среда, 25. август 2021.

Crvena Sekta na Kozari, 21.08., s predumišljajem atakovala na zdravlje stanovništa kako bi što težim učinila njegovo spasavanje od COVID 19 i SARS -COV - 2 bolesti (DOKUMENTI)

Kozara, 21.08.2021.: Čelnici Crvene Sekte sa širokim osmijehom
pripremaju se za atak s predumišljajem na zdravlje stanovništva 


Piše: Slobodan Vasković


Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske donio je 16.08.2021. godine Zaključak o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj.


U Zaključku se, u tački 1., navodi: U cilju sprečavanja širenja virusa SARS - COV - 2 i COVID 19 bolesti na teritoriji Republike Srpske i zaštite i spasavanja stanovništva od 16.08.2021. godine do 31.08.2021. godine ZABRANJUJU SE:


  1. sva javna okupljanja u grupama većim od 120 lica!!!



Zaključak, koji ima 22 tačke, potpisao je komandant štaba i premijer RS Radovan Višković.



Međutim, 21.08.2021., samo pet dana nakon ove Zabrane okupljanja koja bi trebala da važi za sve, Milorad Dodik i njegova Crvena Sekta, kojoj pripada i Višković, organizovali su javni skup na Kozari kojem je prisustvovalo cca 5.000 osoba.



Cijeli entitet svjedočio je Javnoj demonstraciji svjesnog ataka i ugrožavanja  zdravlja stanovništva, jer na skupu Sektaša nije pooštovan ni minimum mjera navedenih u Zaključku koji su donijeli oni što su ga prvi i zgazili.


Na skupu Crvene Sekte koji se, nakon ovog Zaključka, može okarakterisati i kao Atak s predumišljajem na zdravlje stanovništa, učestvovali su i brojni ministri iz Vlade RS, na čelu sa Viškovićem koji su, ujedno, i članovi Republičkog štaba za vanredne situacije.


Svi oni bi morali krivično odgovarati zbog namjernog urušavanja zdravlja stanovništva i onemogućavanja njegovog spasavanja, jer su postupili mimo Zaključka Republičkog štaba koji ima snagu Naredbe.


Posebno je ogavan i monstruozan postupak Ministra zdravlja Alena Šeranića koji je učestvovao u kreiranju ovog Zakljulka, a potom maksimalno učinio sve da ga prekrši. I, nakon svega toga, brani javno širenje zaraze!!!


Šeranić je toliko jadan, da mi je odvratno i pominjati ga. Jedino što ta spodoba izaziva jeste otvoreno gađenje. 


Isto se odnosi i na ostale ministre kojima je bila važnija promocija Sekte od zdravlja naroda.


Nije to nikakvo iznenađenje, jer ključni cilj Crvene Sekte i njenog čelnika Dodika i jeste biološko uništenje naroda u Republici Srpskoj i već se nalaze u poodmakloj fazi na tom putu.


Narod je, sudeći prema potpunom debaklu koji je Crvena Sekta doživjela na Kozari (najavljivano preko 20.000, saopšteno da je bilo preko 14.000, a jedva se okupilo oko 5.000 poklonika Sekte), shvatio sa kim ima posla i počeo sam da se štiti - za početak postavljajući se na značajnu distancu od Dodika i njegovih Sektaša.


To je samo početak otpora i konačnog kraja nenarodnog, necivilizacijskog, neljudskog, kriminalnog, kleptokratskog, klijentelističkog toksičnog Režima.  (nastaviće se)