недеља, 4. март 2018.

Krik iz vladajućih struktura "Životinjske Farme": S Vaskovićem se obračunati kao DB sa Ćuruvijom; Broj posjeta Blogu premašio 30 miliona

piše: Slobodan Vasković

1.
Ovaj blog imao je do sada 30.007.385 posjeta. 

I vrlo sam ponosan na to. Zahvaljujem svima koji dolaze i čitaju, bez obzira da li se slažu sa napisanim. Sem onim koji prijete.

2.
Ono što prezirem su prijetnje. Koje dobijam svako malo, ali danas je baš eksplicitna; Prijetnja od nekog Režimskog Vojnika, Bezimenog, Skrivenog iza lažnog profila.

3.
Taj predlaže da me likvidiraju kao Ćuruviju. Po kratkom postupku. Vidno iznerviran tekstom “Dodikov Režim uvodi Ubistvo kao sastavni dio kampanje”; Ljut kao da sam Ubistvo u kampanju uveo ja, a ne Dodikovi bezbjednosni zlikovci; Nervozan, jer, valjda, još nije niko iz Opozicije likvidiran, a Šefovi najavili. Javno!!! 

4.
Ne zna naručeni FB likvidator šta bi prije - da me DB (valjda Dodikov) likvidira kao Ćuruviju ili da me taj Bezimeni Junak “uvije kao sarmu”.

Sav se uzvrtio. Dok se on vrti, važno je naglasiti da prijetnja ćuruvizacijom Vaskovića dolazi samo dan nakon Javnog Poziva na Likvidacije Dodikovih neistomišljenika, objavljenog u svim njegovim medijima.

5.
Nije se Ubica u Nastajanju izjasnio da li treba prvo sačekati likvidaciju nekog od vodećih Opozicionara, koju pripremaju u Režimu ili, pak, treba mene prvo, uvijenog kao sarmu, zatući kao Ćuruviju?!

6.
Nikako da se snađe; Nisu ga do kraja instruisali u Štabu koji se bavi tim poslovima. Mozak kao Plivadon, ne može bez preciznih instrukcija da se presabere. Jedna linija po sredini nije dovolja; A nije ni vijuga. 

Toliko je nervozan da ne zna odakle bi udario.

Možda da postane pravi Div Junak pa se predstavi punim imenom i prezimenom, a ne kao kakva zadnja Šuša da prijeti iza “lažnjaka”. Tipično Režimski. 

7.
Da li su ove prijetnje za začuditi? Ni slučajno, jer Režim priziva otvoreno Likvidacije; Putem svojih medija i iz pera Predraga Ćeranića koji je na poziciji savjetnika ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača.

8.
Ako se sa tih pozicija otvoreno govori o likvidacijama, nema čuđenja što je Vaskoviću namijenjena Ćuruvijina uloga.

9.
Jadna li je vlast kada je brane tipovi koji “uvijaju u vreće” i najavljuju obračune kao “sa Ćuruvijom”. Iako joj, ako ćemo pošteno, ne nedostaje ubica - u svim su strukturama, od policijskih, preko parlamentarnih, pa do načelničkih/opštinskih!

Obračunali su se sa Ćuruvijom i završili kako su završili.

Izvolite.

10.
Hm; Uz Narečenog Plivadona, javljaju se i pojedini pripadnici MUP-a RS, sve sa salvom uvreda i porukama "idi odavde", što je, valjda, zvanični stav institucije; Posebno nakon tema o kamerama. I Fondu zdravstva. I Lukaču i Tegeltiji.

Prisutni su i pojedinci iz Gradske razvojne agencije Banjaluka; Oni bi, valjda, razvijali likvidacije, što je vrlo interesantna Razvojna informacija za Gradonačelnika, osim ako to nisu “munje” Zorana Tegeltije, šefa Mrkonjićkog Kriminalnog Klana. 

Mogao bih ja toga nabrojati baš kamaru…

11. 
Neću više nabrajati, odoh sa “Vaskovićevom Ženom” da proslavim prelazak 30 miliona posjeta blogu. 

Topla limunada sa đumbirom, plus kratki espreso.

12.
Ostanite sa mnom; Bar dok me ne likvidiraju kao Ćuruviju!