субота, 23. септембар 2023.

Nešić nikako da zaboravi kako sam pomeo Savsku s njim: Svakodnevno mi stižu psovke, prijetnje, uvrede, što me ne može nikako izbaciti iz ravnoteže, ali mi sasvim dobro posluži da Nešića ponovo patosiram


Piše: Slobodan Vasković


Nenad Narko Nešić je baš teško podnio način na koji sam ga verbalno smrvio prije par dana u Savskoj, u Beogradu.


A bio je “prespreman” da proglasi “pobjedu”. Nema pojma šta ga tek čeka u nastavku procesa.


Već sam objavio da mi je tada zaprijetio kako će me “progutati”.


Međutim, nisam objavio kako sam krenuo prema njemu i njegovom pratiocu, zahtijevajući da me “proguta”.


Ja sam išao prema njima, a njih dvojica su uzmicali; I tako metar za metrom.


U jednom trenutku, pošto sam baš insistirao da narkodiler i perač narkonovca ostvari svoju prijetnju, njegov pratilac je uzviknuo “nema kontakta”, iako ja ni štapom ne bih dirnuo to ljudsko smeće, a potom je, vjerovali ili ne, rekao da će da zove policiju. Kako bi zaštitio Nešića od kojeg sam zahtijevao da ispuni svoju prijetnju. I “proguta” me.


Nešićev pratilac je policajac. Pokazao mi je značku za pasom, ali nisam posustao. 


“Nema kontakta. Zvaću policiju”, uzviknuo je dok je pokušavao da pridigne NarkoNešića, previjenog od bolova, posebno duševnih.


Rekao sam mu da zove policiju, odmah, jer treba da svežu Nešića, narkodilera, perača narkonovca i primitivca koji prijeti kako će me “progutati”, a ne smije ni korak da napravi prema meni.


Nije smio pozvati policiju; razumljivo. Otjerao sam ih kad mi je dosadilo da se poigravam sa njima. Neću ponavljati te riječi; Nije sve ni za bloga.


Nisam imao namjeru ovo da pišem, ali Narko Nešić je toliko dosadan u želji da mi se na bilo koji način osveti i pokuša da pridigne iz crne zemlje u koju sam ga 15.09.o.g. “zakucao”, pa mi svakodnevno njegovi botovi, možda i on lično sa lažnih profila, pišu grozomorne stvari. 


Ne razumiju bolesnici da me to ne može izbaciti iz ravnoteže, ali da mi može poslužiti da NarkoNešića ponovo patosiram.


Nije mi mrsko narkodilerčinu razoriti, ako treba, svaki dan. (nastaviće se)