петак, 2. фебруар 2018.

Policija uhapsila trojicu Jahorinskih Revolveraša

piše: S.V.

Pripadnici Uprave policije Istočno Srajevo uhapsili su trojicu revolveraša, koji su tokom noći, kako je  javila BN TV, maltretirali osoblje i goste hotela, potežući oružje.

Uhapšeni su u hotelu "Vučko", u sobi.

Jedan od uhapšenih je sin banjalučkog tajkuna bliskog vrhu Režima, a njegov srodnik je odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Banjaluka.

BN TV je navela da je incident nastao kada je konobar odbio da sipa piće trojici alkoholisanih mladića, nakon čega su oni repetirali oružje i počeli prijetiti radnicima i gostima.

Nakon toga je, prema pisanju portala BN TV, pozvana policija, a nasilnici su se zabarikadirali u hotelskoj sobi.

Prema mojim izvorima, incidenti su počeli prvo u objektu "Naša kafana", odakle su trojica bahatih mladića izbačeni, nakon čega su oni otišli u hotel "Vučko", gdje su nastavili da divljaju i potežu pištolje.

I ovaj nemili incident dokaz je pogoršane bezbjednosne situacije u RS, primarno zbog bahatosti pripadnika vladajuće kaste.

Očito je da je jezik mržnje i nadmoći, koji promovišu najviši funkcioneri SNSD-a, počeo da uzima danak; Nasilje je sve više jedini način komunikacije pripadnika vladajuće Kaste i njihovih najvjernijih i najbližih saradnika, tajkuna i ostale "elite".

Ono što je najporaznije jeste činjenica da su brojne intervencije prema Upravi policije Istočno Sarajevo da se uhapšeni puste na slobodu. I taj podatak potvrđuje da je broj Nedoriljivih u ovom entitetu zaista veliki - bitno je da si pripadnik Kaste; Tada možeš sve, čak i pištolj potezati, prebijati, vjerovatno i ubijati, a takvim ne može niko ništa. Jer ih štiti Režim.

Nažalost, samo je pitanje trenutka kada će neko smrtno stradati; Tu nema nikakve dileme, posebno nakon pokušaja likvidacije Mileta Matića, ključnog funkcionera "Alumine" iz Zvornika.