четвртак, 29. март 2018.

Snimci nadzornih kamera: Tri Osobe ulaze u navodno opljačkanu Kuću Kobne noći kada je David Dragičević nestao

02. časa i 52 minuta - Klip 1 pokazuje vrijeme kada je Osoba, za koju u MUP-u RS tvrde da je David Dragičević ušla u kuću u ulici Velibora Janjetovića Janje 11, u naselju Lauš u Banjaluci


02 časa i 56 minuta - Klip 2 pokazuje vrijeme kada je Osoba NN1 (za koju mediji tvrde da je vlasnik kuće) ulazi u nju
03. časa i 09. minuta - Klip 3 pokazuje vrijeme kada Osoba NN2 (za koju mediji tvrde da je brat vlasnika kuće) ulazi u nju
03. časa i 42 minuta - KLip 4 pokazuje vrijeme kada Osoba,  za koju u MUP-u RS tvrde da je David Dragičević, izlazi iz kuće u ulici Velibora Janjetovića Janje, u naselju Lauš u BanjaluciOvi snimci više nego jasno demantuju Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal, da je David Dragičević, kobne noći, provalio u kuću.  

Ilić je prećutao da su osim Osobe (za koju je ustvrdio da je David) ušao još bilo ko u Kuću. A snimci jasno pokazuju da su Tri Osobe ušle u Kuću u svega 17 minuta.

On je, na pres konferenciji, održanoj 26.03.o.g., samo naveo vrijeme kada je, kako je rekao, David ušao u kuću i kada je iz nje izašao. A nije ni riječju pomenuo i druge dvije osobe. Ni Ilić niti bilo ko drugi iz MUP-a RS.

Ilić, ali i kompletan vrh MUP-a RS, moraju javnosti objasniti zbog čega i dalje ćute o ovim izuzetno bitnim detaljima, koji ruše njihovu postavku da je David u kuću ušao da pljačka. Jasno je da nije.

Moraju dati odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja, koja se nameću nakon dokaza da su Kobne noći u toj Kući bile Tri osobe, a ne samo David, kao i šta se u dešavalo u kući tokom tih 50 minuta.

Na ta pitanja mora odgovore dati i Okružno tužilaštvo Banjaluka.
(nastaviće se)