уторак, 10. август 2021.

Dodikov Kontinuitet Lizanja Popljuvanog je njegova lična pobjeda i teški srpski porazi, čiji je krajnji cilj biološko uništenje Nacije u BiH


Piše: Slobodan Vasković


1.

Dovoljno je bilo biti strpljiv i sačekati očekivani, sto puta viđeni isti kraj, (kao i svi raniji) i posljednje Dodikove lažne odbrane srpskih nacionalnih interesa. 


Dodik je prvo namagarčio opoziciju da zajedno s njim donesu odluke o neučestvovanju u radu bh. instituciija, a onda je, očekivano, učestvovao u radu Predsjedništva BiH u vezi sa imenovanjem UO Centralne banke BiH.  


2.

Dovoljno je bilo biti strpljiv da bi se još jednom konstatovalo da Milorad Dodik nastavlja Kontinuitet lizanja popljuvanog. Čiji je krajnji cilj uništenje Nacije.


Kontinuitet lizanja popljuvanog bilo bi pogrešno okarakteristi kao Dodikov poraz - to je njegova lična pobjeda, svaki put kada to učini i novi teški srpski poraz u BiH.


To je i najkraći put do stvarnog Dodikovog cilja - uništenja Nacije u BiH. 


3.

Svako ko je očekivao drugačiji epilog njegovih posljednjih izliva lažnog srpstva u antisrpki mozak nije samo politički nepismen, već gori i od samog Dodika.


4.

Posebno se to odnosi na one iz opozicije koji bi u koncentracionu ili bilo kakvu drugu Vladu sa Crvenom Sektom, čiji je cilj biološko uništenje naroda. I koji su blizu ostvarenja tog cilja.


5.

Dodik je pokušao da opoziciju ponovo izvara kao tupe klovnove, prodajući im šarene laže o srpskom jedinstvu koje ne postoji, jer nije ni moguće da ga bude sa anticivilizacijskom, antiljudskom i antisrpskom Crvenom Sektom i ključnim srpskim neprijateljem u BiH - Dodikom; I zamalo da je uspio.


6.

Našao je pojedince Idiote u opoziciji kojima je bitnija mrva ispod Mesarskog stola, na kojem je Dodik uništio i pojeo Republiku Srpsku u svakom pogledu, nego opstanak naroda na prostoru BiH.


7.

Kanibalu je preostalo da još satare preostali dio naroda, zapečati njegov nestanak, (za entiteet, nakon toga, nema potrebe ni pitati), dok se pojedini nazoviopozicionari budu otimali za krvave mrvice spale sa njegovog još krvavijeg stola.


8.

Idioti pojedinci iz Opozicije tako bi se priključili Dodikovom monstruoznom piru tokom kojeg je, zajedno sa Najtoksičnijim Ološem, Šljamom, Ljudskim Otpadom, Republiku Srpsku opljačkao do mjere pustinje, uništio ključne Izvore nacije - Porodicu, Obrazovanje, Kulturu, Zdravlje; Rastjerao ljude; Postavio preostalim kao jedini cilj što brži odlazak sa tog prostora.


9.

Jednostavnije rečeno, počinio Zločine koji zaslužuju nekoliko vječnih robija.


Svako ko podrži takvog Zločinca Zločinac je kao i on. 


Svako ko podrži Kanibala srpskih nacionalnih interesa u BiH Kanibal je kao i Dodik.


10.

Nije bilo potrebe da pišem bilo šta o bljutavim, ispranim, sto puta viđenim plitkoumnim epizodama Dodika i kamarile i njihovim izlivima gnoja, nakon nametanja odluke Valentina Incka o zabrani negiranja genocida. Sa kojom je Dodik bio odlično upoznat i vjerovao da će mu ustabiliti teško uzdrmanu poziciju, pošto je sve više onih koji shvataju da je njegov cilj uništenje Srba na prostoru BiH. Kao što to uzalud vjeruje i Bakir Izetbegović, koji je sasvim pogrešno ubijeđen da će ga Inckova odluka vratiti u politički život.


11.

Dodik je isprovocirao tu odluku svojim primitivnim divljačkim vrijeđanjem žrtava, ali od nje neće dobiti ništa. Kao ni Izetbegović. 


12.

Nije bilo potrebe da se piše bilo šta, jer je bilo jasno da će se sve završiti kao i uvijek - Dodikovim lizanjem popljuvanog; Novim podvijanjem repa, javnim puzanjem, što je način na koji proslavlja lične ppbjede i teške, štetne udare na Republiku Srpsku, a ne na BiH.


13.

Nijedan Kanibalov gromoglasno najavljeni udar na BiH, kao i ovaj posljednji u nizu, nikada nije udar na BiH, već je satiranje Republike Srpske; Ne radi to Dodik zbog BiH, već zbog sebe i Razularene Bande sa kojom je pojeo sve srpske Izvore Nacije, a požderao bi i čitavu BiH kada bi mogao.


14.

Monstrum sada očekuje da njegova ogavna, prljava usta, nakon Kanibalskog pira u kojem je proždrao Republiku Srpsku, opozicija obriše i tako preuzme odgovornost za nestanak naroda, a nečovjeka, antisrbina, neljudsko izopačeno stvorenje, abolira za Zločin uništenja nacije.


15.

Biilo bi dobro da se takvi javno predstave, a ne da na slavama zastupaju ukop sopstvenog naroda koji režira Monstruozni Zločinac Dodik, neprijatelj svih Naroda i svakog Čovjeka. 


16.

Ne moraju biti u crnini dok se budu predstavljali - crnina ne može sakriti sve crnilo njihovih satrulih mentalnih sklopova, smrdljiivih od odvratne želje za mrvicama sa Dodikovog Kanibalskog Mesarskog stola na kojem je, primarno, Srbe istranžirao gotovo do zadnjeg. 


17.

Sve što Zločinac Dodik radi - čini radi sebe i lične zaštite.


18.

Nije istrebljivač Naroda Dodik ni američki, ni ruski, ni beogradski; On je samo svoj i spreman je na sve da opstane i dovrši započeti monstruozni plan biološkog uništenja Srba. Zajedno sa Sektaškim ubicama, narkodilerima, makroima, pervertitima i demonima koji ga prate na njegovom poodavno prekrvavom putu!