понедељак, 23. август 2021.

NarkoZmije/Direktor Policije RS Kostrešević na sastanak sa NarkoBosom Raonićem poslao visoke policijske funkcionere: Otkrivam ko je sve bio sa Raonićem početkom aprila ove godine u hotelu “Vidikovac” kod Grada droge Zvornika

NarkoBos Bojan Raonić u Marbelji


Piše: Slobodan Vasković


1.

Na slici je Bojan Raonić, NarkoBos, u, kako se vidi, španskoj Marbelji.


2.

Marbelja je stjecište NarkoKriminalaca iz Regiona, ali i cijele Evrope i Svijeta, pa uopšte ne čudi da se i Raonić, inače iz Zvornika, našao u tom španskom ljetovalištu.


Razlog može biti samo jedan - transporti droge, bilo da je riječ o ugovaranju poslova ili načinu prebacivanja opijata nakon već dogovorenih aranžmana.


3.

Raonić je, kako mu se vidi na licu, imao vrlo burnih noći u Marbelji, o čemu svjedoče krvni podlivi, ali to ne čudi za NarkoBosa koji maksimalno koristi opijate, osim što trguje njima.


4.

Podsjetiću da je Raonić u bjekstvu od 2019. godine, kao i da su teško korumpirane Domaće sudije Ustavnog suda BiH Mate Tadić, Mirsad Ćeman i Zlatko Knežević, 21.04.2021. godine, donijele nevjerovatnu zločinačku odluku kojom su naložili Sudu BiH da ne smiju uhapsiti Raonića. 

Knežević, Tadić, Ćeman
Za to su plaćeni milion KM, a organizator te zločinačke akcije, posrednik između Raonića i troje navedenih sudija kriminalaca bio je Miodrag Simović, takođe sudija Ustavnog suda BiH.


Sud BiH presudio je Raonića, polovinom 2019., na pet godina zatvora zbog krađe ličnih identiteta, falsifikovanja putnih isprava, koje je prodavao najvećim NarkoŠefovima u Regionu, kao i njihovim podređenim iz narkomiljea.


Raonić je pobjegao, a pomogao mu je Dejan Ilić Tigar, šef ogranka Kavačkog klana u Republici Srpskoj. Od tada Raonić radi narkotike za Ilića Tigra i snažno napreduje u narkohijerarhiji.


5.

Raonić je početkom aprila ove godine bio u Zvorniku, u hotelu “Vidikovac”. Ušao je u BiH ilegalno, a prevezao ga je Emir Tuhčić, pripadnik PU Zvornik, koji radi za NarkoMafiju poslove prevoza preko Zvorničkog jezera po nalogu Aleksandra Vasiljevića, načelnika PU Zvornik, o čemu sam već pisao.


Tuhčić

6.

Vasiljević je veoma uplašen nakon što sam u potpunosti raskrinkao njegovu ulogu Glavnog Inpektora Medelinskog NarkoKlana, pa mjesecima, uzalud, vodi istrage o tome ko su moji izvori iz PU Zvornik. Kakva budala, koja, osim što je neuspješan u tim pokušajima, prijeti poštenim policajcima i to na najeziviji način.

Aleksandar Vasiljević

7.

Vasiljević je u posljednjih dva mjeseca čak dva puta koristio godišnji odmor, a posebno je prestravljen nakon što je javno otkriveno da je Dejan Ilić-Tigar šef ogranka Kavačkog klana u Republici Srpskoj. Ilić je najuže sarađivao sa beogradskim Kavačkim Klanom Veljka Belivuka, ali i sa Slavišom Kokezom sa kojim ga je uvezao Sinša Mijatović koji, zajedno sa Ilićem i Stevanovićem, vodi Zvornički NarkoKartel.


Lihvar Stevanović, Psiho Mijatović i Ilić Tigar, šefovi
Zvorničkog NarkoKlana


8.

Ilić je od ogranka Kavčana napravio međunarodnu zločinačku grupu koja se bavi narkoticima i njegovi najvažniji saradnici su upravo Raonić i njegov zet Desimir Desko Babić, koji iz zemalja Evropske unije organizuju nabavku i transporte droge, čiji značajan dio ide preko Zvornika.


Dejan Ilić Tigar, šeg ogranka Kavačkog klana u RS

9.

Raonić je početkom aprila ilegalno boravio u Zvorniku po dva osnova: 

-Da isplati novac za zločinačku presudu Domaćih sudija Ustavnog suda BiH koja je donesena 21.04.2021. godine

-Da sa Ilićem - Tigrom i Zoranom Prokletim Lihvarom Stevanovićem dogovori nove poslove oko narkotika.

hotel "Vidikovac"

10.

Već sam objavio da su u hotelu “Vidikovac”, početkom aprila ove godine, na sastancima sa Raonićem bili Ilić-Tigar i Stevanović, a da je sve organizovao i kompletnu logistiku obezbijedio Oliver Mitrović, menadžer hotela “Vidikovac”, koji je zet Jakova Galića, poslanika SP-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH.


Jakov Galić

11.

Međutim, nisu samo njih trojica održavali sastanke: Poslovnim narkodogovorima prisustvovao je i Bojan Đokić Đurđo, koji je zadužen za rasturanje narkotika na zvorničkoj regiji.


Bojan Đokić Đurđo

12.

Najvažnija vijest je da su sastancima sa Raonićem, Ilićem Tigrom i Đurđom prisustvovali i visoki policijski funkcioneri Mladen Milovanović i Predrag Vatreš, protiv kojih je podnesena krivična prijava, jer su službenim automobilima vozili i godinama štitili Škaljarca Miloša Božovića.


Mladen Milovanović


Sa Božovićem je, 17.07. ove godine, uhapšen i Milovanović koji je proveo mjesec dana u pritvoru iz kojeg je pušten na insistiranje Siniše Kostreševića, direktora Policije. Kostrešević je spriječio da Vatreš bude uopšte pritvoren, iako je i on uhapšen 17.07. ove godine.


Predrag Vatreš


Ne treba čuditi što visoki policijski funkcioneri rade za oba klana - i Škaljarce i Kavčane, jer i jednim i drugim su potrebne informacije kojima raspolažu o mogućim akcijama protiv njih. 


13.

Milovanovića i Vatreša je na sastanak sa Raonićem poslao upravo Kostrešević, kojem je Dejan Ilić Tigar istinski šef i koji ima udjela u svim poslovima Zvorničkog NarkoBosa. Uskoro ću objaviti ime i ulogu još jednog veoma važnog igrača koji čvrsto spaja Kostreševića i Ilića-Tigra i radi sa njima brojne unosne nezakonite poslove.


Raonić


Kostreševićeva uloga u poslovanju NarkoKlanova poprima sve veće, ogromne, dimenzije i jasno je da je on ključna NarkoZmija u MUP RS, a da su Milovanović, Vatreš i Gorana Rečević (takođe čuvala Škaljarca Božovića) tek dio njegove ekipe.


Kostrešević (u sredini) i Crta Đajić

14.

Kostrešević, osim čvrstih i neraskidivih veza sa Kavčaninom Ilićem, štiti i dr Vladu Crtu Đajića i njegove poslove sa narkodilerima Ozrenom i Ognjenom Savićem.


Crta Đajić, Jovanović i Savić

Kostrešević, takođe, štiti i Bogdana Jovanovića, pljačkaša i provalnika velikog kalibra, koji je u poslovima sa Đajićem. (nastaviće se)