недеља, 5. јун 2016.

Ako Vasković bude ranjen ili likvidiran, učinjeno je to po nalogu Dodika i Lukača

piše: Slobodan Vasković

Već dva puta u samo deset dana Slavko Mitrović i Predrag Ćeranić, savjetnici Milorada Dodika i Dragana Lukača, otvoreno licitiraju sa likvidacijom, odnosno ranjavanjem Slobodana Vaskovića.

Prvo se 26.05. ove godine pojavio tekst u kojem se u naslovu i prvoj rečenici navodi: “Васковић, демократски бехар Српске Јер, ни у једној држави, сарајевској, београдској, загребачкој, не би могао да преживи ни неколико писајућих мјесеци”.

Otvorena konstatacija da me treba/već trebalo likvidirati objavljena je na blogu “Samostalnost Srpske”, koji je pokrenuo Rajko Vasić, član Glavnog odbora SNSD-a.

Na tom blogu tekstove objavljuju Mitrović i Ćeranić pod pseudonimom “Rajko Vasić”!

”Ако Васковић некад буде рањен, што му не желим, одмах ћу рећи да је рањен Високи Функционер Савеза За Промјене. Аишире”, tvit je koji je uslijedio 05.06. ove godine.

Objavljen je na tviter nalogu na kojem se oglašavaju Slavko Mitrović i Predrag Ćeranić pod pseudonimom “Rajko Vasić”.

Likvidiranje Vaskovića učinilo se Mitroviću i Ćeraniću zgodnim nakon što sam objavio da njihov pulen Grigorije neće postati mitropolit. (Narednih dana ću objaviti sve o gatačkim Grigorijevim kamionima)!

Ranjavanje Vaskovića uslijedilo je nakon što sam objavio da je Ranko Lukić, koji je visoki funkcioner Gradskog odbora SNSD-a, upucan pred svojom kućom. U po bijela dana.

Lukić odlučuje, zajedno sa Draškom Ilićem, Dragom Dragićem i ostalim tajkunima, o tome ko će biti kandidat za gradоnаčelnika Banjaluke. 

Očito je velika smetnja kada se objavi istina o mafijaškim obračunima unutar SNSD-a, koji se dešavaju već godinama. Došlo su dotle da pucaju jedni na druge usred bijela dana. 

Kad se već ranjavamo međusobno, što ne bi pucali i u Vaskovića, smatraju Mitrović i Ćeranić, odnosno Dodik i Lukač.

Još je veća smetnja kada se ukaže na privatizaciju crkvenih velikodostojnika, poput Grigorija, koji je privatni SNSD-ov vladika. Pa zato, na primjer, ima ekskluzivitet da iz Gacka, prije par mjeseci, otjera “osam kamiona robe”, koju je dobio džaba od RS. Dok radnici firme čija je roba skapavaju.

Dragan Lukač mi je već otvoreno prijetio, a sada to čini preko svog savjetnika Ćeranića.

Milorad Dodik mi nikada nije otvoreno prijetio, nejavno me maltretira njegov nakot već deceniju, ali sada je promijenio ploču, pa javno prijeti preko svog savjetnika Mitrovića. 

Ukoliko me neko rani ili, ne daj Bože, likvidira, onda je to, izvan svake razumne sumnje, učinjeno po nalogu Milorada Dodika i Dragana Lukača!