понедељак, 2. август 2021.

Otkrivam ko je Đajićev narkodiler, uhapšen u Crvenim Gaćama; Šta Đajićev makro i ubirač mita od teško bolesnih Pacijenata Ćurlić radi sa Darkom Tomašem; Tomaševe zgrade i nastavak progona ii etničkog čišćenja stanovnika Hrvaćana, Ukrajinaca, Hrvata i Srba

Hapšenje Đajićevog narkodilera u crvenim gaćama


Piše: Slobodan Vasković


1.

U tekstu “Banda iz Vile Žad: Dr Tilu Lilu Vlado Crta Đajić i njegovi prijatelji i poslovni partneri narkodileri, zelenaši, makroi, kradljivci firmirane robe po Evropi” objavio sam fotografije koje svjedoče o direktnoj vezi Crte sa narkodilerima Ognjenom i Ozrenom Savićem, Milanom Ćurlićem i njegovim ostalim inkasantima mita koje uzima od teško bolesnih pacijenata.


2.

U tom tekstu objavio sam i dio članka “Nezavisnih novina” o hapšenju braće Savić, prijatelja i poslovnih narkopratnera dr Tilu Lilu, zbog trgovine opijatima, koji su NN objavile pod naslovom “Uhapšen u crvenim gaćama zbog droge” (17.06.2019.).


3.

Zaista intrigantan naslov, što zbog crvenih gaća, što zbog droge, pa sam krenuo da prekopavam policijsku arhivu, kojoj nikako da mi, uprkos svim pokušajima, onemoguće pristup, kako bih saznao ko je narkodiler koji je “pao” u crvenim gaćama, jer to baš i nije neka čast za oozbiljnog narko dilera da ga uhapse u crvenim gaćama. Pošto se oni listom predstavljaju kao “patriote”, jer su, listom, pripadnici Crvene Sekte Milorada Dodika, “patriotski” akt bi bio da ih uhapse u srbačkim gaćama, jer bi tako pokazali da “kupuju domaće”.


Hapšenje Ognjena Savića

4.

Međutim, Sektini narkodileri su “ekstravagantni” - nose crvene gaće, a neki i tange. 


5.

Elem, prekopavanjem arhiva došao sam do provjerenih podataka da je u crvenim gaćama, prilikom hapšenja, bio upravo Ognjen Savić, narkodiler kojeg je njegov prijatelj i poslovni partner dr Tilu Lilu Vlado Crta Đajić zaposlio u UKC RS Banjaluka, gdje je generalni direktor, dao mu kvalitetnu platu, iako “Crvene Gaće” nikako ne dolazi na posao. 


Crta, Ognjen Savić i 
policijski službenik Mladen Kapović

U stvari, nikada nije došao na posao, jer mora da brine o zajedničkom dobru - Vili “Žad”, koju su Crta, Narko “Crvene Gaće” i njegov brat Ozren Savić izgradili i opremili novcem od prodaje narkotika i kradene firmirane robe koju im “nabavlja” poznati banjalučki “šaner” Bogdan Jovanović, veliki, istinski prijatelj dr Tilu Lilu, koji ima razvijene poslove pljačkanja po zemljama Evropske Unije. 


Vila "Žad" izgrađena prljavim novcem od trgovine opijatima

6.

Nadam se da će Savići i Đajić, kada ih budu hapsili zbog brojnih nedjela koja čine, biti u srbačkim gaćama, kako bi pokazali kolike su “patriote”.


Crta, Bogdan Jovanović i
Ognjen Crvene Gaće Savić
7.

U navedenom tekstu, koji sam objavio, naveo sam i da je narkodiler, nasilnik i Milan Ćurlić Ćurla, Đajićeva dena ruke za iznuđivanje novca i ostale prljave poslove, u igri zajedno sa Savićima, ali i da je u kriminalnim krugovima “Crvene Sekte” proširio poslovanje: “Radi” prljave kriminalne poslove i sa drugim visokim funkcionerima, poput Darka Tomaša, načelnika opštine Prnjavor.


8.

Ćurlić je zaista angažovan u radu i sa Tomašem i to na izgradnji dvije njegove zgrade u Prnjavoru.

Narkodiler, makro i nasilnik Ćurlić i Crta

9.

Tomaš se krije iza drugih “navodnih” investitora, ali zgrade su, prema brojnim nezavisnim izvorima, njegove.


Navodni investitor je Goran Đekić, vlasnik firme “Startprodukt”, ali to je samo krinka za javnu upotrebu.



10.

Interesantno je da se na slici sa Đekićem pojavljuje narkodiler Ćurlić, zajedno sa Željkom Vinčićem formalnim vlasnikom noćnog kluba “Aquarius” u Prnjavoru; Stvarni vlasnik kluba je Bogdan Nikolić (“igrač” Gorana Dodika, brata Milorada Dodika), koji je ustupio prostor za klub.


Vinčić, Njegomirović, Đekić i Ćurlić

Na ovoj fotografiji, koja sama za sebe govori zaista mnogo, je i Aleksandar Njegomirović, načelnik Odjeljenja za finansije u opštini Prnjavor, potom Tomašev investitor Goran Đekić i Tomašev “nadzorni organ” Milan Ćurla. Sasvim je realno da je Ćurla stvarni “nadzorni organ” Gorana Dodika.


Goran Dodik navijačima i rukovodstvu KK "Crvena Zvezda"
pokazuje "dobrodošlicu"

11.

Red je i da prezentujem šta će Tomaš da izgradi, uz dodatak da radovi na izgradnji, koja je počela, kasne zbog spora sa Katoličkom crkvom, čiji predstavnici zahtijevaju da se zgrada smanji za dva sprata kako bi se vidjela crkva.



Tomaš očito zna šta hoće kada je zgrada u pitanju, a pripema i gradnju druge.



Tomaš, koji je nekada slovio za umjerenog pripadnika Sekte, potpuno je otrovan teškim toksinima koji dominiraju unutar te nenarodne, anticivilizacijske zločinačke organizacije.


12.

Stoga nastavlja da progoni stanovnike Naseobine Hrvaćani kojima su Milorad Dodik i Slobodan Stanković namijenili iseljavanje sa tog prostora, stvorili uslove za to tako što je autoput Banjaluka - Prnjavor fizički presjekao naseobinu na dva dijela, bez mogućnosti prelaska sa jedne na drugu stranu, a krajnji cilj je da  se stanovništvu sa lijeve strane puta (kada se gleda iz Banjaluke u pravcu Prnjavora), otme plodna zemlja. 



13.

Taj cilj uveliko se ostvaruje, ali se nekoliko odvažnih stanovnika Hrvaćana suprotstavilo takvim namjerama i uspjeli su animirati Evropsku Investicionu Banku (EIB) da otpočne isttagu o teškim kriminalnim radnjama koje su se dešavale tokom izgradnje autoputa, a nastavljene su etničkim čišćenjem Ukrajinaca, Hrvata i Srba iz Naseobine.


 

14.

Hrvaćane opet raskopavaju, uzimaju plodnu zemlju oko rijeke Crkvene i kamionima voze u Drugoviće i nasipaju, kako bi na tom mjestu Sektaški tajkuni izgradili objekte.





Stanovnike koji insistiraju na spajanju dva dijela naseobine progone na sve načine, a posljednjih dana u tu zločinačku ofanzivu uključeni su i Sektaški policijski kerberi koji vrše pritisak na te hrabre ljude kako bi povukli svoje zahtjeve da EIB istraži sve njihove navode.


15.

Uz pritisak sektaške policije, Tomaševi poltroni šalju otvorene prijetnje već mjesecima i zahtijevaju da se odustane od insistiranja da EIB sprovede istragu. 




16.

Kakve su to Zvijeri svjedoči i sljedeći podatak: Stanovnici lijeve srane Hrvaćana mogli su doći do desne strane Naseobine, gdje se nalaze ljekar, pošta i ostale bitne organizacije, samo kroz odvodnu cijev  ispod puta.



To su i činili, iako su na taj način maksimalni poniženi; Međutim, Zlikovci su sada, da bi se osvetili, onemogućili prolaz i kroz tu cijev, jer su napravili kanal sa druge strane.


Neljudi, tu nema dileme, a kada Tomaša budu hapsili on će, izvjesno, biti bez gaća, jer ih je poodavno skinuo pred Dodikom i Stankovićem. (nastaviće se)