa politikom Ucjenjivanja Saveza za promjene, iako im je kapacitet za takav nastup ništavan. Plus što je takav pristup ispod svakog nivoa političke kulture. I potpuno u interesu vladajućeg Režima.

Ali, zaigrali su se baš u NDP-u; Toliko da su im sva ogledala popucala, a kočnica poodavno nemaju. Istina i ne trebaju im, jer “Baraka” koju vozi ta Odronstranka ide na “nožni pogon”, presporo, sve sa proširenim venama.

Sve je to ipak minorno u odnosu na Masne Viceve koje priča Zdravko Krsmanović, nova udarna igla prorežimskih snaga unutar SzP-a.

Krsmanović je za Nezavisne novine rekao da će “ako ne bude zajedničkog dogovora i pristupa sa novim licima odgovor NDP-a biti hvala i doviđenja, idemo samostalno na izbore i sa licima koja će da budu nova na političkoj sceni”!

Šokantna izjava, s obzirom da u NDP-u niko nije vidio Novo Lice već dobrih pet godina. Sva stara Prašnjava Lica iz te stranke imaju političkog staža za penziju.

Osim ako Krsmanović kao Novo Lice nije ciljao ponovo na Vojina Mijatovića, koji je bio “Novo Lice” NDP-a, dobio imenovanje u Savjetu ministara, zbog čega je stranku napustilo desetine članova, a onda ih “nabio nogom” i prešao u SDP BiH. Da ne idem u druge detalje.

Možda traju pregovori da se Mijatović vrati iz SDP-a u NDP?! I opet postane Novo Lice. Lutka sa naslovnih strana.

Možda Krsmanović vidi sebe kao Lutku, “Novo Lice”, i/ili ostale članove UO Gerijatrijske Klinike NDP-a.

Dok se ta “Tajna NDP-ovih Piramida” o Novim Licima ne razotkrije do kraja, ostaje činjenica da je NDP konačno pokazao svoje Pravo Lice - ucjenjivačko, interesno, megalomansko, antipolitičko i, što je i najbitnije, Lice koje nikom ne garantuje da je njihova priča oko potrebe promjene vlasti išta više nego isprazna poza. Ukratko, neistina.

Kako god, bilo bi odlično da izađu samostalno na izbore. Vrijeme je da sa scene odu politički patuljci, umišljeni da su Gromade.