петак, 15. март 2019.

Unutrašnjem Okupatoru - Bili ste i ostali truli, smrdljivi, ucrvani skotovi




piše: Slobodan Vasković

1.
“Savjet za zaštitu ustavnog poretka RS” stoji iza podle laži o Davoru, koju su plasirali na dan Druge sahrane njegovog Ubijenog sina Davida.

2.
Ustavni poredak RS ne postoji, tako da je pomenuti "Savjet" grupa mentalnih šakala, spremnih na najgore prljavštine kako bi sačuvali Unutrašnjeg Okupatora i njegove bijedne čelnike.

3.
Bijedne, jer samo ništarije, mentalne pornokrate, mogu osmisliti takvo zlo na dan kada se po drugi put sahranjuje mladić, kojeg su likvidirali pripadnici falangi Unutrašnjeg okupatora.

4.
Ne mogu vam ni opsovati; Čak ni psovku ne zaslužujete; Bićete kao i sve neljudsko đubre odvučeni na deponiju, vječno prezreni kao ološ, šljam, najcrnji talog koji se vukao ovim prostorima.

5. 
Gori ste od serijskih ubica; masovnih ubica; Gori ste od najgorih, jer ste jednostavno takvi - smrdljivi ološ što je duboko zatrovao i zemlju po kojoj hoda. 

6.
Desetinama metara duboko.

7.
Smrad Tame koju emitujete, jezivost kojom djelujete, trulež kojim odišete svjedoče da ste gori i od gamadi.

8.
Vi ste, jednostavno rečeno, otrov; Vaši zli postupci samo dokazuju jedno - da ste šljam koji je ubio Davida!

9. 
To što ste učinili je vaša mentalna slika; Sociopate koji jedno vrijeme traju, a onda budu zgaženi kao žohari.

10.
Zarobili ste narod - sve do jednom; Ubili ste Davida, ubijali ste i prije nego ste ubili Davida; Nastavili ste da ubijate i nakon što ste Ubili Davida; Sve do jednom.

A tada…

11.
Do tada drhtite, jer monstruoznost, morbidnost, ljigavost, podlost, jezivost… koju ste počinili javno je manifestovan dokaz da se bojite; Da ste u strahu, jer znate da će račun biti naplaćen.

Šljamu, to ne možete spriječiti.

12.
Trula crvljiva bijedna bolesna bagro, vi ste skotovi i nikada ništa više od skotova nećete ni biti.